Jos Ta terasa ale je! A výhled. ![]()
design a architektura
Potrefenáhusa mně se tvá kuchyň moc líbí, ale musela bych hýbat sezením. Neměla bych klid ![]()
![]()
Stůl až pod okno a k lince, dětská židlička pak proti oknu a jednu židli přesunout naproti.
Naprosto chápu, že to takhle máš schválně, to jen ta moje uchylka![]()
Takže jenom luxovat/zametat? Vytírat asi ne co. Jinak vzhledově to je moc pěkný, líbí se mi ten styl.
jo, jde, i vytírat, muž ji teď vysparoval, co to šlo a necim ji napustil.
kdyz mi na ni jednou vypadl z lednice javorovej sirup, tak jsem se docela zapotila
Karja Takhle to bylo vždycky u našich, jedlo se na volný části stolu a člověk koukal na binec na druhý straně... Tak to doma nikdy nedovolím.
oni tam hodně vyrábí,malují,lepí, tak jim to přes běžné nesvatecni jídlo nebalí. Ale tak teď byl ten lockdown, režim rodiny byl trochu jiný než obvykle;-)
Dadoo Akorat by se pak blbě otvitalo okno (plus teda tam bude casem díra ven). Já se zatím nicemu nebráním, my to takhle včera soupli provizorně asi v půl 9 večer, jestli by to vůbec šlo. Predtim jsme měli stůl nastorc od zdi, ale my tu kuchyň používáme teprv od neděle, tak si ještě nic nestihlo sednout
Jos no to je nádhera, bourala bych hned
(manžel taky moc nechtěl, ale já jsem tohle bourání přilepila k rekonstrukci plotu a okolí, což naopak chtěl, a teď je rád...).
Potrefenáhusa Dadoo Já bych zase stolem šoupla víc do středu kuchyně. Navíc když vidím ten lustr.... mám zakódovaný, že stůl by měl být přesně pod lustrem.
Jos taky bych to probourala hned
Věčná škoda čekat.
vanilka tam ale není místo, už by vadil při pohybu okolo linky. My máme v plánu světlo nad stůl, ale až bude jasný, kde bude
Potrefenáhusa Aha. Z fotek mi to tak nepřijde. Myslela jsem, že je tam místa dost.
Potrefenáhusa mě se to hodně líbí a na vašem místě bych dala alespoň pokus. Když vám to bude vadit, vždy tu kredenc můžete přestěhovat (třeba až budou ty dveře, tak to bude zas trochu jinak). Ale mě tohle stěhování nábytku dost baví.
Jinak moc hezká kuchyň celkove. ![]()
continuity dekuju, on je ten dům dost malej včetně uzkyho zatocenyho schodiště a nízkých stropů, takže ty škatulata nejsou tak úplně jednoduchý
mne to teda taky vzdycky bavilo, ale teď je to kolikrat vyjednávání jak na bitevním poli
vanilka ono to prave na těch fotkách vypadá o něco málo větší
Potrefenáhusa máš to moc pekne. S tým stolom, keď sa vyburaju dvere, je ho kam posunúť? Inak z fotky to fakt vyzerá, že tam máte veľa miesta.
Jos to je úžasná terasa, hneď by som si tam dala kávu
Jos to je paráda!
Potrefenáhusa moc hezká kuchyň. Kredenc taky, ale mně to připadá dost natěsno.
Potrefenáhusa Jo no, tohle je přesně na hranici, kdy člověk moc neví no. Za mě je to teda moc tiptop, ale beru to, že vy jste vlastně tři, stůl není plně obsazen, takže to zkuste chvíli a uvidíte no.
Jos wau, krasna terasa!
Já bych počkala, jestli si to sedne. Ono to na fotkách všechno vypadá větší a prostornější. Pomohlo by třeba dát židle do čela stolu? Nebo nechat v běžném provozu jenom tři? Nebo i menší stůl?
Jos Jo, tomuhle říkám bydlení na venkově! Je to krásné, tak to bych doma nic nedělala, jen seděla na té terase:-D
Karoleena to je hezky jak je ta barva lip videt. Tesim se co tam das za zidle a stinidla na svetla!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my