Dadoo Zajímavý a moc se mi líbí ten prostor celkově, jak je terasa usazená lehce pod úrovní a ta cihlová zeď vedle
to je můj sen.
Já jsem pochopila, že ty lilie jsou tam jen tak na zkoušku, taky by se mi asi líbilo něco plazivého a zeleného, případně pod tím nachystaná váza. Tak aby to nevadilo při konverzaci, však to znáte, člověk to naaranžuje, tu svíce, tu kytice a pak to furt jen někam popostrkuje, aby viděl naproti. 
Zu Já bych se toho nebála, zvlášť jestli ti nevadí, že je to přírodní materiál a ten prostě nějak pracuje, nebude to věčně stejné. Teď teda máme terasu zastřešenou, ale měli jsme leta bez střechy, nějaká obyčejná prkna, jakože dočasné řešení a vydržela asi 10 let, jen jsme je na jaře natřeli. Schody jsme měli z nějakého tropického dřeva, už nevím co to bylo, ty to přežily do dnes. No a tady v Japonsku máme taky dřevěnou podlahu, úplně nezastřešenou, nevím co to je, ale nějak exoticky to nevypadá, vystavené je to horku, dešti, vlhkosti, žerou to mravenci, podmínky fakt strašné a vypadá to úplně v pohodě.