design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2020 08:12

Potrefenáhusa já mám taky tenhle přebalovák a používal jsem ho na obě děti. Máme ho v obýváku, větší bysme nikam nedali. Koupila jsem k němu takové ty kyblíčky na krémy a do té dolní poličky dávám rezervní oblečení. Máme vedle knihovnu, takže když se dítě na ty krémy sápe, předám je tam. Akorát bych radila ho dát daleko od vypínače, občas máme doma diskotéku;)

Ty přebaluješ na zemi? To si neumím představit déle než týden.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 08:26

Evaeva ja ten prebalovak pouzivala jen dokud se nezacal hejbat, takze trrba 3-4m. Od ty doby jen na zemi...i tak ho ted musime drzet 2, jeste ze ma sambo home office

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 09:36

Evaeva No když já ji mám většinou na zemi na podložce. Nebo v posteli v jiným patre, takže většinou používám prebalovaci podložku, kterou rano snesu do obejvaku, večer odnesu do patra a na prebalovak se snáší prach (a bordel)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2020 10:28

711990 u nás to zatím ještě jde, sice taky zdrhá a většinu času tráví na břiše/čtyřech, ale já už to zvládám rychle, zadek mejeme v umyvadle. Čekám, až bude dobře stát, pak už taky nebude potřeba. Takže já ho používala 2x 12 měsíců. 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 12:43

Potrefenáhusa ono by mělo jít spíš o nějaký vizuální oddělení, prostě ať v rámci jedné místnosti nemusí všichni čumět na dětskej bordel, příp. aby se malé dalo nějak vytvořit intimčo na spaní. Naivně nechci ještě úplně rezignovat na estetiku i v našich polních podmínkách  Ale nakonec jsem se domluvla s kamarádkou, co dělá interiér. design, že něco vymyslíme, takže do porodu to stejně nebude. Přebalovák mám od kamarádky, samozřejmě uvidím, jak se osvědčí, ale představa, že bych se musela za den stokrát ohýbat na přebalování k posteli nebo na zemi.. to by mi asi odešly záda

Offline Karja
44483 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 12:52

Ava Ja mam na prebalovaku zaveseny kapsar, daji se sehnat i pricetne motivy hodici se do interieru a za ten ci do nej vsechen bordel skryjes. A tu podlozku na nej mam taky takovou nedetskou, origami motiv, ale stala snad osm stovek. 

Tak snad to nejak pekne vymyslis;-)

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 13:17

Ava My to měníme nějak za pochodu, když byla úplně mini, tak i na jídelním stole v kuchyni.  Mne zase limituje ten dvoupatrovej malej dům, všechno dvojmo jsem nechtěla a nakonec jsem zjistila, ze zrovna bez tohohle (v tom provedení, jaký mám) bych se obešla. 
v porodnici to měli skvělý, normální velkej kus linky, ten vršek mekkej a vedle ještě umyvadlo, nad tím infrazaric....

Offline viktorka_od splavu
49201 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 13:18

Ava na to byly genialni ty stare postylky s polohovatelnou vyskou a stahovaci bocnici, ja mela deti v te svoji:-)) horni poloha v idealni vysce na prebalovani a pak se jen bocnice vytahla a bylo. samozrejme jak se zacli otacet musela matrace niz, ale to uz si clovek zvykne a zvladne to jakkoliv kdekoliv:-)

Offline Sweet Potato
40153 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 13:24

viktorka_od splavu To už nové postýlky neumí?

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 13:31

Sweet Potato Umí

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 13:32

Sweet Potato nevím, jak ty lepší, dražší, asi jo. Ale obyčejný mají i tu nejvyšší polohu dost nízko. Rozhodně se svýma 176cm musím ohnout. 

Offline Sweet Potato
40153 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 13:36

Ava Tak níž než stůl, linka, přebalovák to bylo asi vždycky. Každopádně já si v postýlce přebalovat netroufala.

Offline viktorka_od splavu
49201 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 13:58

Sweet Potato tak u nas se specialni prebalovaci pult nikdy nevedl, nebylo misto ani potreba a mela jsem za to ze je nutny prave kdyz to v postylce nejde. v koupelne poslouzila pracka:-) oboji samozrejme jen pro ty male, co sebou jeste tolik nemrskaji. jakmile se usilovne snazi spadnout, stejne je s pultikama konec

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 13:59

Sweet Potato Proč ne?

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 14:12

Potrefenáhusa asi aby nebyla posrana i postel?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2020 14:16

Potrefenáhusa mě by v postýlce překážely ty šprušle, i v té vysoké poloze. Navíc musíš mít někde ty věci. Plus teda kluci čůrají poněkud do dálky a jednou syn při přebalování do dálky i kakalJako hlavní místo na přebalování bych to nechtěla.

Ten dvoupatrový dům je komplikace, to je jasné. Na chalupě mám přebalovák dole u koupelny, spát do podkroví ho beru už přebaleného. Noc bych řešila takovou tou podložkou, co se dá přes postýlku, mít to tak doma.

Offline Sweet Potato
40153 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 14:19

711990 Tak. Jsem nemehlo.

viktorka_od splavu Jo, pračka zcela dostatečná, u babičky jsme to tak řešily, ale doma ji máme ve sklepě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2020 14:21

Sweet Potato já mám pračku mělkou a mezi dvěma zdmi, tam hrozil úraz už od narození. Vždycky je tam akorát zabalíme do ručníku.

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 14:25

Co si pamatuju, tak před 25 lety se brácha prebaloval normálně na stole v kuchyni na dece a prosteradle. A taky to šlo, ne, že ne. 

Mně by přišel nejpraktictejsi v koupelně, ale to u nás nehrozí. I když byt máme cca z přelomu století, úpravy a rozdělování na menší byt. jednotky proběhly později, takže koupelna je velikosti panelakove. Jsem šťastná, že jsem do ní nacpala pračku a susičku . 

Kamarádka má vysokou ikea komodu a na tom jen tu podložku a je to super. Dost vysoké a v suplikach má vše potřebné. 

A myslím,že nás brzo někdo odešle do prislusneho vlákna

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 14:31

711990  
ja mám prave tu přenosnou lehkou podložku , ale koukam, ze moje dite je fakt zpusobny. Ale já mám tu postýlku s odstraněnou bocnici vedle postele a ty věci mám v ni, dite ve svy posteli 

a aby nás tu neposlali doprdele, tak plánuju pokojíček něco v tomhle stylu, jestli teda s nama v ty posteli nebude spát do maturity