viktorka_od splavu jakým černým těsněním? Zevnitř vidíš nějaké těsnění? My máme bílé kompletně všechno, kličky, kování, panty.
design a architektura
Evaeva vidíš to kovové mezi skly a to gumové když okno otevřeš. já jsem teda chronický větrač![]()
viktorka_od splavu Hele třeba my doma na oknech žádné vyloženě kontrastní prvky nemáme, ale kdybych z nějakého důvodu nechtěla bílou, tak nejspíš vybírám nějaký odstín šedé.
Karja Mi ta bílá okna příjdou taková nějaká. Ale je fakt, že já neřeším, jestli mi parkety pasují k oknům (obojí dřevo).
DruI jo, šedá je super
ale předpokládá to nějaký celkový styl toho domu, což nevím zda by se hodilo..
DruI To jsem si taky myslela, ale třeba ségra má dřevěný ty okna, dřevěnou podlahu, napůl dřevěnou kuchyň a jako nikdy mi to blbý nepřipadalo a dnes pri bližším ohledání taky ne. Mi přijde, že když je to ve velkém pokoji, tak se to neruší.
viktorka_od splavu Jj dělají všechny parapety a sítě, v tom dekoru co okna, jen samozřejmě některe tyhle ,,doplňky,, jsou dražší, ale nijak markantně, aby to ovlivňovalo výběr.
viktorka_od splavu my tam máme ještě lišty od žaluzií, těsnění nějak nevnímám. Mě by ten dřevodekor na plastových dost vadil. Kdybych si stavěla dům (nebudu, takže nemusím řešit cenu:D) , chtěla bych kovová v nějaké šedé.
Karja záleží na tónu toho dřeva. Různá teplá jdou k sobě, stejně tak jako různé studená dřeva.
viktorka_od splavu Seda je zakázána, to je jedinej samba požadavek, nechce nic sedyho nikde:-D.
brrr No já se taky začínám přiklánět k ty drveny, právě to bílý je takový echt plastový nebo jak to rict. Jako ona mi ségra řekla, jdi se podívat tam a tam, ale já na to nemám čas někde vobcházet navstevy a čumět jim na okna:-D
Evaeva to si jen myslíš, když u toho okna nemáš rovnou nos tak to nepoznáš. my máme dřevěný a od plastových se poznají akorát tak, že jsou doškrabaný od koček.. zlatý plasťáky!
Karja zase jestli všude budou záclony, tak ten samotný rám vlastně nebude vidět. Dokonce by bílý byl spíše neviditelný, zatímco dřevěný bude skrz záclonu vidět.
Karja Já přidávám čárku k bílým, ale já su v tomhle dost radikálně založená a mám hroznou pifku na cokoli, co se snaží vypadat jako něco jinýho. :)
Karja mne se teda plast s dekorem dreva nelibi obecne a u tech oken mi to prijde fakt neprakticky na planovani dekoru podlahy, nabytku, dveri a jeste oken. Mne se ted teda libi ta barevna okna, co jsou ted videt na domech, ale netusim, co maji pak uvnitr
Karja Přesbě, ty bílá jsou taková echt plastová.
Karja Jsem zrovna u našich, ale pro ilustraci. Vůbec si nedovedu představit, že by to okno bylo bílé. Druhy dřeva jsou tam čtyři. Ale přiznávám, že okno je dřevěné.

ani jedno nebude vypadat špatně, protože záleží na zbytku interieru. Záleží jak moc se zkomplikuje výběr ostatního zařízení, třeba v kuchyni. Jinak nikdo to zblízka zkoumat nebude.
brrr máme stejný okna
(akorát tam nemáme tu dělicí lištu teda)
brrr mě přijde dřevo na nábytku stejné a všechno i s podlahou je v teplém podtónu, takže to spolu ladí.
Tak díky moc všem za připominky. Musím říct, že jsem se o moc dál nedostala:-D. Ale myslím si, že takhle když si projedu pár takhle podobnych fotek jako to dala MaeGandal , tak mi to docvakne víc asi;-). No snad to nebude tak hořet a sambo mi posune termín:-D. No kdyžtak to bude zas vybraný narychlo jako všechno:-D
Karja Ještě se můžeš na názor zeptat holčiček a třeba budete mít okna modrá nebo zelená ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my