design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline letolet
742 příspěvků moje polička 20. července 2022 11:55

MP Meri pokud chceš ladit ke stolkům, tak bych si pohlidala víc než barvu dřeva podobnost jeho kresby. V téhle barvě bývá hodně exotických dřevin s výraznou kresbou a pak se to tluče. Podle fotky by to na stolcich mohl být I ořech...

A koberec je povedený kousek.

Offline DruI
5551 příspěvků moje polička 20. července 2022 12:29

MP Meri Tak když ne černá, tak co třeba červená nebo modrá, aby to ladilo ke koberci?

Offline Zu
2765 příspěvků moje polička 25. července 2022 15:18

Kdo máte nezastřešené terasy, prosím o zkušenosti. Byli jsme rozhodnutí pro exotické dřevo kvůli životnosti, která ale bez toho zastřešení a v našich mrazech nebude žádná hitparáda. 
Jsem o to ochotná i pečovat a natírat, ale to řeší ty prkna, ale ne rošty. 
Doporučen dřevoplast, který se mi ale vůbec na vzorkovně nelíbil.

Máte někdo zkušenost ať už s exotickým dřevem nebo dřevoplastem? Jak jste spokojeni?

Offline Karja
44423 příspěvků moje polička 25. července 2022 18:32

Kdo máte kuchyni z Ikea. Není mi jasná jedna věc. U známých jsem viděla z toho systému metod udělanou fakt pěknou stěnu do dětského pokoje. Ono jak je tam víc dvířek, víc možností, je to takové variabilnější než šatní skříně. ALE. jako všude mi ten rám těch skříní nabízí bílý nebo černý, přitom na obrázkách když je ukázaná třeba ta zelená bodarp linka, tak je prostě zelená i z boku, to samé jiné barvy....tak co to je?

Online Potrefenáhusa
38665 příspěvků moje polička 25. července 2022 18:41

Karja no ten korpus je bilej a pak k tomu kupujes ještě krycí panely v barvě jakou chces, si myslím, ne? 

Offline Karja
44423 příspěvků moje polička 25. července 2022 18:45

Potrefenáhusa

Jo, tak krycí panel, tak něco takovýho jsem tam hledala a nenašla:-D díky. Tahle kategorie byla skrytá, ještě s nohama:-D

Offline Karja
44423 příspěvků moje polička 25. července 2022 18:46

Potrefenáhusa začíná se to blížit finančně ke skříni na míru:-D

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 25. července 2022 19:18

Brácha má nový stůl na ven, podle vlastního návrhu. Osazeno bude jinak, tohle prý jen zkouška

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. července 2022 19:23

Dadoo Zajímavé a originální! Je ten stůl na manipulaci asi hodně těžký, že? A nějakou povrchovou úpravu proti reznutí to má? 

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 25. července 2022 19:25

Dadoo to je zaujímavé  , ako to funguje? Rastlinu prestrci cez mriežku dole do kvetináča? Nemám dobrú priestorovú predstavivosť, ak je to úplne mimo :D 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 25. července 2022 19:26

Kan netuším, já ho ještě in natura neviděla. Ale brácha má tyhle věci obvykle dost promyšlené.

Těžký ale určitě bude, nicméně, nemělo by se s ním běžně manipulovat.

Brácha je hodně kreativní. 

Offline Karja
44423 příspěvků moje polička 25. července 2022 19:27

olivieraa Dadoo Já si umím představit, že tam zjara něco naseje či vloží cibulku a čeká:-D. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 25. července 2022 19:29

olivieraa mluvil o tom, že by tam měl příští rok přijít nějaký truhlík a kytky pak budou prorustat. Ale určitě to bude mít ještě nějak originálně vymyšlené, nakonec, jeden čas se tím živil a dělal nejen kytice, ale i různá aranžmá, květinové stěny, dekorace apod. 

Online Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 25. července 2022 19:51

Dadoo je to krásné. Ale sedět takhle blízko u lilií by byla moje smrt.

Offline stes
9098 příspěvků moje polička 26. července 2022 07:47

Dadoo zajimavy to teda je a na prvni dobrou hezky,ale z praktickeho pohledu je to na nic. Uz jen jist u deravyhi stolu je na prd, plus neprijeny asi kov na opreni, plus alergici trpi a pritahuje to hmyz...ale jako wau na prvni dobrou to je. Jinak krasna kocka a tusim nadhernou zahradu.

Online Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 26. července 2022 07:49

stes mohlo by tam růst něco zeleného, nekvetoucího. Bylo by to taky krásné. Mě by pyl takhle u hlavy zabil.

Offline continuity
42644 příspěvků moje polička 26. července 2022 07:52

Pinot Noir mohly by tam růst třeba bylinky. To by mi přišlo i praktické. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. července 2022 07:52

stes Dokážu si tam představit i traviny. Já bych tedy kvůli servírování zvolila řezané květy a dolů skleněné válce. 

Online Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 26. července 2022 07:53

continuity jo, super nápad

Offline Myrtila
5260 příspěvků moje polička 26. července 2022 08:25

Zu My mame exotiku od letoska, takze dlouhodobou zkusenost nemam, ale melo by to pry vydrzet. Rost je ze stejneho dreva jako povrch, z merbau. Pri vyberu nas upozornovali, ze rost je prave potreba delat bud ze stejneho, nebo z lepsiho dreva nez terasu, prave aby to vydrzelo a pri ruznem pocasi behem roku se to moc neroztahovalo a nesmrstovalo. 
Zastresene to taky nemame, casem nad to asi natahneme nejakou popinavou rostlinu, takze ochrana nebude veskera zadna, naopak na to budou padat listy a bordel z te rostliny - i to by to pry melo prezit. Tak budeme doufat