design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline viktorka_od splavu
49183 příspěvků moje polička 30. května 2021 08:49

continuity volnou zed taky nemame no..  a ani krom obyvaku volny prostor, kde by se dalo poradne rozmachnout pri cviceni.. kdyz si mam treba lehnout na zada a rozpazit, nebo pokladat natazene nohy na stranu, tak si muzu vybrat v klidu v loznici nebo pracovne, ale ruzne skrcena, nebo v obyvaku kde je klid jen brzy rano nez ostatni vstanou:-) ale oprit o zed bych se tam mohla leda o radiator teda:-P

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. května 2021 10:57

viktorka_od splavu haha, já když cvičím jógu v pracovně/herně, tak musím přeskládat půl pokoje, abych se vešla:) V ložnici bych mohla cvičit tak možná na posteli. V úvahu připadá ještě obývák, ale i tam musím přesunout stolek a taburet.

Offline Magráta
8114 příspěvků moje polička 31. května 2021 15:07

ve středu přijedou dát nová okna a dveře, tak už se to snad pohne k něčemu hmatatelnému :-) 

jsme pořád jen na zahradě, na které jsme tedy už udělali skutečně kus práce, protože vevnitř se dělat nic nedá 

pak už jen elektrikář, kotel, topenář, začistit, podlahář, vymalovat, stěhovat, převézt kočky a sláva (ale klepu na dřevo samozřejmě)

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 31. května 2021 16:13

Magráta Každej krok kupředu je super!

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 31. května 2021 16:52

Magráta  To je super!! Těším se s tebou, vyjde vám to ještě na léto? Já se vždycky stěhuju před Vánocema a to je teda...

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 31. května 2021 17:20

Magráta No to je práce, ale to půjde rychle! Mne přijde, že u nás to jde taky hrozně rychle, v červenci budeme dělat střechu, ale sambo se pořád drží termínu stěhování až na ty další Vánoce a to mi prijde tak dlouho.

Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 31. května 2021 17:38

Magráta parada je radost ked to uz postupuje. Uz sa tesim az sa pochvalis vysledkom. To co vidime zo zahrady je super

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2021 18:54

Karja ne že bych tě chtěla nějak strašit, ale ty dokončovací práce zaberou dost času.

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 31. května 2021 19:11

betsey je to dobry, zvazila ych casem jinej koberec, jak uz tu nekdo psal.

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 31. května 2021 20:39

Evaeva Určitě, proto taky sambo i když ta hrubá jde rychleji, tak termín vůbec neposouvá 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. června 2021 12:52

Karja Nám říkal zedník, že hrubá musí vymrznout a nedoporučuje se stěhovat hned do čerstvýho, ale my stavěli malta /cihla, žádný lepidlo, třeba dnes už je to taky jinak.

Offline Myrtila
5267 příspěvků moje polička 01. června 2021 13:03

Kan Karja Nam to radili taky, i kdyz jsme stavěli s lepidlem (a palenymi cihlami). Stehovali jsme se presne 2 roky od prvniho kopnuti do zeme. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. června 2021 13:19

Myrtila Vida, tak v tom asi něco bude. 

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 01. června 2021 13:53

Kan Jj určitě, ale vždyť ono to tak rychle ani nejde. Nám teď hrubá teda přes zimu vymrzne, ale tím že budou okna a střecha, tak se snad bude dělat něco ve vnitr. Ono se pak taky dost cekava na ty jednotlivý řemeslníky, se to pak rozvlekne. A musím říct, že teď pomerně rostou ceny všeho. Třeba za čtrnáct dní úplně odlišná nabídka. I kámoška pracující ve strojirenstvi říká, že nabídky dávají už s velmi krátkou platnosti, že ceny materiálů jim skákaji klidně o dvě stě procent za týden. Takze nám všichni rádi co nejvíc věci si už objednat a nakoupit. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. června 2021 08:51

Karja To ano, jak máš okna a dveře, tak můžeš dělat uvnitř. Ty ceny jsou teda raketa a je to strašný. U nás teď docela řádí kůrovec a dřevo je dost levný, ale to je teď, za pět let bude problém koupit dřevo na vazbu, plot, buď bude drahý, nebo nebude vůbec. Lesy mizí před očima.

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 02. června 2021 15:26

Nevím jestli sem, do stížností nebo Japonska...ale tady jsme to probíraly, tak asi sem-dnes jsme vypověděli smlouvu na náš krásný japonský doneček s velkou terasou a výhledem do zeleně.  Skončily tři měsíce, kdy nám byla firma ochotná přispět, ze svého se nám nájemné nechce platit...

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 02. června 2021 15:29

Garfie fnuk

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 02. června 2021 16:33

Garfie ou, no to je na nic...

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 02. června 2021 16:57

Garfie to je pitomy! Hele, ale kdyz odjezd je fakt tak nejasny, treba je to dobre, protoze najdes neco uplne suprovyho!!! 

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 02. června 2021 17:14

0zero7 No to ale tohle bylo, jediný vylepšení by mohlo být blíž ke stanici  což je v Japonsku ale zase velká deviza. Zase ovšem můžeme někam úplně jinam a taky zvážit jiné školy....ale ježišmarja, mně se to TAK nechce celý podstupovat znova.....