dynda no ved jo ![]()
design a architektura
Kan takto som zila pred par rokmi . Ufff uplne mi to vratilo pocity. Ked vsetci odisli decka na byt do mesta, muz na cesty a ja v rozbitom baraku. Jedna miestnost po druhej aby sa tam dalo zit ako tak
Potrefenáhusa talíře se mi libi moc, chtěla bych ty čistě bílý, ale jak koukám na ty kytičkatý, jsem na vážkách
ted mam čistý bílý z Ikea, jako dobrý, ale trochu nuda, asi chci ty babičkovský.
Vilemina kdyžtak maj i v červeným :-)
Potrefenáhusa koukala jsem![]()
Potrefenáhusa ty talire jsou krasne, uplne k nim vidim tu kuchyn :)
Janulik03 krásná fotka ![]()
Potrefenáhusa Tak tím pádem , když budete pryč, jestli se mu ta rekonstrukce naopak neprotahne:-D:-D. No je to pakárna teda, ale bude to stat za to. A kdy jindy si užít pořádnou kuchyn než na mateřské, ono od roka a půl se to s těma dětma fakt dá a prostě můžeš začít pořádně vařit a realizovat se v kuchyni, pak už zase chvíli nebude při pracovním a skolkovym procesu;-). Tak ať si to stihneš užít!
Janulik03 Ano, přesně. Bylo to náročný, ale zase se člověk zbavil spousu krámů. Uspořádala jsem si kuchyň, vyházela patnáct hrnců v kterých se vařilo na plynu a koupila nové na indukci, ale jen pět kousků. Tři měsíce vařila v pomalém hrnci, remosce a zahradním grilu. Vytřídila oblečení a celkově osekala šatník.
Kan my mame nastesti 2 kotle a tim padem i dva okruhy. Jinak by me slehlo asi uz.
S malejma dětma to musí být ultra náročný, to bych bez teplé vody a tepla nedala.
Potrefenáhusa Nakonec jsme ten sloup odstranili, projektant nás asi nenávidí a ty lidí, co to budou dělat tak budou taky. Sambo už nenávidí mě, docela se od svýho zameru jednoduchýho malýho domu vzdaluje:-D. Ale říká, že důležitý je, aby se to líbilo mně, že jemu je to jedno. A tak ten sloup byl fakt na pytel, to je hrozně omezující a dost hnusné.
Zadnej velkej design, ale koupila jsem jarni svicky a mam radost. Jak malo staci![]()

Karja mně spíš nejde do hlavy, co za projektanta může ten sloup navrhnout - pokud je to teda novostavba
Karjato je dobre ze jste si to prosadili!! Projektant je placenej za to aby vyprojektoval tak jak vam to vyhovuje (v mezich realnych moznosti samo), takze pokud to jde nema co remcat, bych s nim byla hotova raz dva hi
Karja mně spíš nejde do hlavy, co za projektanta může ten sloup navrhnout - pokud je to teda novostavba
no presne, mozna bylo jednodussi resit tak nejakou nosnost atp, oni jsou na facku obcas, kamarad je paradni architekt a roste obcas, znam i schopny projektanty, to zas jo.
Karja užít vaření
mně se z rekonstrukce kuchyně za provozu nejvíc líbilo, že jsem několik měsíců včetně teda Vánoc neměla troubu, takže jsem nemusela péct!![]()
0zero7 Jo, byl to nosný sloup a vycházeli jsme z projektu, kde už byl, tak zabralo to vymyslet nějak aby to bylo realizicne a finance shudne. Hele on zas pomlouvá architekty, to má každá strana svou pravdu;-).
viktorka_od splavu No je to mladej bezdětnej kluk, kterej vůbec nechápe potřeby rodiny, kupříkladu nechápal, k čemu chceme spajz:-D. Tak víš co on doma kartony mlíka neskladuje. Jinak je v pohodě. Kamarádům dělal dům a je moc pěkný, ale prej to někde obslehli no:-D
viktorka_od splavu Tak já vařím a jsem v kuchyni ráda;-). Já říkám furt, ještěze mám tak otravné deti, já bych jinak produkovala hrozně moc jídla, kdo by to jedl..
Janulik03 :D teda evokuje to hodně silný představy!
Karja Dobře jste udělali, že jste se sloupu zbavili! :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my