Candance já bych asi nejdřív koupila tu skříň, postel a stůl a zbytek, až to bude v pokoji umístěné.
design a architektura
Evaeva prave jsem to znovu konzultovala s dcerou a presne takto jsme se dohodly. Skrin, stul a postel. Musim ted nejak vymyslet ten stul, at ho nekupuju 2x.
edit:a dokonce stul vezmeme z bytu a pak se nejaky vybere - tzn. za xxx let
Candance teď není úplně jednoduchá doba na zařizování, jak si to nemůžeš prohlédnout.
Candance Jen k té skříní, ona je jakoby ,,dvoukominkova''? Nestačila by méně hlubsi? Nebude to tak zabírat misgo, ono stejně hodně lidí a předpokládám i děti si to stejně neumí vést, pokud mají vzadu za komínkem oblečení ještě místo.
Candance No a tak stěhování se asi blíží,tak doufám, že přijdou i lepší časy a dobrá nálada;-)
Karja do mělčí ale zase nedáš ramínka nakolmo. Taky jsem řešila jakou hloubku zvolit.
Evaeva Jako nad téma ramínkama taky přemýšlím, jak by tam šly umístit, asi nedáš vůbec, jen na plocho a to zabírá dost místa
Karja ony vubec ty policky s "kominkama" jsou naprd. lepsi sufliky a nad tim raminka
viktorka_od splavu No mně přijde, že ten suflik zabere dost prostoru. A třeba na větší kusy mi teda nevyhovuje. A strašně to tu skříň prodrazi
Karja no musíš na ně mít takový ten výsuv. Zrovna holky asi budou mít věcí na ramínka hodně. Z hlediska praktičnosti mi přijde nejlepší jedna hluboká skříň na ramínka a kalhoty a jedna mělčí na ty komínky, což ale nevypadá tak kompaktně jako jedna vestavěná. Taky můžeš mít za komínky krabice na rukavice, čepice a podobné věci, na části mít ty šuplíky nebo koše,...
viktorka_od splavu Já na to mám asi příliš oblečení;-)
viktorka_od splavu já třeba trička v šuplíku ráda nemám
Karja bordelar vyrobí v šuplíku úplně stejnej bordel jako v polici. Neustále vyndavám spodní suflik, protože tam zapadl sešit, ponozky nebo čepice. Děti na ty drobné kusy oblečení vůbec sufliky nemají, jenom takové košíčky a nějak nám to všem vyhovuje lip.
Evaeva No tak hlubší je praktičtější pro nás hadrare zvlášť, ale do malého pokoje bych nad tou užší premyslela
Karja záleží, kde jsou další úložné prostory. Pak máš košile a šaty jinde. Ale určitě je to na zvážení.
continuity no zapadne ti tam neco kdyz mas ty sufliky narvany, jinak to jaksi neni mozne:P
já jsem u dětí najela na metodu Marie Kondo v šuplíkách
u komínků, ať už v poličce nebo v šuplíku, tam byl pořád bordel. To asi funguje, když si berou tričko nahoře, ale pokud chtějí něco jiného, tak nejsou schopné odebrat, vyndat triko, vrátit zpátky. Takhle vytáhnou, co chtějí, ten zbytek se maximálně sveze, ale zůstane srovnané.
MaeGandal to mám tiež, najmä u tých malých detských veci je to fajn. Ale ja som tak hrozna, dokážem vytvoriť bordel aj v tom, Marie Condo by nadomnou zaplakala.
MaeGandal ale když ti tam zbyde třeba jen jedno tričko, tak se sveze dolů, ne? Já jsem teď zuřila u muže v šuplíku, nemohl najít kraťasy od pyžama. Našla jsem asi troje a jedny plavky, které jsme hledali předloni v létě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my