Jiná Realita zvlášť tady v tom případě vynikne, jak je to děsný
design a architektura
taky mám pověšený medaile...![]()
Catherinne Já taky (měla) :-) ale to je fakt něco jinýho!
Já mám svojí polonahou velkoformátovou fotku z jednoho speciálního profi focení, je to decentní, ale mám ji už roky srolovanou a pořád se nějak nemám k tomu ji vyvěsit, ačkoli ji mám strašně ráda. A jako asi v ložnici je to logické, no, jinam bych ji asi nedala ![]()
Catherinne takže ta paní "chce se mi strašně čurat" to má vyvěšeno na znamení vítězství, jo?:DDD
Nedávno jsem narazila na tohle:
Nepochopila jsem nic. Proč se tím chlubit a proč o tom vůbec psát ![]()
šťastná13ka no možná je to nějaký rekord? strávit třicet let na méně než třiceti čtverečních metrech?
viktorka_od splavu Jo takhle ... ![]()
Logiku to má :-)
Jiná Realita kromě všeho ostatního v tom bytě mě fascinuje i tohle... já bych si sama sebe fakt nikam nedala. Ale zas stylově jsou ty fotky dokonale sladěný se zbytkem interiéru.
viktorka_od splavu šťastná13ka já myslím, že velikost je ten poslední problém. A nechápu teda, že si vyučený zedník nepředělal aspoň tu umakartovou koupelnu.
MP Meri já jsem právě přemýšela, i kdybych měla fotku sebe sama, kde bych měla pocit, že tam vypadám jako bohyně, a mohla by z fleku na výstavu :D tak co s ní? pořád si neumím představit, že bych se koukala sama na sebe ![]()
když mám něco na zdi, tak proto, že se mi líbí barvy, tahy, detaily, něco mi to připomíná, struktura....jako kdyby si mě vyvěsil třeba přítel v ložnici, sice by to bylo pro mě taky ultra divný, ale pořád asi pochopitelnější, než sama sebe sama sobě
tím neříkám, že to nějak odsuzuju, jen mi to připadá zvláštní, dívat se sama na sebe.
Jiná Realita Já jsem tam zezadu, to se nemám úplně okoukanou
Jinak na sebe koukám ráda, ale stejně pořád ještě nevisí no. Nejsem schopná koupit rámeček atd.
Vcera se mi podarilo povysavat najednou celou! haciendu a u toho jsem si predstavovala ze dalsi dum chci kulaty a placaty, tzn. zadne rohy a zadne schody!!!
rasaNori Takže jurtu?
Isca jo:D
rasaNori A místo ovečky velblouda ![]()
rasaNori Iglu, to se ti ani nezaprasi.
Jiná Realita Hele, tak dřív se dávala nad postele svatební fotka, ale kdo by to dneska pořád měnil, že jo, a akt je nadčasovej :-D.
Mě Šimkovo bydlení mě nijak neuráží, je to prostě takový chlapský doupě, v kuchyni se předpokládám odehrává hlavně mixování drinků z bílkovin, a nápad to tam nafotit určitě nebyl z jeho hlavy. Ta fialová hrůza je o dost vyšší level.
Zina Mě to taky neuráží, ale fakt to nevypadá jako bydlení 46letýho chlapa. Mooožná tak 20, nejvejš, co mu ještě na poličkách zbyly hračky když mu bylo deset. Je to prostě strašně nedospělý, levnolevný, pátý přes devátý, opadanej strop jako vůbec není ani k smíchu.
Chlapský doupě mě nepřekvapuje, spousta takovejch by bydlela ještě hůř, kdyby je někdo nepopohnal!
Spíš mě zarazil ten nadpis - Bydlení slavných. Kdo je to Jarek Šimek?! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY