Evaeva ja si pestovala jiny spankovy rezim, kdyz jsem nesnasela toho partnera![]()
design a architektura
Makara no, s břichem už jsem se tam nevešla;) ale 160 je akorát.
Evaeva jeste ze mam stihlyho muze
, my se Tam fakt vlezli s mym obrovskym brichem a batoletem. Nastesti posledni mimino nemelo rado kontakt ve spanku, takze do postele se nam holcicka zacala kvartyrova az jako chodici, to uz prostredni o tolik kontaktu nestal. No bylo to jak znovuzrozeni prestehovat loznici do jineho patra a mit pro sebe celou pulku "obrovske" postele.
Makara na té 140cm posteli mi hrozně vadilo, že matrace byla vcelku. to jsem byla ještě muší váha.. takže když se partner otočil na druhý bok, nadskočila jsem do vzduchu:-)), což s mým lehkým spaním nešlo dohromady.
Makara k nám se naštěstí nikdo nekvartýruje, maximálně ráno na hodinku. Ale spát někde v hotelu na 180 mi přijde jako spát v jiné místnosti:)
cassis3 to bys byla hodna. Dekuji
viktorka_od splavu trpím na každé dovolené, kde jsou tyhle postele, navíc když je společná deka. Muž jde v noci kam musí nebo se napít, pak sebou řízne na postel a já jsem málem ve vzduchu. Úplně nejúžasnější jsou naopak případy, kdy má každý svou queen bed. A úplně nejvíc nejlepší je, když každá ta postel je v jiný místnosti, což se nám ale stalo za těch 25 let, co spolu jsme, asi 3x ![]()
dneska prisel Hotel Evropa z accidentallywesanderson, tak jsem ho rovnou povesila ![]()

Evaeva No sambo si od dob homeofficu vede takovej pořádek ve skříni, že já tam prostě dám to složené oblečení. A je mi jedno, jestli to je tričko na kalhotách, prostě ten komínek že žehlení prendam do skříně Jestli to chytnou holky od něho..... Tak holt mi ulehcej práci všichni:-D
přesně! Ale mne to nevadí, proste to tam dam složený, jak to poskládám z kose a kam se mi to vejde a kam dosahnu a dal neresim.
s tím společným spaním, ono hrozne záleží na tom druhym spaci, ex spal pomalu bez pohybu a potichu, s tím fakt byla radost spát na malý posteli pod jednou peřinou, vzdycky jsem to hrozne propagovala a nechapala, proč to někdo nemá rad, bylo to bozi! Zato teď, ze 160 postele jsem vytlačovaná, obouchana, o společnou peřinu jsem musela bojovat, takže tu jsem opustila rychle a ještě skřípe ze spaní zubama ![]()
Kokoska přesně. Když je někde společná perina, první, co si zaridim jsou dvě menší, jinak se nevyspím. A vlastní queen bed, to je nejlepší :) ja už odmalička "potřebuji prostor" :D
Tulipe tak s tou společnou peřinou jsem to nikdy nepochopila, já spím na boku a peřinou se různě omotávám a podkládám, potřebuju všecky čtyři rohy pro sebe!
(a muž teda uplně stejně, bysme se pomlátili:P
Já potřebuju, aby na mě peřina (nebo i úplně tenká deka v létě) těsnila, což při sdílení prostě nejde zařídit.
Potrefenáhusa muž taky skřípe ![]()
0zero7 Krásnej s tou paspartou.
Kan Diky! Mam radost, se tam hodi presne. A dekuju myslim nellielovett ze tady zminila knizku a ty stranky. Prislo to z UK a docela rychle!
Tulipe velka postel je bozi! Se to mu rika tady "na hvezdici"
(jeste to teda znamena, kdyz je nekdo lemra pri loznicovych aktivitach - starfishing). Neni nad to rano mit moznost se ruzne premistovat, ja vstavam pomalu a potrebuju to.
viktorka_od splavu Mě to štvalo i před dětma, ale měla jsem víc možností si odpočinout či si i přispat, plus jsem v 1+1 neměla moc možností to řešit. Já teda třeba s nikým, včetně zamilovaných zacatku, nesnesu kontakt při spaní, i teď když se na mě nalepí dítě, tak se pak musím odlepit a pěkně si popolezt dál. Prostě někdo rád spí sám;-).
Ty seš můj člověk. Já to lepení nesnášim a tulivej chlap je na zabití! Stošedesátka byla pro mě utrpení a společnou deku bych nesnesla ani pikosekundu... Hned jak se definitivně odstěhoval mladej pán, vymetla jsem milostpána vedle a konečně se vyspala!
Nejpříšernější vzpomínky mam na různý návštěvy chalup, kde na nás - oba! - zbyla třeba jen jedna úzká postel ![]()
0zero7 Super.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my