design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 25. července 2023 10:29

Karja casovac jasne

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 25. července 2023 10:42

viktorka_od splavu Tak to bychom měli:-D No dáme tomu jednu zimu, na kolik tu koupelnu budeme využívat, jak tam bude teplo a tak...

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 25. července 2023 10:46

Karja ten otop pro ručníky neni uplne špatný, ale chce to ten časovač, ale tak to je krabička za 2 stovky. My máme jen takové esicko, co se může různě otáčet vůči zdi, takže i když netopim, ty ručníky tam trochu větrají.

Jediný problém je, že se tam vejdou tak dva. .

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 25. července 2023 10:49

continuity No asi tak, já myslim, že já tuhle koupelnu zamknu a nebudeme tam chodit:-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 11:00

Karja mně se teda na žebřík ty ručníky dávají blbě, takže já jsem to nechtěla. V paneláku je to teda jiné, tady schnou dobře. Na ručníky máme jen takové tyče, akorát do žádné koupelny se jich nevejde pět

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 25. července 2023 11:03

Evaeva No ten počet ručníku je blbej, ještě když si do jednoho motáš vlasy. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. července 2023 11:05

continuity mame tiez trojcestnu na vani, sambo chcel sprchu zhora. Ale je tam nutne mat aj sklenu zastenu, inak by bola vsade voda. 

49374 příspěvků moje polička 25. července 2023 11:07

Evaeva my meli pro pet na tom zebriku takovy kolmy  susak podobne jako se prodava na radiatory na suseni pradla, ale bylo to pevny a uneslo fakt 5 velkych osusek. akorat to byla samovyroba:-) no ale treba se to i prodava..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 11:13

viktorka_od splavu doufám, že je v balíčku i větší koupelnaMyslím, že jsem to někde viděla, líbilo se mi to. Ale k nám by se to nevešlo.

Karja na vlasy jiný ručník nemám. Ono to nakonec bude tak, že každý bude mít ručník v té koupelně, kterou bude preferovat, v jedné je vana, v druhé sprcha.

49374 příspěvků moje polička 25. července 2023 11:14
Offline monis
1613 příspěvků moje polička 25. července 2023 11:20

Karjadělají se i s časovačem, akorát do toho děti pořád drbou, tak to stejně nepoužíváme

Offline utrzene.sluchatko
6 příspěvků moje polička 25. července 2023 12:56
Reakce na 711990:

Candance no resim totez, navic mame podomitkovou baterii, nejde tam ani dat takovej ten kosicek co se povesi na ni...takze stojej sampony na zemi:D existujou v tchibu ruzny kosicky s prisavkama, ale ty nedrzej na nasich dlazdickach

​Co se týče poliček a ostatních koupelnových doplňků na přísavky, tak na Bonami mají celou řadu Wenko Vacuum. Osobně odzkoušeno, máme to 2 měsíce (od poliček přes háčky až po držák na toaletní papír) a nic nespadlo.
držák bez vrtání

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 25. července 2023 13:01

Musíte to sem vždy odfotiť, ja si neviem skoro nič predstaviť. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 25. července 2023 13:20

utrzene.sluchatko a drzi to i na ne uplne hladkejch dlazdicich? Nam tam prave nedrzi dlouhodobe ani samolepici hacky, vsechno se odlepi...

Offline utrzene.sluchatko
6 příspěvků moje polička 25. července 2023 13:42
Reakce na 711990:

utrzene.sluchatko a drzi to i na ne uplne hladkejch dlazdicich? Nam tam prave nedrzi dlouhodobe ani samolepici hacky, vsechno se odlepi...

​My teda nemáme ty úplně hladké dlaždičky, které mají povrch jako sklo, ale taky to nejsou dlaždice s výrazně drsným povrchem. Ale drží to na nich tak, že když jsme omylem jeden háček "přicucli" obráceně, měli jsme problém ho z dlaždiček sundat a přidělat znovu. Není to taková ta klasická přísavka. Dodávají se k tomu speciální pumpičky, které vytvoří hodně silný podtlak a fakt to drží. Asi bych zkusila objednat ten nejlevnější háček a zkusila bych to na těch vašich hladkých dlaždičkách. A případně vrátila. Ale osobně si myslím, že se to ani nehne.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 25. července 2023 13:46

utrzene.sluchatko tyjo tak to zni skvele! Nemame uplne extra hruby, ale prave nejsou hladky. Tak to zkusim. Diky za tip!:)

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 25. července 2023 19:46

Já jsem do sprchového koutu sehnala poličku na pověšení. Přes to sklo. Na Amazonu.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. července 2023 20:23
Reakce na Tak Betty:

Karja my máme teď s vaničkou, a to už bych nechtěla.  Má to spoustu míst kde se drží nečistoty. Přijde se na to podívat technik jestli by to šlo bez bourání cele koupelny. Je mi jasné,  že se tam bude muset dát jiná dlažba a obklady, ale mohlo by to vypadat dobře. Nechci aby to bylo jako z nouze ctnost. Chtěla bych to nějak takhle a cestou nejmenšího odporu.

​To teď víceméně dělala mamka. Měli malinkou provizorní koupelnu místo chodbičky. Bylo to snad 1,5 x 1,5 metru. V tom ještě taková malá debilní vana, ten metr a půl se sedátkem a pod sedátkem nebyla rovná plocha, ale jakoby lavor.Divím se, že se tam za ty roky nikdo nezramoval. Teď něco musela řešit, tak jsme jí donutili, aby vanu vyhodila a udělala tam jen kout bez vaničky. No řečí šílených. Dnes jsem to viděla a vypadá to dobře. Myslím, že bude ještě hodně ráda, že nemusí lézt do vysoké vany. Jenom ona tam teda má takovou zastěnu ze tří částí, od kraje do kraje, když se nesprchuje, tak jen tu třetinu u umyvadla složenou. Jinak by si asi vytopila zbytek bytu.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. července 2023 20:38
Reakce na Mrakoplas:

continuity mame tiez trojcestnu na vani, sambo chcel sprchu zhora. Ale je tam nutne mat aj sklenu zastenu, inak by bola vsade voda. 

​To zase máme my v koupelně. Máme vanu a nad vanou tu trojcestnou sprchu. Jedn nahoře, jednu sundávací a kohoutek na napouštění vany. Máme to 25 let i se zástěnou na vanu.

Něco takového.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. července 2023 20:46

Renusatko my mame pevne sklo bez ramu asi do tretiny vane, chcelo by to o par cm viac, lebo troska vody sa naspliecha ale je to minimalne a sambo po sebe vzdy utrie. Vedla toho skla mame umyvadlo, na skle prisavky na uteraky. Ja som s tym spokojna, mame mini kupelnu 1,6x1,6 a moc sa tam vymyslwt nedalo. 

Edit. Taketo. Je to asi viac ako tretina. Ale nezavadzia, aj tak je tam to umyvadlo.