design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 18:57

Miruza me ty hezci vypadaji jak vykradenej design, ty dalsi (led cary) se mi nelibi, nekoupila bych si nic z toho co maji.  Mozna se divam spatne, ale neuvadi u tech svetel znacku, spis bych koukala nekam, kde tu informaci mas. Vim, ze je to jen pro inspiraci, to jsem kdyby chtel nekdo nakupovat.

http://lightform.ca/Brands-page

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 19:00

Janulik03 pak vyfotim, loznice potrebuje trochu facku, je to tam jak v nordickym kralovstvi, ten celobilej look je pro me uz pase, fajn na spani, ale aspon jednu barvu tam potrebuju. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 20:48

0zero7 no citujem "tri farby a dosť", takže všetko biele, tmavohnedé (a teraz neviem aká bola tá tretia farba). Vrátane zelene! Do spálne si namaľovala obraz v týchto troch farbach :) fakt by si tam inú nenašla (žiaden vankúš, obrázok, kvetináč,kniha...) 

Teraz tak rozmýšľam, že to asi neplatilo na podlahu, ta mala asi iný odtieň hnedej

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 20:53

0zero7 a inak som ti zabudla pochváliť byt, ja mám rada byty kde je utulno a cítiť tam pohodu! O to sa snažím aj doma ale s deťmi sa utulno zmenilo na bordel

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 21:05

Mrakoplas to bych asi mela nervy to zarizovat a shanet vsechno v tech trech barvach, obdivuju! Dekuju za pochvalu, zitra asi zacnu promyslet kam s jakyma fotkama, ramama atd. Vcera jsem odpo udelala jednu fotku, kde je videt, ze odstranena zidle z obyvaku jedna a je to lepsi, vrazim, stejne sem furt neco valim, tak uz je to jedno. 

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 21:11

musim nechat zasit potah, pri stehovani dostala zabrat, chci novej, ale nemaji ho ted. Prudi me to hrozne

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 21:12

a zapad slunce v sobotu, zadnej filtr na tom neni, husty to bylo

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 21:21

Jo a kytky mam ted narvany kam to slo, nez povesim bily botniky, musela jsem je odsunout od topeni, chuderky. Tak je to moc zaplacany ted. Work in progress proste. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 05:26

0zero7 to svetlo a západ slnka

Offline rasaNori
8825 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 07:15

0zero7 Mrakoplas kamoska ma byt prevazne v zelene, ale v takove te echt zelene, neco jako je okynko odeslat prispevek, mozna trochu svetlejsi. A jako me tam je desne neprijemne! 

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 08:35

rasaNori aj tak to boli I precist. Videla jsem dobre udelanou jednou stenu v anglickym dome a u toho tan sedacka a good. Akorat zasadni je to "prevazne" LOL

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 08:59

0zero7máš to úžasné, nech sa dobre býva. Ale radšej som sem ani nemala liezť, lebo som chytila strašnú depku z nášho bytu. My sme v stave najvyššej núdze kúpili taký starší byt, ktorý vyzeral byť v pohode a že ho rekonštruovať ešte chvíľu nebude treba. No ale keď bol prázdny, klasicky sa ukázalo množstvo nedostatkov, problémy s elektrinou atď. Takže byt súci na kompletnú rekonštrukciu, ale my sme potrebovali nutne hneď bývať. Detská izba sa zrekonštruovala (ale komplet oškriabanie na panel, komplet výmena elektriny, podlaha...) počas toho ako sme tam bývali. Potom prišla na rad chodba, to isté, bol to strašný masaker a situácia na rozvod. No chodba sa po nekonečne dlhej dobe dokončila (bo muž ju robil celú sám) a nové káble na elektrinu nám visia v obývačke, v ďalšej chodbičke, obývačka úplne zmasakrovaná, jedna stena zoškriabaná na omietku.. a takto žijeme už viac ako dva roky Sory za výlev, len to teraz tak na mňa prišlo, keď som videla tvoj úžasný byt

Ale aspoň som si konečne pozrela toho Rómea a Júliu. Božie

Offline Mulen
4988 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 09:43

0zero7 ten nový obývák se mi líbí, jak je vzdušný a světlý. A ta velká okna

Zkouším se inspirovat, v dohledné době (až odejdou naši letití osmáčci) nás čeká rekonstrukce obýváku. Konečně vymalujeme, sedačku už mám předvybranou, teď ještě nový koberec (ale jakej?) a nějak to tam přeskládat. Dost s tím bojuju, nemám na to talent. Zkoušela jsem to zadat do jakéhosi designerského programu, ale nevim...

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 10:09

0zero7 Ten balkon je prostě boží! 
A jinak jsem za věci neschovaný, v policích. Protože co nevidím, jako bych neměla. Ale je fakt, že v obýváku je toho málo, i tím jak nemám kytky. V kuchyni je to teď trochu masakr, přivezla jsem si nějaké nádobí a drobnosti pro které hledám místo. A asi jsem našla křesílko k sedačce, možná dám vědět Ježíškovi.

Offline Magráta
8116 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 18:11

0zero7 to světlo v pokoji a vůbec to tam máš prostě parádní 

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 18:28

betsey ty jo, masakr! Lituju te, ale zas to budes mit krasny a svoje! Udelas si vsechno tak jak chces, le zit v rekonstrukci za provozu je husty. Maminka teda delala novou koupelnu, limitovala moc tim, ze malo mista a tahlo se to dyl, protoze Covid atd. Poslala fotky, dam sem, dali subway kachlicky az ke stropu a dobry to je. A kdy bude obyvak hotovej myslis? R&J bozi!! 

Mulen Dikes! Hele jestli chces vyfot, natoc, posli. Tedka jsem s kamoskou na dalku predelavala byt v Pze a hezky to je! A jakou mas sedacku vybranou?

andulka01 Oooo, kresilko by se libilo kamosum co se ted stehujou, u nich to teda mozna vypada na jednu stenu v tehle barve a k tomu kozena tan sedacka. Balkon super, tesim se na jaro! 

Magráta Dekuji, dneska povesim skrinky mozna a snad nejaky zaramovany veci, trochu se desim ze hrebiky proleti zdi a cau

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 18:32

A objednala jsem difuzer/zvlhcovat vzduchu pro kytky, je tady topeni jinak nez na starym byte a vysusuje to vzduch. 550 ml jeden zatim a uvidim. Mozna budu muset druhej. 

Offline Janulik03
20161 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 19:15

0zero7 super to je

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 19:20

0zero7 úplně jinej prostor, ale moc pěknej, ten vyhled je fakt nadhernej!!!! Máš cit pro zařizování! Jo, teď jsem spočítala kytky, co mám v naší kuchyni-jídelně-obyvaku  - 29!

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 19:26

Janulik03 Zlutojedovata do loznice prijde nejdriv za tyden. Vcera jsem jeste objednala lampu do loznice a stojan na kytku a zatim koncim :) 

Vilemina 29!!!!! Bozi!! Jak zalivas, ja zkousim ted ve vane, protoze se mi nechce kontrolovat obaly a vylivat, doporucila kamoska, ktera je mega expert na kytky.