Karja Pusobi to moc tmave? Tak leda to rozsvitit nejakym osvetlenim, dobre umístěným zrcadlem, světlými rucniky, nebo nablyskanou vanou
Mne se prave ta tmave seda strasne libila, jenom kvuli tem dlazdickam jsem nam tehdy domluvila prohlidku toho bytu
design a architektura
Karja mně se docela líbí takové ty hodně temné koupelny klidně bez okna. Akorát na některé činnosti to chce dobré osvětlení.
MP Meri u ložnice tmavá vůbec nevadí. Ta zelená do kuchyně je super. Pokud je ten byt světlý, tak bych se té tmavší podlahy nebála.
Evaeva Myrtila Jj veškerá sanita bude bílá, ale stejně je to takové prostě tmavé, studené....ale on ten celej koncept té ,,druhé koupelny špinavé,, která je zároveň těchnickou, byl prostě mylnej. Proto taky nikdo nemá:-D:-D. Bude to stát teď hodně premejsleni a úprav aby to nějak vypadalo, a ta funkce koupelny tam byla prostě příjemná a bylo to jakžtakž hezké. Ale to jsem si vydupala já:-D Sambo říkal, je to blbost, celej tenhle nápad:-D:-D
Karja máte ještě druhou, že jo? Podle mě to bude dobré, špína bude málo vidět. A nebo si časem zvyknete ![]()
Evaeva Jako špína na tom nebude vidět vůbec nikdy. Podle toho jsem to vybírala:-D
MP Meri já půjdu jdu proti proudu. Tyto tmavě podlahy se dávaly do paneláku kdysi. Asi v naději, že velká okná to vyřeší. Nikdy to nevypadalo úplně dobře, resp. světle podlahy v těch malých místnostech vypadají opravdu o hodně líp.
Mně to navíc hrozně připomíná ty všechny nepredělané byty, ve kterých jsem kdy bydlela (a že jich bylo dost).
Karja my máme jednu koupelnu hezkou, prostornou, se dvěma umyvadly, vanou a jednou snad i se saunou, a druhou technickou špeluňku s bojlerem, pračkou a sušičkou, kde je jen sprcháč a jedno umyvadlo a když u něj někdo stojí dá se kolem protáhnout jen bokem a se zataženým břuchem. Hádej, která se používá mnohem, mnohem víc? ![]()
Pinot Noir No, jako je mi to jasný:-D. Přesně takhle to máme taky, akorát ta naše hezká koupelna je totálně malá:-D. Ale počítám, že vy kdybyste si do té hezké místo sauny dali sprchu možná ji budete využívat víc?Já jsem byla u kamarádky doma a oni mají taky dvě koupelny, jednu u ložnice...a jako nemají to nijak jako lepší, dražší než my, prostě jen jinej koncept. A přišlo mi to takový no, vyplacat si tolik místa na místnosti který k ničemu nejsou vlastně na úkor něčeho jineho..... Víš jak ji to teď závidím, ta představa, že mám malou čistou bílou koupelnu jen pro sebe, žádný černý vlasy, žádný zapomenutý ponožky, nikdo se mi nebude hrabat ve šminkach...:-D
Karja my máme jednu koupelnu u ložnice, ale já jí moc nepoužívám. Nejdřív to vůbec nešlo, protože vedle pořád někdo spal a teď už jsme zvyklí na tu druhou. Vlastně se tam akorát muž sprchuje, já jí nejvíc používala jako těhotná, když se mi nechtělo skládat do vany
Nakonec je mi celkem líto, že tam nemáme jen záchod a zbytek není součást komory se sušičkou a pračkou.
Pinot Noir hádám, že ta větší koupelna je v patře![]()
Evaeva Jo ono jako málokdy je nějaká varianta, u které si řekneš, že to fakt takhle sedlo, jak nejlíp mohlo:-D
Karja jasně a za pár let to taky můžu hodnotit jinak, že jo.
Karja Nahodou velka "spinava" koupelna mi prijde jako super napad. My mame velkou koupelnu v prizemi, ale prave ji udrzuju cistou. A mame jeste nedodelanou technickou toaletu s umyvadlem...no zijou tam momentalne psi
. Ale vic koupelen je na masli. neptej se kolik jich mame...jako byvaly penzion no.
Evaeva v domě je rozhodně nejvíc v provozu koupelna kde mas kuchyň, obývací pokoj. My koupelnu v patře taky užíváme minimálně. Navíc v patře máme sprchu a já preferuji vanu.
Karja Mas fotku nekde? Neumim si to predstavit
Karja te koupelny jako takove
Tak Betty Já preferují sprchu, koupu se jen když potřebuju prohřát, protože mi přijde, že ta vana sežere hrozně moc času. Ale štve mě, že ji nemam v té technické koupelně, já ve vaně akorát tak pořád něco myju, takhle asi budu shánět nějaké mega velké umyvadlo:-D
Jos Jako té šedé kobky? To nemám a tam není ani co fotit, podle mě to i foťák vyfotí jako tmu a ještě tam nic neni, jen ty technické věci. Pak jsme vymysleli že se ty technické veci pokusíme nějak opticky oddelit nějakou dřevěnou žaluzií nebo něčím. Je to místnost do L a ty věci jsou alespoň v jedné části toho L, takže by to nějak snad šlo, ale sambo s tátou budou nadšený, až budou dělat takovouhle Karjovinu zbytečnou...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.