design a architektura
711990 Hele dobra zprava, mama ted zkosenejma dela komplet celou koupelnu zem az strop, bude to dobry!! Pod umyvadlem nakonec zvitezily kamenny police, ja kopala tym drevo, ale tesim se az to uvidim hotovy.
Ava ok se tesim ze neco tady vymysli vsichni! he
na fotce bordel na stole neb home office, sorry
Prosím vás, asi budu potrebovat do ložnice psací stůl. Ale chtěla bych něco, co se dá navečer uklidit, zaklopit, ať nespime v kanceláři. Nějaké nápady?
Jo a musí se tam vejít monitor ve vysce oči, nemusí být velký, ale potřebuji ho.
Je to ulička vedle postele cca 110-120, hloubka je skoro jedno, radši trochu hlubší.
continuity Ikea mávala také skrine, vnútri "kancelária" a keď zavrieš, vyzerá ako šatník.
My jsme přebalovací pult 2x stěhovali, když se narodilo první dítě. Skončil v koupelně, kde se mu už přes 3 roky vyhýbáme, ale je to nejšikovnější a doufám, že už se ho příští rok zbavíme.
Stůl nemám, ale našla jsem si monitor ![]()

711990 prosim vy mate metro dlazdice v kuchyni? Jak se to udrzuje?
My je máme taky. Bílé se šedou sparovackou už 7 let a jsem spokojená, údržba jednoduchá. Utiram je utěrkou z mikrovlákna.
Mate nekdo tmavy obklad kuchyne? Chci bilou linku s tmavou deskou (antracit), ale mam obavu dat ten antracit I na stenu, ze to bude pohlcovat svetlo.
Makara Presne takhle to ma kamoska, jeste s cervenou podlahou. Moc se mi to libi. Ale je to svetla mistnost, to je pravda.
Pavlena no podlahu budu muset taky vyresit. Na cervenou jsem zatizena, ale u podlahy bych nemela odvahu. A taky mam tuze konzervativniho spolubydliciho
.
Divala jsem se po marmoleu, aby to nebyl "dreveny" vzor, protoze puvodne jsem chtela desku a stul z tmave sparovky, tak any se ty dva drevene dekory netloukly.
Dekuju za rady ohledne metro dlazdic
Makara jojo, kamoska ma tmavocervene marmoleum. Ja zas cervenou podlahu muzu, mam cervenou dlazbu v jedne z koupelen a prosadila jsem cerveny koberec do kancelare. Tak me se neptej..! ![]()
Makara ne obklad, ale v kuchyni jsou jen spodni skrinky a stena za tim je cerna (s takovym peknym sametovym efektem) a je to super.
jinx věřím, že to vypadá dobře, ale já potřebuju i horní skříňky a mám obavu z nedostatku světla, i když počítám s osvětlením po celé délce.
continuity muž má v ložnici tohle (IKEA), ta pracovní deska je z kopce, takže monitor je výš. Montuje je to na zeď. Monitor je kvůli dětem přilepený ke stolu oboustrannou lepící páskou ![]()

Pinot Noir Aha, oboustranou lepici paskou! M doted lepili izolepou a jako bylo to dost hnusny vsechno:-D:-D
Karja bez oboustranné lepící pásky nemůžeš být! Existuje i vlhkuvzdorná, tou máme přilepené zrcadlo v koupelně. Jinak všechny takové ty háčky na ručníky, háček zvenku na dveřích, na který věsím dekorace, věnec a tak. Všechno možné. My neradi vrtáme ![]()
Pinot Noir Husty, zrcadlo paskou bych si netroufla!(Cimz nezpochybnuji, ze to nejde, jen by me to nikdy nenapadlo;-)
Pinot Noir diky, to vypadá dobre.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my