design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 13:25

Candance já bych asi nejdřív koupila tu skříň, postel a stůl a zbytek, až to bude v pokoji umístěné.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 13:43

Evaeva prave jsem to znovu konzultovala s dcerou a presne takto jsme se dohodly. Skrin, stul a postel. Musim ted nejak vymyslet ten stul, at ho nekupuju 2x. 

edit:a dokonce stul vezmeme z bytu a pak se nejaky vybere - tzn. za xxx let

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 13:58

Candance teď není úplně jednoduchá doba na zařizování, jak si to nemůžeš prohlédnout. 

Online Karja
44456 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 14:13

Candance Jen k té skříní, ona je jakoby ,,dvoukominkova''? Nestačila by méně hlubsi? Nebude to tak zabírat misgo, ono stejně hodně lidí a předpokládám i děti si to stejně neumí vést, pokud mají vzadu za komínkem oblečení ještě místo.

Online Karja
44456 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 14:14

Candance No a tak stěhování se asi blíží,tak doufám, že přijdou i lepší časy a dobrá nálada;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 14:15

Karja do mělčí ale zase nedáš ramínka nakolmo. Taky jsem řešila jakou hloubku zvolit.

Online Karja
44456 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 14:17

Evaeva Jako nad téma ramínkama taky přemýšlím, jak by tam šly umístit, asi nedáš vůbec, jen na plocho a to zabírá dost místa

Online viktorka_od splavu
49187 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 14:20

Karja ony vubec ty policky s "kominkama" jsou naprd. lepsi sufliky a nad tim raminka

Online Karja
44456 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 14:22

viktorka_od splavu No mně přijde, že ten suflik zabere dost prostoru. A třeba na větší kusy mi teda nevyhovuje. A strašně to tu skříň prodrazi

49187 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 14:25

Karja no, mela jsem podobne vyhrady a uz nemam, je to genialni. mame ty ikea pax

Candance ta tyc se da dat do jakekoliv vysky pokud by nahoru zatim nedosahla, plus jeste maji i pulene, kde je cast na dlouhe saty a kabaty a cast se suflaty

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 14:26

Karja no musíš na ně mít takový ten výsuv. Zrovna holky asi budou mít věcí na ramínka hodně. Z hlediska praktičnosti mi přijde nejlepší jedna hluboká skříň na ramínka a kalhoty a jedna mělčí na ty komínky, což ale nevypadá tak kompaktně jako jedna vestavěná. Taky můžeš mít za komínky krabice na rukavice, čepice a podobné věci, na části mít ty šuplíky nebo koše,...

Online Karja
44456 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 14:26

viktorka_od splavu Já na to mám asi příliš oblečení;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 14:26

viktorka_od splavu já třeba trička v šuplíku ráda nemám

Online continuity
42710 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 14:27

Karja bordelar vyrobí v šuplíku úplně stejnej bordel jako v polici. Neustále vyndavám spodní suflik, protože tam zapadl sešit, ponozky nebo čepice. Děti na ty drobné kusy oblečení vůbec sufliky nemají, jenom takové košíčky a nějak nám to všem vyhovuje lip.  

Online Karja
44456 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 14:28

Evaeva No tak hlubší je praktičtější pro nás hadrare zvlášť, ale do malého pokoje bych nad tou užší premyslela

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 14:36

Karja záleží, kde jsou další úložné prostory. Pak máš košile a šaty jinde. Ale určitě je to na zvážení.

49187 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 16:11

continuity no zapadne ti tam neco kdyz mas ty sufliky narvany, jinak to jaksi neni mozne:P

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 16:37

já jsem u dětí najela na metodu Marie Kondo v šuplíkách

u komínků, ať už v poličce nebo v šuplíku, tam byl pořád bordel. To asi funguje, když si berou tričko nahoře, ale pokud chtějí něco jiného, tak nejsou schopné odebrat, vyndat triko, vrátit zpátky. Takhle vytáhnou, co chtějí, ten zbytek se maximálně sveze, ale zůstane srovnané.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 16:51

MaeGandal to mám tiež, najmä u tých malých detských veci je to fajn. Ale ja som tak hrozna, dokážem vytvoriť bordel aj v tom, Marie Condo by nadomnou zaplakala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 16:56

MaeGandal ale když ti tam zbyde třeba jen jedno tričko, tak se sveze dolů, ne? Já jsem teď zuřila u muže v šuplíku, nemohl najít kraťasy od pyžama. Našla jsem asi troje a jedny plavky, které jsme hledali předloni v létě.