Vlastně máme osvětlení za sideboardem s TV. Jde nastavit intenzita, barva i teplota. Manžel to moc chtěl, drahý to bylo jako blázen, puštěný to bylo tak 2x, hned ponovu.
design a architektura
Tabea konečně někdo jako já ![]()
tenzie No jo, ale kde vybírat?
Karja no jo, tot otázka :) nám to predvybral architekt, jinak bych taky byla ztracena, je toho tuna. Jednoduchý světla máme od zangry, mame je v ložnici u postele nebo v koupelně nad zrcadlem. V chodbě máme neco jako na obrázku. V podstatě velka bodovka zapuštěná v podhledu.
Jinak hezký světla jsou v showroomu bulb v Holešovicích. Ale to už je cenově jinde než hornbach, no...

tenzie Díky moc, no mně z těch cenově dostupných všechno přijde na jedno brdo, ale to je klasicky daný tím, že prostě něco teď letí tak se to nejvíc kupuje a nejvíc je to na ocich. Na ten showroom se podívám, minimálně na inspiraci dobrý! Do Hornbachu možná taky, tam mě ani nenapadlo, že mají světla:-D obávám se, že samba to už napadlo:-D:-D
Naše světla jsou kombinací Hornbachu a Ikea, světlo nad ostrov jsme si dokonce vyráběli sami! ![]()
Karja Tak my kupovali lustry v Bauhausu a jako není to žádný designový výkřik, ale ani po letech mě nijak nepohoršujou. (Kromě toho, že jsou zaprášené a špatně se ten prach utírá. Z tohohle hlediska jsou bodovky zapuštěné v podhledu mnohem praktičtější ;)
DruI U nás se určitě nepráší:-D:-D. No jako do pokojů a ložnice to taky moc neřeším, koupelna Bauhaus, to je jasný:-D spíš jídelna a obývák.
Karja Zrovna v obýváku máme z Hornbachu
takové jednoduché
Zu No a nemáš nějakej tip na ty skříně? Ideálně kde je koupit:-D To bych fakt měla vyresitz protože my máme ty Ikea vysoké a to by musel sambo celé rozebrat zase, to nejde zachovat ten korpus....a pak zase ještě jednou....
vůbec, my musíme mít na míru a budeme hledat truhláře...
My jsme svetla do obdelnikove kuchyne s obyvakem vyresili dvema stejnymi svetly v ruzne barve od Kartell. V kuchyni nad stolem bila a obyvak cerna. Nad linkou bodovky v podhledu.

viktorka_od splavu promiň, dočítám a reaguji se zpožděním, máš pravdu, v kuchyni je potřeba to osvětlit, teď v bytě nám linku osvětluje jen stropní něco jako bodovky a to je o uříznutí prstů. Mě by se líbily ty lampy/lampičky, ale ty tam právě nepůjdou kvůli jedné straně s lednicí a skříňkou.
ono to nějak dopadne, pracovní svícení si nechám poradit, asi klidně i nějaké ty led pásky a já si pořídím nějakou pěknou lampičku :)
V naší obyvakokuchyni mám plno světel. Nad konferenčním stolkem výraznější lustr, 4 stolní lampy, stropní svítidlo v kuchyni, ledpáska pod linkou, digestoř a nad jídelním stolem je i po několika letech žárovka, neboť vysněné světlo je moc drahé. Nejčastěji večer svítí, jedna až dvě stolní lampy. Bodová světla se mi nelíbí.
My jsme dlouho / roky měli žárovky. Když pak někdo přišel na návštěvu a ptal se, jak dlouho tam bydlíme, tak jsme naznali potřebu zakoupení světel ![]()
Bodovky se mi nelíbí, mám pocit pohybu po fotbalovém hřišti, 4 stíny pořád. Navíc já mám taky radši přítmí
My mame nedoresene lustry uz 15 let. Bud se neshodneme nebo to neni priorita. Pred rokem jsme zarizovali maly byt a vetsinu osvetleni jsme nasli v Elusii.
https://www.elusia.cz/
Ginger My teda světla máme, ale vybrala bych si.
Malvin ukaž to vysněný, prosím.
Jinak jste mě nakazily svetlama. Určitě rok jsem měla jen žárovky, pak projeli na týden rodiče s táta z toho byl hotovej s donutil mě světla koupit a namontoval je. Vzala jsem jen takový low costy. Ted to nad stolem začalo blbnout, myslela jsem, že koupíme zas něco podobnyho. Manžel se do toho ale obul a koupili jsme dvě. Do obýváku a nad jídelní stůl. Asi bych si to byla rada víc promyslela, na hurá akci mi to bylo fakt moc peněz. Doufám, že až je doručí a namontujou, tak budu spokojená.
Tabea Mám načnout nějaký další téma?:-D Co ti chybí?:-D
Všichni ted zrekonstruujou, dodělaj, jen já klasicky nemám nic nakoupeno. Ale už máme hotovou podlahu je fakt hrozně hrozně pěkná a sambo je šikovnej. Dobře jste mi tady poradily, s tou podlahou myslim:-D
Karja neee, nic nechci! ![]()
Muz teda něco povídal o novým gauči a koberci na zútulnění. ![]()
Koberec jsem vetovala okamžitě. Gauc je koženej, když vidím, co je na něm pořád prachu, tak mě představa hadrovyho, co by ten prach (a bordel z dětí) polykal, fakt neláká. Já radši nechám nakupovat vás. ![]()
Tabea Ne, koženej je dobrej, to je na udržbu uplně něco jinýho! Ten bych taky neměnila;-). Kobereček možná? Když se ted nebude topit aby nebyla zima od nohou:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.