design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Janulik03
20161 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 19:31

0zero7 aku lampu? Aky stojan? Potrebujem vytrhnut z depky tak  syp to sem

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 19:46

0zero7 no, když mají unavený svěšený listy, tak zalívám????teď tu mám nekolik kytek od kamaráda, co se stěhoval do menšího bytu a vypadá, že se u nás zabydlelyvcetne malejch kyticek

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 19:49
Reakce na andulka01:

A jinak jsem za věci neschovaný, v policích. Protože co nevidím, jako bych neměla. 

To křesílko je moc hezké. Odkud? Sice si ho asi nekoupím, ale kdyby náhodou...

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 19:52

Vilemina me se ted krouti monstera i kdyz je zalita, grrr, protoze sussi vzduch. to je amarylis vlevo? Bozi! Ja jsem ted spocitala, jsi me vybudila. mam 30 v celym byte.

Janulik03 zde:

Lampa

Stojan

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 20:06

0zero7 to vedle je sloní ucho dle místního CML

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 20:12

Vilemina Juuuu!   super! 

Offline rasaNori
8825 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 20:22

betsey my uz sestym rokem rekonstruujem barak, do toho ja 2x tehotna, dodelavala jsem si prvne bc. a pak Ing:D zatim jsme se nerozvedli, ackoliv nas vkus je tak diametralne odlisny a muz pristupuje k vecem typu stul skrin a tak ze dokud slouzi, netreba nic menit. Cele vrchni patro jsem si malovala sama kdyz odjel kvuli praci na tyden kdyz jsem cekala prvni dite, sama jsem si pokladala podlahy a tak... Je to radost:D

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 21:21

0zero7 Já mám kytek snad 90, než bych je nanosila do vany, tak padnu :D

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 21:22

rasaNori a ukazes? Zas mas treti dite, barak s laskou!

MP Meri Uaaaa, no ja bych nejaky prikoupila, ale uz ted mi to trva, dve vany nanosit apockat mezi tim. Na HO se to da. Ty tropicky to milujou. 90, ses borec

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 21:24

Zrovna peru druhou davku

Offline Karja
44477 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 21:35

0zero7 Tyyy jo! To je nadhera ty kytky. Ja si zabila fikus. Ale totalka. Ale ja jsem nicemna a ani me ty kytky nebavi. Vsechny jsme pred lety pri stehovani darovali az na par vyjimek (ehm fikus a jednu fialku) a musim rict, ze vsem se v novym dari mnohem vic:-D

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 21:38

KarjaHele treba nezabila, co mu je? 

Offline Karja
44477 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 21:44

0zero7 Ehm nema ani jeden lupen?:-D

Online viktorka_od splavu
49199 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 21:53

0zero7 krásný kytky:-) já to sprchování praktikuju ale zvládnu to tak jednou za půl roku. spočítala jsem a máme v obyváku 21, 6 v ložnici, jednu v koupelně, 5 v pracovně, u dětí blíže neurčený počet protože je zdatně hubí a to jeden kytky má rád a vyžaduje a ten druhý sice nemusí, ale zas mi to nedá ho tam nechat na té samotce uplně bez živáčka poblíž, tak mu tam vždy šoupnu něco echt odolného a po roce si to beru dolů do kuchyně "na zotavenou", kde je vypiplám nebo odepíšu a rozmnožím novej potos z ostříhaných konců nebo tak něco.Karja bez kytek si vůbec bydlení neumím představit, na mateřské jsem je měla vůbec nejhezčí:-) páč jak jsem se furt mrcasila doma, tak jsem jedním šmahem opečovávala všecky dostupný živý organismy:P

Online viktorka_od splavu
49199 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 21:54
Reakce na Karja:

0zero7 Ehm nema ani jeden lupen?:-D

​to nemusí vadit, chlapeček utrápil fikus benjamin tak že byl uplně uschlej, ostříhala jsem co šlo a malinko zalívala a už je po asi půl roce docela hezky obrostlej. takže ošmikat a vyčkat:-)

Offline Karja
44477 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 22:24

viktorka_od splavu Ano, ja to mam takhle jako takovej experiment. Byl na blbym miste, zapomnela jsem, ze ho mam. Me kytky nebavi moc, jeden cas v tom jel sambo, vydrzelo mu to presne rok, pak jsme je postupne rozdali. Ted mam v 3+1 presne 4, dve dozivajici, jeden mrtvej fikus a jednu prezimujici fialku. Jakoby u jinych se mi to libi, ale mne to proste nic nerika, ta pece a tak;-)

Offline Mulen
4988 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 23:08

0zero7 já to určitě využiju, víc hlav víc ví ???? Sedačka se mi líbí Levi od Jecha, něm j ale zatím osahanou. A mají strasnej výběr barev

Tahle, ale ne rohová. Stolek máme takový..

No a to jsem naházela do toho programu. Na jedné straně je skoro přes celou zeď okno, pod tím je topení. Tam jak stojí ten manik jsou dveře. Ten nábytek (knihovny a to nízké ) to tam zůstane. Koberec vůbec nevím jakej, chtěla bych vlnenej a aby se ho nebál robot.

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 23:08

Karja Zkus co pise viktorka_od splavu to by mohlo pomoct, ostrihej brutalne, neboj se toho. Trosicku zaliat kdyz bude uplne suchej az. To da mozna! Kazdej na to neni, u me vzrostl pocet nepozorovane asi ze 6 za x let. Bez kytech bejt teda nemuzu, i rezanych. viktorka_od splavu slusnej pocet! Taky pokud jsou vetsi tak je to drina pak! 

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 23:11

Mulen Gauc je moc hezkej, jakou chces barvu? Ten zelenej? Aha vidim ze na navrhu je sedej. Klarifikuj! haha

CO je to zeleny kresilko?

A jakou mas barvu na stene? Budes menit nebo nechavat? 

Koberec bych vybrala az po barve vymalby a sedacce

Offline Mulen
4988 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 23:11

Ještě tam musí být moje houpací křeslo. Už je zas flekate od děcek

Líbí se mi něco takového, ale to jen tak sním, takhle to u nás doma nikdy vypadat nebude