design a architektura

09. října 2016 22:17
Online continuity
42710 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 10:45

viktorka_od splavu to je dobrý point, ten monitor oproti oknu je na pytel.

Candance 

Já bych dala stůl jak je ta komoda, udělala nad,vedle nějakou polici na knihy a zasadne zmenšila tu skříň, ideálně ji udělala nějak v kombinaci otevřené police a uzavřené místo na šaty. 

A nejlepsi je pod stůl kontejner se sufliky, děti mají z brizoveho dřeva, nevypadá vůbec kancelářsky, akorát by potřebovaly tak dva a na to tam uz neni místo. 

Místo křesílka muze byt i sedaci pytel. Kam bude dávat peřiny?

Jinak.bych dala za hlavu alespoň úzkou poličku. Nebo nad postel, něco místo nočního stolku. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 10:47

tak i ty police pod oknem jsem dala pryc. 

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 10:48

Candance jj, k posteli nebo na tu druhou stranu, i ten rohový je fajn. Vedle té skříně na něm může mít plitkou polici na různé ty blbiny, myslím, že ji tam teď máš i v nákresu. Jo a promysli zrcadlo, třeba na tu skříň, dceři je 12 a už ho opravdu začíná potřebovat. A kde si čte a tak? Na posteli? Nechává tam peřiny, nebo je někam schovává? 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 10:49

continuity s polickou nad postel jeste pocitam. Ten stul misto te komody dam a zvazuju prave i tu kombinaci  skrin a policky,jak jsi psala. Periny asi nikam. Cely ten pokoj je na pytel. 

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 10:51

Candance Není špatnej, to dáš, neboj. Jinak jako noční stolek docela dobře poslouží i takové ty kapsáře u postele, kdyby bylo nejhůř, sama to tak mám. Jen je na prd, že si tam nedáš pití, tak záleží jak je zvyklá. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 10:51

Garfie zrcadlo mam predbezne vedle dveri a vedle postele. Trochu zvazuju dat misto tech kovovych polic neco jako toaletni stolik. Me se moc ty zrcadlove skrine nelibi, i kdyz tady by to asi opticky zvetsilo pokoj

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 10:56

Candance Mně to napadlo právě kvůli tomu zvětšení a kdyby tam měla mít takové obrovské heblo, aspoň by to trochu rozbilo tu plochu, navíc tak získáš na těch zdech okolo víc místa, třeba na věšák nebo kapsář, protože někam si musí házet hřeben, věšet nějaké korálky nebo mikinu...spíš jestli by jí nevadilo, že je do něj vidět z postele, to může být v noci nepříjemné. 

Online continuity
42710 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 10:58

Candance podle feng suej nemají být zrcadla v loznici, nebo alespoň ne oproti posteli Jinak bych tam dala normální dveře a dovnitř může přijít zrcadlo. Ty soupacky se mi zdají výhodné,když je úzký prostor. Posuvné dveře jsou super, že to nezavazi, ale v pubertálním pokoji to dopadne, jak na obrázku, ta skříň bude pořád pootevřená.

Já bych si k té kovové posteli uměla představit i šatní skříň na nožičkách.  

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 11:03

Garfie az prijde muz, tak mu reknu, ze znovu trvam na mensi skrini, uz jsem se rozhodla, dam stul vedle te skrine a nejakych polic. a tam kde mam ty kovove regaly, dam nejake zrcadlo a komodu,nebo tak neco a vak, ktery jsem zamyslela, pod okno.

nejhorsi je, ze nemam chut to resit...

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 11:12

continuity Hlavně máš pravdu, že tam tu šoupací skříň nepotřebuje, v pohodě otevře i klasické dveře a zrcadlo tak může být uvnitř. Třeba syn má šoupací, ale půl metru před ní už má postel. 

Jinak teda toaletní stolek mi zase přijde zbytečnej, malovat se ještě nebude, všechno, co by u něj dělala, může dělat i u toho velkýho. To bych spíš pouvažovala o nějakém relax koutku, dala tam nějakou lampičku, ten vak, pokud ho chceš, malou knihovnu nebo krabici na hry, kobereček a naházela tam polštáře. Ale varování zkušené matky-pokud je zvyklá se přes den válet v posteli, tak tam stejně nebude.  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 11:25

Candance postel na délku vedle dveří se asi nevejde, co?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 11:26

Evaeva uplne na cm

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 11:30

Candance no to by asi nebylo ono, škoda. V tom případě bych tam dala nějaké police nebo knihovnu, může to částečně použít jako noční stolek a trochu jí to schová tu postel.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 12:09

Candance Já bych tu skříň tedy nechala. Však se nekupuje na dva roky a za chvíli bude ráda, že má tak velkou. Lepší, když je skříň poloprázdná, než když je malá a všechno se do ní nevejde. A do téhle skříně holka rozhodně doroste. Za chvíli.

A dveře určitě šoupačky. pokoj je malý a tak ušetří spoustu místa. Otevřená křídlo dveří by zasahovalo do vstupních dveři. A vůbec do celého prostoru. Ve velkém pokoji klidně, ale ne v takhle malém.

A skříň nemusí být zrcadlová celá, stačí jeden díl.

Můžeš mi osvětlit, co je to za plánovač? taky bych si potřebovala naplánovat.. kde to hledat?

děkuji.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 12:25

Candance ja by som ešte premýšľala či má toľko veci, že potrebuje veľkú skriňu, komodu aj policu. Veľmi to zoberie z priestoru izby a bude celý zastavaný.

Edit. Vidím, že už sú iné varianty. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 13:05

Dadoo 5D Planner. Pouzivam i sweethome (nejaky podobny nazev).

Skrin zmensim na 160 cm

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2021 13:16

Candance ještě jednou jsem na to koukla. Zmenšila bych skříň, vedle dala stůl, vedle postele je dveřím knihovnu/regál. Pod okno nějaké křeslo/sedací vak/ polštářky.

Edit: a nakonec to ukázala dceři. Možná že neumí říct, co chce, protože si to neumí úplně představit. K návrhu by mohla dokázat něco říct.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 13:21

Evaeva navrhy se ji libi vsechny. Ted, potom nevim

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 13:23

Candance Díky.

Myslím, že už se někdo ptal, ale nešlo by tu postel dát vedle dveří? jako od dveří do rohu. Vzniklo by tam víc místa. pokud by se vešla..

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 13:24

Dadoo nevejde - je to presne na cm vedle dveri

edit: uz jsem tam zkousela dat i skrin ale neni to ono.