design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 03. června 2021 09:23

Díky všem za podporu! 

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 03. června 2021 11:17

Karja me by zajimalo, jestli ty ceny casem klesnou. 

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 03. června 2021 12:11

rasaNori Tak to se časem dozvíš:-D 

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 03. června 2021 12:14

Garfie 

Přece jsi někde tady nedávno psala, žes našla ještě lepší bydlení než tohle, ale že tohle už máte holt nasmlouvaný... tak se to vyřešilo samo

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 03. června 2021 14:37

barbucha No jo, jenomže to bychom si pochopitelně už taky museli platit sami, to už je putna...jinak ono teda nebylo lepší, jen hodně podobný, ale hlavně blíž ke stanici. :-) Tady to původní je asi 20 minut pěšky, což nezní nijak desně-ale přes dva kopce!  (ona je ta Jokohama v kopcích, trochu jako San Francisco) Uvidíme, co bude k mání, až budeme vědět aspoň přibližně čas odletu, jen nás to teď zase rozkoplo, jestli nehledat někde úplně jinde....

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 04. června 2021 08:57

Garfie 

Tak aspoň se můžete ještě porozhlídnout...

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 04. června 2021 09:15

barbucha No jo, beru to tak, jen je mi líto té energie, co jsem tomu věnovala. Teď vůbec nemám kapacitu o tom nějak přemýšlet, jestli vybrat jinou školu a tak...nechám to chvíli u ledu a pak se na to vrhnu znovu. Ono je to komplikované, protože vždycky bude někdo dojíždět, buď muž, nebo děti (klidně i hodinu a víc), navíc ti nemusí vzít obě děti do stejné školy, takže hážeš na váhu hrozně moc věcí. 

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 04. června 2021 09:17

Garfie 

To chápu, je to jiný než kdyby jel člověk sám... chceš vyhovět všem aspoň nějak, že jo. Ale máš pravdu, nech to uležet, beztak nevíme dne ani hodiny v tomhle bordelu

Offline continuity
42702 příspěvků moje polička 04. června 2021 09:58

Garfie já bych to taky chvíli nechala koňovi. 

A co muž, ten už ofiko pracuje? Myslím, že si něco takového psala. 

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 04. června 2021 13:39

continuity Je v takovém trochu vzduchoprázdnu, v podstatě pokračuje v současné práci, hlavně v poradní roli a zároveň pracuje pro Japonsko, ale na dálku teda horko-těžko, takové rozkročení nad oběmi místy...a piluje intenzivně japonštinu. 

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 15. června 2021 20:14

Tak mám zas dilema, jaký dát zevnitř barvu oken. Zda bílý nebo nějaky drveny dekor. Už jsem byla rozhodnutá pro bílou, ale teď na mě sestra se švagrem koukali jak na blázna a zas mi to vymluvili, že ta bílá je fakt demode a nevypadá to hezky. Tak nevím, četla jsem si o tom jen jedno fórum,kde adorolali ty bílé, že se k tomu všechno hodí a k barevným ramum se nehodí záclony. Z venku bude nějaká střední hnědá. Pokoje jsou dost velké, takže tam nebude nahecmanej nábytek na sobe a plánuju teda všude záclony. Ja na nic nemám čas si rozmyslet, sambo vždycky zada úkol s hrozně krátkým termínem. Nedávno jsem se měla vyjádřit k vysce oken, než zaschne lepidlo:-D. Super no:-D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. června 2021 20:20

Karja budou plastové? Jestli jo, tak bych dala bílé. 

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 15. června 2021 20:25

Evaeva Jj budou,ale nemyslím si, že ty plastove v dekoru dřeva vypadají blbě. Takže podle toho se neridim. 

Offline DruI
5556 příspěvků moje polička 15. června 2021 20:26

Karja Já bych osobně asi dala bílou. Ta fakt ruší nejmíň a nemusíš pak rozmýšlet, jestli se dřevodekor na oknech netluče s dřevodekorem na dveřích/nábytku/podlaze. Ale nakonec si zvykneš na jakoukoli barvu.

Offline viktorka_od splavu
49183 příspěvků moje polička 15. června 2021 20:27

Karja já bych asi nechtěla mít ta okna z každé strany jiná:-) btw dobrý myslet ještě i na parapety, jestlis s tím už nezačala - já si myslela že se dělají automaticky stejný, jako okna, ale automatický to fakt není. bohužel jsem to zjistila až když byly namontovaný:-/

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. června 2021 20:27

Karja podle mě ty "dřevěné" zbytečně vystupují ze zdi, což u plasťáků není úplně žádoucí, bych řekla. Ten dekor bude ovlivňovat i výběr materiálu nábytku, bílá je neutrální.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 15. června 2021 20:28

Karja bily

49183 příspěvků moje polička 15. června 2021 20:28

DruI mě třeba ta bílá ruší víc, než dřevo - protože je tam velký kontrast s těmi kovovými prvky a černým těsněním

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. června 2021 20:29

viktorka_od splavu to skoro nikdy nevidíš, že jsou z každé strany jiná. Tcháni to tak mají a v podstatě jsem si toho nevšimla.

49183 příspěvků moje polička 15. června 2021 20:30

Evaeva je mi to jasný, ale stejně by mě to štvalo. kór když myslím Karja psala, že budou mít hodně francouzských oken, to otevřeš na zahradu a hned máš ten venkovní dekor v obyváku:-)