Kožená pohovka ani za zlate prase. Mám v aute kožené sedačky bez mikroventilace a jsem z toho úplně říčná (ty s mikroventilaci vcelku vyhovovali, dokud se do těch dírek nepoblilo dítě). Je to vopruz od dubna do října bez ohledu na teploty. Když mám na sobě alespoň dvě vrstvy vrstvy oblečení, tak to nějak jde, ale už jsem uvažovala, že si tam dám ručník. ![]()
design a architektura
continuity uplne chapem, ja sa na kozi spotim aj v zime. S kozenymi nohavicami by som dopadla ako Ross z Priateľov ![]()
continuity taky kůži nemám ráda, lepím se na to ![]()
Tiez nie som fanusik kozeneho sedenia. Mali sme a velmi nevyhovovalo. Minuly rok som sa dockala latkovej sedacky a povrch je dobre udrzatelny. Pouzivam nan tepovac na koberce ale zmizol z neho kazdy jeden flak co syn vyrobil od cokolady az po roztopenu cervenu!!! lidl plastelinu ![]()
Karja pochlub se podlahou, ať máme my zpožděnci inspiraci :) my máme okna (jako za ty jsem fakt šťastná, jsou nádherný, jen jsem si nenechala říct konečnou cenu a věřím, že přežijou všechno), podlahy začneme teprve objednávat.
Schody máte? Nechtěla jsem kov kvůli zvuku, dřevo kvůli zvuku, tak kdyby mi chtěl někdo zpochybnit beton a dřevěný nášlapy, prosím o to, protože to mi zatím nikdo nepomluvil a zkušenosti nemám :)
Zu My schody nemáme, uf. Podlahu jsem fotila, ale jako na fotce to nevyzni. Máme přírodní dub s takovou středně výraznou drevokresbou. Ten výběr podlahy jsme docela řešili, byli v nějakých podlahářstvích, tam nám samozřejmě řekli, že podlahu si máme vybrat jen v těch specializovaných obchodech, ale pak jsme se ptali tak různě řemeslníků, co to dělají, ti nám řekli jak to vybrat, na co z těch technických věcí koukat, a tak máme z Bauhausu. I v Hornbachu měli pěkne, cenově to vyjde líp, jestli to za roky něco udělá, těžko teď říct.
Co máte za okna? To jsme si dali normálně plastová, tam nás nenapadlo nic vymýšlet, jen sambo mi jedno zazdil. doslova. a pak ho musel zase vybourat, ale byl to náročný večer doma plný argumentů. Nejlepší okno to teď je:-D:-D
No ty kráso. Praha Invalidovna, ta socha se jmenuje Lilith, autor je David Černý, socha má 24 metrů a o půlnoci se soše otočí hlava. Si snad zajedu do Prahy.

Karja hliníková, já jsem se snažila přesvědčit buď na dřevo nebo ten hliník, já mám s plastovými trochu problém, poslouží, ale nelíbí se mi. A nechci do části oken dávat záclony, tak jsem chtěla hezká okna ![]()
Zu Jo, hliníková tu ted někdo taky dal a líbí se mi to. Světle šedá, to je překvapivě fakt pěkný, ale to sladeni je pak asi kumst A co budete mít v oknech místo záclony? My jsme to teď tak všechno zvažovali, nakonec budeme mít normální záclony a zatemňovací závěsy. Rolety, žaluzie venkovní nemáme a ty vnitřní mi teď všichni vymluvili, ty záclony bychom stejně měli kvůli zutulneni a aby nebylo do oken tolik vidět.
Karja proc ti vymluvili interiérové rolety? Máme takové, co zajedou do rámu nad oknem a vypadá to lip než žaluzie.
Asi deset let to máme, občas se některá zadrhne, ale stačí ji narolovat tam a zpět. A to ani nebyly extra drahé, spíš nějaké levnější.
Karja my záclony taky nemáme, nikde. Máme žaluzie kvůli slunci a v ložnicích zatemňovací závěsy, bez nich tam máme v noci moc světla.
continuity Tak o těch jsme neuvažovali. Jen o zaluzicich těch klasických. No hele mi přijde, že přes ty rolety je stejně vidět a my jsme dost blízko všeho, že ta záclona to lépe odkloní, takže bychom stejně měli záclony a roletu věčně vytaženou. Ale jako to se uvidí provozem, jak to bude vyhovovat.
Karja přes ty rolety není videt nic, jsou neprůhledné a existují i zatemňovací.
Spíš je málo světla v místnosti, když je plne zataženo, ale noci je to fuk.
continuity apromin, já jsem to spletla. Roleta nejde dávat přes den....to je vlastně žaluzie. Myslela jsem něco, aby to mělo i tu denní funkci aby tam nebylo skrz okno moc vidět.
continuity Mrakoplas my máme koženou sedačku už roky, nikdo se na ní nepotí, ani v největších vedrech. Jinou bych už ani nechtěla. Není to spíš horším materiálem? Protože jsem měla i koženou kancelářskou židli (Vitra) v bývalé práci a taky to bylo ok.
Kan uz jsem to dilo videla a je strasna skoda, ze udelal prsatou zenskou (a prsa jsou fakt obri a nazivo to bije do oci snad jeste vic), protoze jinak je to zajimave, velikost je super. Nevim teda, jestli bych chtela spat vedle otaceci hlavy, bala bych se, ze bude vrzat.![]()
Mne se hrozne libi Molecule Man v Berline. Taky je to obri.

Lamicka já myslím, ze je to spis člověkem než úplně tou kůži. V našem prvním bytě jsme měli kozenou sedačku i s kreslem, krasny rodinný letitý kousek, na kterém roky náročného používání nebyly vůbec vidět, tak pocitam, ze ta kůže musela být kvalitni. A já ji nenáviděla k smrti
bud jsem na tom byla prilepena nebo to studilo a klouzalo, zarekla jsem se, ze nikdy více. Při stěhování jsme nakoupili v ikea a bylo to blaho. Muž má teď kožené sedačky v aute, mají ventilaci na léto, vyhřívání na zimu a ani tak mi to není příjemné.
Malenge tak mozny je vsechno, jen jsem se chtela kuze zastat ![]()
Lamicka taky se zastanu, mame kozenou sedacku a problem s tim nemam, naha se na tom nevalim, abych se lepila, a vazim tolik, ze z toho fakt neklouzu.
Malenge a ty sedačky s ventilaci jsou ještě zlaté oproti té plné kůži.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.