design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Tabea
8139 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 21:39

Vlastně máme osvětlení za sideboardem s TV. Jde nastavit intenzita, barva i teplota. Manžel to moc chtěl, drahý to bylo jako blázen, puštěný to bylo tak 2x, hned ponovu.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 22:17
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 23:01

Tabea konečně někdo jako já

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 23:06
Reakce na Karja:

tenzie No jo, ale kde vybírat? 

Karja no jo, tot otázka :) nám to predvybral architekt, jinak bych taky byla ztracena, je toho tuna. Jednoduchý světla máme od zangry, mame je v ložnici u postele nebo v koupelně nad zrcadlem. V chodbě máme neco jako na obrázku. V podstatě velka bodovka zapuštěná v podhledu. 

Jinak hezký světla jsou v showroomu bulb v Holešovicích. Ale to už je cenově jinde než hornbach, no... 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 00:19

tenzie Díky moc, no mně z těch cenově dostupných všechno přijde na jedno brdo, ale to je klasicky daný tím, že prostě něco teď letí tak se to nejvíc kupuje a nejvíc je to na ocich. Na ten showroom se podívám, minimálně na inspiraci dobrý! Do Hornbachu možná taky, tam mě ani nenapadlo, že mají světla:-D obávám se, že samba to už napadlo:-D:-D

Offline Garfie
28577 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 02:59

Naše světla jsou kombinací Hornbachu a Ikea, světlo nad ostrov jsme si dokonce vyráběli sami!

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 08:09

Karja Tak my kupovali lustry v Bauhausu a jako není to žádný designový výkřik, ale ani po letech mě nijak nepohoršujou. (Kromě toho, že jsou zaprášené a špatně se ten prach utírá. Z tohohle hlediska jsou bodovky zapuštěné v podhledu mnohem praktičtější ;)

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 09:01

DruI U nás se určitě nepráší:-D:-D. No jako do pokojů a ložnice to taky moc neřeším, koupelna Bauhaus, to je jasný:-D spíš jídelna a obývák. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 09:40

Karja Zrovna v obýváku máme z Hornbachu takové jednoduché 

Offline Zu
2781 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 12:21
Reakce na Karja:

Zu No a nemáš nějakej tip na ty skříně? Ideálně kde je koupit:-D To bych fakt měla vyresitz protože my máme ty Ikea vysoké a to by musel sambo celé rozebrat zase, to nejde zachovat ten korpus....a pak zase ještě jednou....

​vůbec, my musíme mít na míru a budeme hledat truhláře...

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 12:34

My jsme svetla do obdelnikove kuchyne s obyvakem vyresili dvema stejnymi svetly v ruzne barve od Kartell. V kuchyni nad stolem bila a obyvak cerna. Nad linkou bodovky v podhledu.

Offline Zu
2781 příspěvků moje polička 05. listopadu 2022 00:16

viktorka_od splavu promiň, dočítám a reaguji se zpožděním, máš pravdu, v kuchyni je potřeba to osvětlit, teď v bytě nám linku osvětluje jen stropní něco jako bodovky a to je o uříznutí prstů. Mě by se líbily ty lampy/lampičky, ale ty tam právě nepůjdou kvůli jedné straně s lednicí a skříňkou.

ono to nějak dopadne, pracovní svícení si nechám poradit, asi klidně i nějaké ty led pásky a já si pořídím nějakou pěknou lampičku :)

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 05. listopadu 2022 00:46

V naší obyvakokuchyni mám plno světel. Nad konferenčním stolkem výraznější lustr, 4 stolní lampy, stropní svítidlo v kuchyni, ledpáska pod linkou, digestoř a nad jídelním stolem je i po několika letech žárovka, neboť vysněné světlo je moc drahé. Nejčastěji večer svítí, jedna až dvě stolní lampy. Bodová světla se mi nelíbí. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 05. listopadu 2022 07:52

My jsme dlouho / roky měli žárovky. Když pak někdo přišel na návštěvu a ptal se, jak dlouho tam bydlíme, tak jsme naznali potřebu zakoupení světel

Bodovky se mi nelíbí, mám pocit pohybu po fotbalovém hřišti, 4 stíny pořád. Navíc já mám taky radši přítmí 

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 05. listopadu 2022 08:45

My mame nedoresene lustry uz 15 let. Bud se neshodneme nebo to neni priorita. Pred rokem jsme zarizovali maly byt a vetsinu osvetleni jsme nasli v Elusii. 
https://www.elusia.cz/

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. listopadu 2022 09:01

Ginger My teda světla máme, ale vybrala bych si.

Offline Tabea
8139 příspěvků moje polička 05. listopadu 2022 21:51

Malvin ukaž to vysněný, prosím. 
Jinak jste mě nakazily svetlama. Určitě rok jsem měla jen žárovky, pak projeli na týden rodiče s táta z toho byl hotovej s donutil mě světla koupit a namontoval je. Vzala jsem jen takový low costy. Ted to nad stolem začalo blbnout, myslela jsem, že koupíme zas něco podobnyho. Manžel se do toho ale obul a koupili jsme dvě. Do obýváku a nad jídelní stůl. Asi bych si to byla rada víc promyslela, na hurá akci mi to bylo fakt moc peněz. Doufám, že až je doručí a namontujou, tak budu spokojená. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2022 22:18

Tabea Mám načnout nějaký další téma?:-D Co ti chybí?:-D

Všichni ted zrekonstruujou, dodělaj, jen já klasicky nemám nic nakoupeno. Ale už máme hotovou podlahu je fakt hrozně hrozně pěkná a sambo je šikovnej. Dobře jste mi tady poradily, s tou podlahou myslim:-D

Offline Tabea
8139 příspěvků moje polička 05. listopadu 2022 22:46

Karja neee, nic nechci!
Muz teda něco povídal o novým gauči a koberci na zútulnění.
Koberec jsem vetovala okamžitě. Gauc je koženej, když vidím, co je na něm pořád prachu, tak mě představa hadrovyho, co by ten prach (a bordel z dětí) polykal, fakt neláká. Já radši nechám nakupovat vás.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 05. listopadu 2022 22:59

Tabea Ne, koženej je dobrej, to je na udržbu uplně něco jinýho! Ten bych taky neměnila;-). Kobereček možná? Když se ted nebude topit aby nebyla zima od nohou:-D