Tulipe Ten zvazuju taky. On byl na starym Byte jinak umistenej a ted me taky trochu rusi. Kvuli obrazu. Zkusim napred vymenit za jeden na gauci a uvidim. Bude to trvat jeste dlouho:) a Dekuju!
design a architektura
Magráta Diky! Uvidime jak to dopadne :)
0zero7 to chápem. Už teraz to vyzerá dobre, len doladiť detaily. :D Čo plánuješ na tú krátku prázdnu stenu?
paktofonika je to - nevim jestli cesky spravne - komunikacni zona. Dam tam jen bily botniky z ikea, zaveseny tak metr vysoko (horni plocha) a dam na ne kytky a na stenu neco, zatim zvazuju mozna neco s filmovou tematikou, videla jsem dobry graficky predelany veci od Wes Andersona, mozna neco takovyho. To Ma cas. Na konci je mosaznej stojan na desky. Moc ti nechci zaplacavat, jak Se tam chodi.
0zero7 no teraz som si všimla, že tam máš domofón, ten tam nie je úplne najlepšie umiestnený :D
paktofonika ten mi neva. V poho. Zapadne do retra
"umeni" umistim vedle nej
paktofonika Vymejslim jestli mam misto na lampu co davala andulka01 ...mozna casem nekde u jidelniho stolu. Eventuelne vlevo nad gauc, ale tam dam mozna tu zlutou. Jeste uvidim. Musim na Tom fakt chvili sedet :)
0zero7 wow!
Dost dobry! Tak to budu nervozni, abych to nezkonila.![]()
Luna Jezis nene! Nic nezkonis, bozi to bude. Obraz vedle jeste nevim, ale asi nejaka, ehm, "vesela" barva, at to ma grady a kontrast.
0zero7 Jee, kytka na žehlícím prkně :-)
A přiznávám, že si na ten Tvůj nový byt nemůžu zvyknout, moc se mi líbil ten starý. (Hm, takhle napsané to vypadá, že jsem u Tebe byla několikrát na návštěvě. To je divné, ale víme jak to myslíme, že?)
brrr JJ vim jak to myslis
Stary byl fajn, ten "charakter" oken atd. Jenze byl malej na dinner party treba, coz je blby (tady se muze slizat zatim domacnost plus 6 lidi z bubliny). Ted je budova ze 70let, to se mi taky libi, a mam mega balkon, vcera jsem tam zkusmo dala jedno z tech lehatek a super to bude v lete. Mam vic mista o neco pres 20m2, coz je fajn. Misto skoro stejny, lepsi vyhled. 5 let jsem byla na minulym, mladej od domacich potreboval bydlet, tak se nedalo jinak. Nakonec jsem rada, zmena je zivot :)
Az povesim obrazy bude to cajk.
brrr vim, jak to myslis.
Mne se tvuj novej byt fakt libi, ale je fakt, ze tvoje veci v nem vyznivaj jinak.
Pred par lety jsem se stehobala z novostavby do stare zastavby s vysokyma stropama, drevenyma oknama a podlahou. A musela jsem cast vybaveni vymenit - nabytek, co v puvodnim byte delal roztomile vintage dojem vypadal v byte ze zacatku minulyho stoleti jak hromada srotu ![]()
Proste uz toho staryho bylo moc najednou
brrr Diky moc! ja prave dumam, jestli pockat a nechat nejakyho odbornika, je to jinej material ta zed, at v tom neudelam kratery
jinak by uz viselo aspon neco. Ted vybaluju hadry v loznici a prudce me to nebavi, jeste ze jsem vyhazela pred necelym rokem 7 pytlu. Loznice je nejaka moc bila, tak zvazuju neco v jedovate zlute (deku nebo neco za hlavu)
Já vás obdivuju jak dokážete přemýšlet nad lampou, nad obrazem atd. Já bych prostě dala lampu na stranu kde budu sedět, ležet, číst a hotovo ![]()
Tím ale nechci říct že 0zero7 nemá pěkný byt, líbí se mi. Jen osobně bych věci co jsou venku někam schovala (nádoby na stole, věci na skříňkách) a měla prostě volnou plochu.
JankaM lampa bude na kazde strane jedna, at muzu sedet a cist kdekoliv ![]()
Co myslis nadoby na stole a veci na skrinkach? Nemyslim to nijak blbe, jen tomu nerozumim. Svicky treba? Na skrince mam stereo a kytky, na policich teda vic veci, to je schvalne. knizky, nejaky vintage radia, desky atd. Veci v ramu na polici zustanou opreny, to veset nebudu :)
JInak teda nemam taky rada zbytecnosti co se valej vsude, na polici jsou veci co k nim mam vztah a treba jsou nekde z cest atd.
Zatim takhle. Jeste to neni definitivni

JankaM 0zero7 Podle me je to nejakej uz detnej syndrom. Protoze clovek vi, ze tam na stul kramy jeste pribydou, nestihne se uklidit atd atd, coz u tebe se asi nestava, ze bys mela tech veci vykramarenejch vic a budee to mit porad takhle nadekorovany a cisty. Me by to taky nutilo preventivne to poklidit.
Taky se tesim na promeny toho bytu, je fakt uplne jinej!
Lilly_Ku Casem bych vymenila rada sedacku. I kdyz tahle je na valeni uzasna. Dala jsem prave nektery veci pryc a tocim to malicko do 70s. Ale jen lehce, at to neni moc jak pesti. Zatim se mi to libi. Uvidime jaky zmeny nastanou az se mi to rozlezi. Zatim je to ctvrtej den.
Karja Aha jo. To je mozny. Deti nemam a nikdo z mych pratel taky ne. Tak asi nehrozi :) a dik!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my