Kan Škoda že ta IKEA nemá i baterie do koupelny, nebo minimálně do sprchy nemá, tam jsem to kontrolovala. Do kuchyně budu mít normálně nerez. Já mám něco vyhlidnuteho v SIKU značku neznám, tak to nechám osudu. Já bych dala klidně ty nerez, ale ta koupelna je bílá a je to takový nijaký s těma nerezovejma, ještě prohlídnu nějaký pinteresty asi.
design a architektura
No já právě nechci nic vymejšlet: vidim skříň, chci ji, tu samou, tak mi ji prodejte!
Ve finále jsem tomu chudákovi řekla, ať se nevopovažuje prodávat mi to po částech
jako že bych si koupila z jedný skříňky jen dveře, z druhý jen nožičky? ![]()
Mně tohleto kouskování leze na nervy už dlouho... už když jsem kupovala postel. Tvl k čemu mi bude rám postele?! Nebo že bych vzala jenom rošt?! ![]()
Karja Škoda, nám ta IKEA přijde jako kvalitnější a RAV Slezák nedoporučuju teda.
barbucha to je takovej chlapskej styl nakupovani:-) my se s exmuzem nemohli furt shodnout na kuchyni, pak jsme prisli do studia, on ukazal na jednu vystavenou, ja kyvla a vyreseno
jediny co tak jsem usmlouvala jiny drez
Jo, to už říkala moje matka, že jsem v podstatě chlap
Dřez... no má se tam dát napustit voda a má se dát zase vypustit, co víc od toho chtít, no ni? ![]()
Uvažujeme o koupi bytu ... stav před reko, u hlavní silnice, špatná čtvrť, hned v sousedství dům plný neprizpusobivejch ... vzpomnela jsem si na Garfie , jak se její kamarádka rozbrecela, když k ní poprvé přišla do nového bytu
Tátu malém odvezli, trochu to vypadá, že nám snad zacne vyplácet měsíční rentu, jen abychom to nekupovali ![]()
MP Meri Hele je to relativni, my pred 5 lety koupili byvaly penzion v zapadakove. Vypadalo to jak sokolovna a tak, dost lidi si klepalo na celo. No a dneska je to celkem lukrativni lokalita. Jasne za pet let to muze zase opadnout.
Ale jestli to vase je porad Praha...Vis jak vypadala Palmovka jeste nedavno a ty bytove domy tam. Nevim, jestli je v Praze jeste nejaka uplne spatna ctvrt. Konkretni asi nebudes co ![]()
MP Meri Čtvrt i sousedství se může zvednout, ale hlavní silnice pod okny asi zůstane. Tak jde o to jak moc je vyřízená.
Jos Palmovka tak vypadá furt
Potrefenáhusa Ale jak kde. Pod libenskym mostem je to uz jiny svet a urcite casti i jinde uz vypadaji lip. Urcite to tam ma potencial. Ale mas pravdu, ze to asi jeste potrva.
Jos jo ale celá ta nová čtvrt je v zaplavovym území a je to spis takový oploceny ghetto, já si myslím, ze Pražák, pokud by nemusel, tak se Palmovce obloukem vyhne
Jos Není to Praha, v Praze nemáme ani na byt čtvrtý cenový, mám pocit. Je to silnice I. třídy, ale ve městě, takže 50. Přes zavřená okna není slyšet nic, větrat holt jedine na druhou stranu (potok a zeleň).
Výhoda je 100 m2, balkon a společná zahrada (na te straně k potoku). A taky to, že se vymetl cely barák prave od sociálních případu, opravuje se a rozprodává po bytech, takže se začíná od nuly.
Je to těžký rozhodování teda, mám pocit, ze za posledního půl roku už jsem si prosla vsema stupnema rezignace, nasrani, nadseni ... vlastně už to chci mít hlavně za sebou ![]()
Potrefenáhusa I 2+1 na Palmovce stojí dneska 6,5 mega. My fakt očividně na nic jinyho, než na vyloučenou lokalitu na severu nemáme.
MP Meri já to vim, podle mě se teď byt v Praze asi bohužel fakt kupovat nedá
MP Meri Ale tvuj sambo musi dojizdet do Prahy do podniku ne? Tak to musi byt nekde lehce blizko. Ale to rozhodovani je tezke no. Kor nekam uplne jinam.
MP Meri Já jsem tým prochcaný tépichy, 100 metrů a zahrada, já jsem vizionář!
I když ty reknostrukce teď asi taky nevyjdou úplně nejlíp.
Hele, vždycky o koupi bytu uvažuj jako o investici. To znamená, co očekáváš od okolí, bude to už jenom lepší, nebo spíš horší? Je to byt u kterého se dá čekat zvýšení hodnoty, třeba díky místu, dopravní dostupnosti, školám v okolí? Bude se dát prodat za deset, dvacet let? To bych zvážila. Místo je nejdůležitější, to je jediná věc, se kterou nehneš.
Jos Blízko to není, dojizdel by 120 kilaku. Je to na prd. Ve hře je i varianta koupit tohle jako investici/pojistku, dat tam nájemníky a dal živit pronájem v Praze, a tam jít jen kdyby to se dvěma dětmi už nebylo unosný.
Garfie Tady se to blbě odhaduje, výhledově by tý komunikaci měl ulevit dálniční privadec, ale ten muže byt za 10-20 let. A pořad to bude proste hlavní silnice. Já nevím, nikdy jsem u silnice nebylela, vždycky v samej zapadlejch dírách
Hádám, ze si člověk zvykne na všechno. A příštím generacím už to bude s elektromobilitou jedno ![]()
Je to na prd cely, proste nějaký peníze máme, ale je to málo na to koupit něco poradnyho, ale zase moc na to, abych tiše koukala, jak nám je na úctě žere inflace ![]()
MP Meri
my máme z loňska schválenou a podepsanou hypotéku s odloženým startem čerpání, a taky zvažujeme a taky absolutně netušíme jestli jo, ne nebo co vlastně. Ale za 7 se dá v Praze třeba na Chodově koupit 4+kk po rekonstrukci, takže to vlastně ještě není taková bida:D
MP Meri Fakt ti to rozhodování nezávidím, blbá doba je na koupi. :-/
Ale třeba ta varianta s nájemníkama mi přijde dobrá, zvlášť kdybyste tím pádem nemuseli třeba hned řešit nějakou velkou rekonstrukci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my