design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline cassis3
49 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 17:01

Candance dobrý deň, vyzerá to že máte našu izbu????  neviem ake sú rozmery, mozem vam odfotit a odmerat ako to máme my .... Aby ste si to vedela predstavit v priestore.  Za dverami je vstavana skriňa "na všetko" na to nadvazuje polica so stolikom a oproti postel s ďalšou policou.  Skúsim to odfotiť ked pridem domov.

Online Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 17:06

Evaeva ona prave radí ako to skladať aby to stálo samé a nepadalo (ale mne to na všetky veci nefunguje)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 17:09

Mrakoplas aha. Já ráda ty svoje komínky, ale muži by to mohlo vyhovovat.

Offline continuity
42710 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 17:20

viktorka_od splavu no když ten suflik uklidím JA, je poloprázdný. Když to dítě rozhrabe, tak to přepadne. 

MaeGandal já mám bujnou fantazii a představit si dovedu lecos, ale to, jak děti skládají trika podle Marie Kondo, opravdu ne. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 17:31

Evaeva tak to se sveze, ale pořád složené. Což je u mých dětí pořád dobré, protože když vytahují 3. triko odshora, tak ty dvě trika nad tím i to jedno pod jsou jak vytažené krávě z huby

Mrakoplas mně to taky nedrží, ale to neřeším

continuity tak sami neskládají, ale naskládám já a oni jsou případně schopní to tam postavit. to by nebyli schopni poskládat ani "normálně"

Offline continuity
42710 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 17:53

MaeGandal no tak ty moje skládají sami a jsou schopne si jakž-takž udržet pořádek. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 18:11

MaeGandal Já právě vidím, jak se to sveze a muž na to prdne tu novou várku.

Offline continuity
42710 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 18:16
Online Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 18:24

continuity ale tam to nemusíš zložiť podľa jej postupu, ja to skladám úplne inak, v podstate ako ma napadne. Nie je nutné aby boli ako vojaci. Ak dokážu skladať veci do komínkov, tak do šuflíka tiež :) 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 20:04

continuity tak to jsou šikovné, já když viděla nejstaršího (10) skládat mikinu ale možná jen opakování dělá mistra a měla bych je nechat častěji

Online Karja
44457 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 20:14

Evaeva No sambo si od dob homeofficu vede takovej pořádek ve skříni, že já tam prostě dám to složené oblečení. A je mi jedno, jestli to je tričko na kalhotách, prostě ten komínek že žehlení prendam do skříně  Jestli to chytnou holky od něho..... Tak holt mi ulehcej práci všichni:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 20:19

Karja on hromádky jakž takž udržuje, ale v nich to různě muchlá, něco zapadne dozadu,... Ten šuplík je obzvlášť výživný. Ale čisté si uklízí sám, jenomže tu šatničku máme společnou.

Online Karja
44457 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 20:23

Evaeva Aha, aha. No tak to bych vzhledem k situaci nemohla teda, to bych chytla nerva pokaždý co bych si šla pro fusekle:-D. Já ho chci i odstěhovat z ložnice, že budeme mít každej svoji v budoucnu. Takhle já jsem zla! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 20:28

Karja my nemáme skříň, ale takovou komoru u ložnice. On má horní poličky, tam tolik nevidím, tak akorát když něco hledá. Jednou za rok ho donutím to porovnat. Ze skříně bych ho ráda vyhodila, ale z ložnice nikdy!

Online Karja
44457 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 21:01

Evaeva Tak jedině oddelit dvířka nějak:-D aby se jeho část neotvirala. Hele já jsem asi vlk samotář, já toužím po vlastním prostoru a klidu:-D. Navíc teď mám hodně citlivé spaní, vzbudí mě kdeco, a sambo nepatří mezi ty co spí v kuse celou noc, on má různý dvouhodinový okna nespani, kdy hlučí nebo nemůže vecer dlouho usnout. Dej mi pokoj, se těším až se jednou konečně pořádně zplna vyspím.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 21:07

Karja my tam dvířka nemáme, jen police a šuplíky, navíc je to do rohu. Ale není to taková hrůza, já jsem na komínky trochu ujetá:) 

Když vám to bude vyhovovat, proč ne. My spíme oba tvrdě, mě ani nevzbudí chůvička, která je u muže na nočním stolku;) Já potřebuju ten kontakt, nejvíc mi vyhovovalo, když jsme měli postel širokou jen 140cm.

Offline viktorka_od splavu
49187 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 21:10

Karja myslim ze nejsi vlk samotar, ale ty decka prilepeny nonstop jsou hrozne vycerpavajici. az to pomine, tak ti ten kontakt nakonec jeste bude chybet, i kdyz ted tezko verit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 21:15

viktorka_od splavu tak pokud mají partneři jiný spánkový režim, můžou oddělené ložnice být dobré řešení. Pro mě by to teda nebylo.

Online Karja
44457 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 21:24

viktorka_od splavu Mě to štvalo i před dětma, ale měla jsem víc možností si odpočinout či si i přispat, plus jsem v 1+1 neměla moc možností to řešit. Já teda třeba s nikým, včetně zamilovaných zacatku, nesnesu kontakt při spaní, i teď když se na mě nalepí dítě, tak se pak musím odlepit a pěkně si popolezt dál. Prostě někdo rád spí sám;-).

Offline viktorka_od splavu
49187 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 21:51

Karja tak ja behem spanku taky nikoho nesnesu v tomhle ty kontaktni decka jsou strasny, strasny, o chlapech nemluve;-) ale pred usnutim a po probuzeni sama byt nechci