Karja Zrcadlo paskou je myslim safe, teda mame to v praci (=ne az tak vlhko) a jsou to takovy zrcadlovy dlazdice, ale velky, aspon 40x40.
design a architektura
Karja no, jasně, festovní oboustranná páska je univerzální pomocník ženy v domácnosti!
Ava budu se muset nejakou poridit. Jak jsem se jen bez mohla doted obejit![]()
Prosím Vás, jdu si pro rady k místnímu CML: potřebuji vybrat materiál na kuchyňskou desku, nechci lamino, ale zas aby to nestálo ranec. Nějaký kompromis? Umělý kámen? Jinak jsem nic moc nenašla. A trochu výš se řešil obklad za linkou, chtěla bych něco s minimem spár, máte prosím někdo s něčím dobré zkušenosti? Moc děkuji.
chocholka já neporadím, ale už rozhodně nechci mozaiku. Vypadá to hezky, ale přesně, těch spár![]()
chocholka tak na pracovní desku kromě lamina, kamene, umělého kamene nebo nerezu toho asi moc víc není. Nerez je drahý dost. Možná nějaká skleněná deska? ale nevím, co cena.
Za linku, známí mají skleněnou desku (jeden kus) ve stejné barvě jako pracovní desku (umělý kámen) a vypadá to velmi dobře. Beze spár, takže jednoduché. Ale kapky vody na tom proti světlu vidět budou. Nebo nějaké velkoformátové dlaždice?
MaeGandal chocholka máme za linkou svetle sklo a voda je v pohobě. Když je to zacakane od vaření, tak stačí postříkat Froshen soda cleaner a šetřit houbičkou.
Je to parádní na údržbu,máme to v barvě, kterou je vymalovaný vymalovány zbytek pokoje.
Sklo teda lepené, jde to i pověsit na šrouby, to měla kdysi ségra, ale teď má taky lepené.
Proč jsem jdu: v čem nakreslit stůl jako zadani pro truhláře?
continuity podle mě klidně ručně, případně SketchUp, ale jestli to neumíš, budeš se v tom chvíli učit. Ručně podle mě úplně v pohodě.
continuity ja bych to nakreslila v CADu
rasaNori tak cad by byl nejlepší, ale nepředpokládám, že ho má normální smrtelník k dispozici.
continuity Zeptat se truhláře, co preferuje. Ale jestli nemá nikdo z rodiny s kreslením v počítači zkušenosti, tak nejjednodušší bude ruka.
continuity sklo by se mi libilo, jen se bojim, kdyby se nahodou tuklo a prasklo, ze se musi vymenit cely. Ale zase na druhou stranu, neco by melo vydrzet si rikam. A diky vsem za reakce.
chocholka já tam mám to sklo 11 let,občas hrncem nebo pánvi dostalo. ono je tvrzené, něco to zas vydrží.
chocholka my máme místo skla desku ze stejného materiálu jako je pracovní plocha (MDF) ale jen proto, že to sklo nám v kuse nešlo udělat. jsem s tím moc spokojená a obklady už bych rozhodně nechtěla. to sklo je tvrzené, musí vydržet i žár od sporáku a tak, toho bych se vůbec nebála. jestli máte možnost mít to celé v kuse z nějakého toho umělého kamene tak to už by bylo úplně ideál:-)
viktorka_od splavu ty jo, tak to me nenapadlo, ten umely kamen dat i na zed, ale kdyz bych chtela desku tmavsi sedou k bilym dvirkum, aby to pak nebylo moc tmavy, ze jo zase. Linka je do U, tak nevim, jestli to jde v kuse. Uvidim, co mi jeste poradi kuchynsky odbornik, co linku bude vyrabet. Zatim vitezi sklo, ale jeste nevim cenu, pak mozna bude vsechno jinak ![]()
chocholka v kuse to nemáme, ta spara téměř není vidět. Klidně zítra vyfotím.
chocholka Ja mam ted umely kamen desku a super, sklo ma bracha a je to bezudrzbovy
Ava Já bych s odděleným prostorem pro mimino pockala, až jak se to vyvrbi během soužití a provozu. No a prebalovak já zatím vůbec k danymu účelu nepoužívám, koupila jsem si na cetny doporučení takovej ten nejlevnější z ikey a je to nejblbejsi kus nábytku ever (je malej), rikala jsem si, ze na nej možná ještě dojde, až mi bude tezky zvedat dite ze země, ale zatím je to fakt jednodušší tam.
do koupelny se nám bohužel nevejde nic, tam by se byla odkládací plocha na dite hodila
no ale ono to nějak vyplyne tím provozem, uvidíš
chocholka ještě můžeš mít na tu kuchyňskou desku masiv. To tady někdo psal, ze je to stale hezké.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my