0zero7 A taky asi uklizis:-D spis tak jsem to myslela, ze to proste nezabordelis!
design a architektura
Tulipe Vymenila jsem polstar a libi se mi to tak. Dik za nakopnuti!! 
Karja Jasna ze zabordelim, ale asi mam na uklid vic casu, ze zaneprazdnena mama, to si nedokazu vubec predstavit! Ono se to lip proste udrzuje, kdyz ti tam nelita 3 letej, to je jasny. Ja jsem ten typ co udrzuje prubezne, abych nemusela uklizet mega 2x tydne, misto toho to jednou prolitnu v sobotu a cau. Jo a ta zluta lampa pujde na stenu az povesim ram pro Lunu :)
0zero7 sa priznám, že mne sa tie veci na poličkách atď páčia, mas to pekné, takisto i knižnica u jinx je boží, ale sama by som to nemohla (ale chcela by som) mať, vyvoláva to vo mne nekľud a potrebu stále upratovať. V spálni mám otvorenú skriňu s oblečením len vďaka tomu, že tam cez deň netrávim žiaden čas.
0zero7 no a ten balkón s výhľadom. ![]()
paktofonika Ja to uplne chapu. Tady Se nastesti obecne moc neprasi, to jsem koukala. Zjistila jsem to teda prasacky, protoze jsem dost dlouho zapominala utrit komodu, no skoro nic na ni nebylo, prase by accident ze ![]()
Kovovy Police nejvic easy na udrzbu. Balkon bozi. Nej zatim kdyz je jasno a zapad slunce.
0zero7 to máš stastie. Mne sa prekvapivo takisto v byte veľmi nepráši, ale v byte na Slovensku to bol masaker, to ale dopredu nikdy nevieš. Mne ale ani tak nejde o prach, ten utieram i tak priebežne, ale že to vo mne vyvoláva nekľud a namiesto toho, aby ma tie veci tešili a mojemu oku lahodili, tak len nervózne pokukujem čo kam zrovnať. :D
paktofonika ja to mam taky a to ani nejsem uklizeci maniak. proste me ty veci rusi. i pres muj odpor ted mame 3 otevreny police a ja je prubezne zastavuju kytkama, aby tam neveslo nic jineho![]()
Mne otevrene police nevadi, pokud se nestanou odkladistem, kam se polozi neco jako ze "nez to uklidim" a vali se to tam uz navzdy.
0zero7 mit dite, tak ti pulka veci uz visi nekde u stropu, aby na to ty chtivy pracicky nemohly ![]()
0zero7 Koukám do delší době a je to super! Jiný než starý byt, ale bude to fajn. Mně osobně se moc nelíbí ty dva regály, ale ne protože jsou to otevřený police, spíš tyhle konkrétní, ale to je detail a můj problém :-). A jsem ráda, že jsi dala fotku i z druhé strany, to okno na boku musí být super!!
0zero7 já myslím, že se ti tam bude bydlet super, a časem vychytáš ty detaily... osobně se mi tady nepozdávají moc ty regály, ale to je detail....
viktorka_od splavu Kytky jsou nej!!
a kazdej to ma jinak, to je jasny!
Kokoska cha, no to bych mela jednu polici u stropu asi aby na to dite nemohlo do 10 nejmin lol
Garfie nolita Dik! Dreveny police tam byt nemuzou, ted myslim klasicky, stojici na zemi, to uz je moc retra vsude, libilo by se mi neco jen na stene, zavesenyho, bud samostatny nebo takovej ten odlehcenej system - jestli to teda popisuju dobre. Ve smlouve bohuzel mam, ze nesmim vrtat (to budu teda, ale jen minimalne, velky police nemuzu proste, skoda) Ted oddaluju loznici, haha. A asi tak zkusim dat neco do jedovate zluta, zatim je to vsechno moc bily a nordicky a to uz mi leze krkem, nebyl to zamer, ale mam tam ten kostn, co jsem natrela na bilo, tak je tam vsechno svetly, vcetne povleceni.
0zero7 máš to krásné, vždycky obdivuju tvoje bydlení na insta. Jsem teda taky typ, co by doma nejradši všechno někam zavřel, ale u jiných se mi otevřené police líbí. A nemyslím, že je to dětmi, měla jsem to tak vždycky. Strašně mě teď drtí, že musím mít nějaké věci na pracovní desce na kuchyňské lince, např. kvůli dětem, které se hrabou v šuplících, jsem si musela pořídit stojan na nože a mít je na lince. Ale nesnáším to! ![]()
Tenhle pocit, že musí být všechno zavřený ve skříňce nebo v šuplíku mají manželovi rodiče.
Já jsem pravý opak, všechno chci mít na očích (a na dosah), občas si říkám, jak musí u nás trpět ![]()
Kamoška ma všetko zavreté a dokonale upratané (aj s dieťaťom). Vždy u nej chytím depku z nášho bordelu a po príchode domov začnem upratovať knižnicu :D Ale zas ona je trošku extrém, urputne ladenie a v izbe jedna premyslená dekorácia, je to dosť neutulne až chladné. Ja som sa na tomto byte tiež snažila dosť veci schovať ale potom keď otvoríte tie skrine ![]()
0zero7 mas to paradne a to svetlo z okien je ![]()
sa tesim na dalsie fotky napriklad tej zltej v spalni ![]()
Pinot Noir Dik moc, s vecma jako stojan na noze te chapu, v kuchyni vubec je fajn mit vsechno schovany! Mam venku Soda STream co pouzivam porad, mixer a odkapavac na nadobi nerezovej, protoze nemam mycku. A cau.
Ignis Ja to mam presne napul, neco rada venku, na dosah, nebo kdyz je to vec sentimentalni hodnoty, treba ty audio radia na polici jsou z cest vystrachany ve vintage obchodech v US a vychodni Kanade.
Mrakoplas jak vypada urputny ladeni v minimalistickym interieru?
Janulik03 Dekuju! Svetlo bozi, v sobotu zapad slunce jak z filmu, mama mi napred neverila ze fotka je bez filtru. Zluta vec do loznice je koupena, tak snad bude brzo na ceste!
0zero7 tak satesim s tebou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my