design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 21:44

Tulipe Ten zvazuju taky. On byl na starym Byte jinak umistenej a ted me taky trochu rusi. Kvuli obrazu. Zkusim napred vymenit za jeden na gauci a uvidim. Bude to trvat jeste dlouho:) a Dekuju!

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 21:53

Magráta Diky! Uvidime jak to dopadne :)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 05:07

0zero7 to chápem. Už teraz to vyzerá dobre, len doladiť detaily. :D  Čo plánuješ na tú krátku prázdnu stenu?

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 06:17

paktofonika je to - nevim jestli cesky spravne - komunikacni zona. Dam tam jen bily botniky z ikea, zaveseny tak metr vysoko (horni plocha) a dam na ne kytky a na stenu neco, zatim zvazuju mozna neco s filmovou tematikou, videla jsem dobry graficky predelany veci od Wes Andersona, mozna neco takovyho. To Ma cas. Na konci je mosaznej stojan na desky. Moc ti nechci zaplacavat, jak Se tam chodi. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 06:44

0zero7 no teraz som si všimla, že tam máš domofón, ten tam nie je úplne najlepšie umiestnený :D

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 06:50

paktofonika ten mi neva. V poho. Zapadne do retra  "umeni" umistim vedle nej 

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 06:52

paktofonika Vymejslim jestli mam misto na lampu co davala andulka01 ...mozna casem nekde u jidelniho stolu. Eventuelne vlevo nad gauc, ale tam dam mozna tu zlutou. Jeste uvidim. Musim na Tom fakt chvili sedet :)

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 09:01

0zero7 wow! Dost dobry! Tak to budu nervozni, abych to nezkonila.

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 17:14

Luna Jezis nene! Nic nezkonis, bozi to bude. Obraz vedle jeste nevim, ale asi nejaka, ehm, "vesela" barva, at to ma grady a kontrast. 

Offline brrr
12303 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 18:07

0zero7 Jee, kytka na žehlícím prkně :-)

A přiznávám, že si na ten Tvůj nový byt nemůžu zvyknout, moc se mi líbil ten starý. (Hm, takhle napsané to vypadá, že jsem u Tebe byla několikrát na návštěvě. To je divné, ale víme jak to myslíme, že?)

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 18:15

brrr JJ vim jak to myslis Stary byl fajn, ten "charakter" oken atd. Jenze byl malej na dinner party treba, coz je blby (tady se muze slizat zatim domacnost plus 6 lidi z bubliny). Ted je budova ze 70let, to se mi taky libi, a mam mega balkon, vcera jsem tam zkusmo dala jedno z tech lehatek a super to bude v lete. Mam vic mista o neco pres 20m2, coz je fajn. Misto skoro stejny, lepsi vyhled. 5 let jsem byla na minulym, mladej od domacich potreboval bydlet, tak se nedalo jinak. Nakonec jsem rada, zmena je zivot :) 

Az povesim obrazy bude to cajk. 

Offline Lilly_Ku
4512 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 18:19

brrr vim, jak to myslis.

Mne se tvuj novej byt fakt libi, ale je fakt, ze tvoje veci v nem vyznivaj jinak.

Pred par lety jsem se stehobala z novostavby do stare zastavby s vysokyma stropama, drevenyma oknama a podlahou. A musela jsem cast vybaveni vymenit - nabytek, co v puvodnim byte delal roztomile vintage dojem vypadal v byte ze zacatku minulyho stoleti jak hromada srotu

Proste uz toho staryho bylo moc najednou

Offline brrr
12303 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 18:26

0zero7 Lilly_Ku Ono se to možná změní, až budou obrazy viset a nebudou jen opřené. Hlavně můj oblíbený červený flek.

Hlavně ať tam jsi spokojená!

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 18:41

brrr Diky moc! ja prave dumam, jestli pockat a nechat nejakyho odbornika, je to jinej material ta zed, at v tom neudelam kratery jinak by uz viselo aspon neco. Ted vybaluju hadry v loznici a prudce me to nebavi, jeste ze jsem vyhazela pred necelym rokem 7 pytlu. Loznice je nejaka moc bila, tak zvazuju neco v jedovate zlute (deku nebo neco za hlavu)

Offline JankaM
3083 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 22:46

Já vás obdivuju jak dokážete přemýšlet nad lampou, nad obrazem atd. Já bych prostě dala lampu na stranu kde budu sedět, ležet, číst a hotovo

Tím ale nechci říct že 0zero7 nemá pěkný byt, líbí se mi. Jen osobně bych věci co jsou venku někam schovala (nádoby na stole, věci na skříňkách) a měla prostě volnou plochu.

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 23:20

JankaM lampa bude na kazde strane jedna, at muzu sedet a cist kdekoliv

Co myslis nadoby na stole a veci na skrinkach? Nemyslim to nijak blbe, jen tomu nerozumim. Svicky treba? Na skrince mam stereo a kytky, na policich teda vic veci, to je schvalne. knizky, nejaky vintage radia, desky atd. Veci v ramu na polici zustanou opreny, to veset nebudu :) 

JInak teda nemam taky rada zbytecnosti co se valej vsude, na polici jsou veci co k nim mam vztah a treba jsou nekde z cest atd. 

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 23:24

Zatim takhle. Jeste to neni definitivni 

Offline Karja
44477 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 23:24

JankaM 0zero7 Podle me je to nejakej uz detnej syndrom. Protoze clovek vi, ze tam na stul kramy jeste pribydou, nestihne se uklidit atd atd, coz u tebe se asi nestava, ze bys mela tech veci vykramarenejch vic a budee to mit porad takhle nadekorovany a cisty. Me by to taky nutilo preventivne to poklidit.

Taky se tesim na promeny toho bytu, je fakt uplne jinej!

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 23:27

Lilly_Ku Casem bych vymenila rada sedacku. I kdyz tahle je na valeni uzasna. Dala jsem prave nektery veci pryc a tocim to malicko do 70s. Ale jen lehce, at to neni moc jak pesti. Zatim se mi to libi. Uvidime jaky zmeny nastanou az se mi to rozlezi. Zatim je to ctvrtej den. 

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 23:27

Karja Aha jo. To je mozny. Deti nemam a nikdo z mych pratel taky ne. Tak asi nehrozi :) a dik!!