design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline viktorka_od splavu
49186 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 21:56

Evaeva ja si pestovala jiny spankovy rezim, kdyz jsem nesnasela toho partnera

Offline Makara
3612 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 22:03

Evaeva 140 postel. Vydrzeli jsme skoro deset let i s prilezitostnymi navstevniky. Ted uz si dopravame na 180 a pripoustime oddelene loznice s castymi navstevami. Chapu Karja 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 22:04

Makara no, s břichem už jsem se tam nevešla;) ale 160 je akorát.

Offline Makara
3612 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 22:13

Evaeva jeste ze mam stihlyho muze, my se Tam fakt vlezli s mym obrovskym brichem a batoletem. Nastesti posledni mimino nemelo rado kontakt ve spanku, takze do postele se nam holcicka zacala kvartyrova az jako chodici, to uz prostredni o tolik kontaktu nestal. No bylo to jak znovuzrozeni prestehovat loznici do jineho patra a mit pro sebe celou pulku "obrovske" postele. 

49186 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 22:16

Makara na té 140cm posteli mi hrozně vadilo, že matrace byla vcelku. to jsem byla ještě muší váha.. takže když se partner otočil na druhý bok, nadskočila jsem do vzduchu:-)), což s mým lehkým spaním nešlo dohromady.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 22:36

Makara k nám se naštěstí nikdo nekvartýruje, maximálně ráno na hodinku. Ale spát někde v hotelu na 180 mi přijde jako spát v jiné místnosti:)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 22:47

cassis3 to bys byla hodna. Dekuji

Offline Kokoska
34649 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 23:46

viktorka_od splavu trpím na každé dovolené, kde jsou tyhle postele, navíc když je společná deka. Muž jde v noci kam musí nebo se napít, pak sebou řízne na postel a já jsem málem ve vzduchu. Úplně nejúžasnější jsou naopak případy, kdy má každý svou queen bed. A úplně nejvíc nejlepší je, když každá ta postel je v jiný místnosti, což se nám ale stalo za těch 25 let, co spolu jsme, asi 3x

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 04:28

dneska prisel Hotel Evropa z accidentallywesanderson, tak jsem ho rovnou povesila

Online Potrefenáhusa
38682 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 04:57
Reakce na Karja:

Evaeva No sambo si od dob homeofficu vede takovej pořádek ve skříni, že já tam prostě dám to složené oblečení. A je mi jedno, jestli to je tričko na kalhotách, prostě ten komínek že žehlení prendam do skříně  Jestli to chytnou holky od něho..... Tak holt mi ulehcej práci všichni:-D

​přesně! Ale mne to nevadí, proste to tam dam složený, jak to poskládám z kose a kam se mi to vejde a kam dosahnu a dal neresim. 

s tím společným spaním, ono hrozne záleží na tom druhym spaci, ex spal pomalu bez pohybu a potichu, s tím fakt byla radost spát na malý posteli pod jednou peřinou, vzdycky jsem to hrozne propagovala a nechapala, proč to někdo nemá rad, bylo to bozi! Zato teď, ze 160 postele jsem vytlačovaná, obouchana, o společnou peřinu jsem musela bojovat, takže tu jsem opustila rychle a ještě skřípe ze spaní zubama

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 07:27

Kokoska přesně. Když je někde společná perina, první, co si zaridim jsou dvě menší, jinak se nevyspím. A vlastní queen bed, to je nejlepší :) ja už odmalička "potřebuji prostor" :D

49186 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 08:31

Tulipe tak s tou společnou peřinou jsem to nikdy nepochopila, já spím na boku a peřinou se různě omotávám a podkládám, potřebuju všecky čtyři rohy pro sebe! (a muž teda uplně stejně, bysme se pomlátili:P

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2021 08:37
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 14:32

viktorka_od splavu 

Já potřebuju, aby na mě peřina (nebo i úplně tenká deka v létě) těsnila, což při sdílení prostě nejde zařídit.

Offline Pinot Noir
29768 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 14:33

Potrefenáhusa muž taky skřípe

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 14:45

0zero7 Krásnej s tou paspartou.

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 18:20

Kan Diky! Mam radost, se tam hodi presne. A dekuju myslim nellielovett ze tady zminila knizku a ty stranky. Prislo to z UK a docela rychle! 

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 18:24

Tulipe velka postel je bozi! Se to mu rika tady "na hvezdici" (jeste to teda znamena, kdyz je nekdo lemra pri loznicovych aktivitach - starfishing). Neni nad to rano mit moznost se ruzne premistovat, ja vstavam pomalu a potrebuju to. 

Online barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 18:57
Reakce na Karja:

viktorka_od splavu Mě to štvalo i před dětma, ale měla jsem víc možností si odpočinout či si i přispat, plus jsem v 1+1 neměla moc možností to řešit. Já teda třeba s nikým, včetně zamilovaných zacatku, nesnesu kontakt při spaní, i teď když se na mě nalepí dítě, tak se pak musím odlepit a pěkně si popolezt dál. Prostě někdo rád spí sám;-).

​Ty seš můj člověk. Já to lepení nesnášim a tulivej chlap je na zabití! Stošedesátka byla pro mě utrpení a společnou deku bych nesnesla ani pikosekundu... Hned jak se definitivně odstěhoval mladej pán, vymetla jsem milostpána vedle a konečně se vyspala!

Nejpříšernější vzpomínky mam na různý návštěvy chalup, kde na nás - oba! - zbyla třeba jen jedna úzká postel

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 19:52

0zero7 Super.)