Dadoo stranka nenajdena.
A dvere budu brutál dobré ![]()
Dadoo stranka nenajdena.
A dvere budu brutál dobré ![]()
Dadoo dveře vypadají krásně!
Dadoo to je hezký!
O akustice a architektuře.
Dadoo nádherný dveře a polstářky spolu s nimi dokonalý
stes děkuji moc a děkuji i všem ostatním za pochvalu a povzbuzení do dalších úprav.
Já to v té mé chaticce úplně miluju. Chodíme se tam odpoledne dávat kávu a růžový gin s tonicem. Ta zasklená terasa je naprosto noži. Jsem strašně ráda, že jsem to udělala. Přestože původně to v plánu nebylo.
A miluje to tam i Růža a Láďa. Chodí tam se mnou.![]()
A zvláště děkuji Janulik03, Protože mi byla inspiraci.![]()
Dadoo ježiš to Ti naprosto nepokrytě závidím. Užívej si to.
stes tak až pojedete kolem na kolech, stav se na drink.
od Lan je to kousek.
Abych Te nezvala za slovo, jsem tam v okoli jako doma![]()
Dadootesim sa s tebou že ti to tak krásne vyšlo. Máš to krásne útočisko. ![]()
Tak jsem si dojela pro skříňku do koupelny:-D. No je o nějaký ten odstín jiná, než bych si vybrala, ale to je asi jedno, to mám stejně takový nestaly nazory. Ale nemá to otevírání, co jsem chtěla, chtěla jsem bezúchytkovou a prý ,,to si táta asi nezapsal,,. To mě docela pobavilo:-D Tak musím něco vymyslet, co tam dat.
Jako tady s tím asi nepochodím, ale libila se mi koupelna na dovolené v penzionu, žlutobílá ![]()

Rozbil se nám sprchový kout v koupelně v patře. Rekonstruovali jsme dům před 23 lety. Od té doby jsme nechali udělat novou kuchyňskou linku a koupelnu v přízemí. Fakt mě štve, že musíme řešit i horní ,koupelnu, ale řekla bych, že po dvaceti letech se tyhle místnosti prostě vybydlí. A to jsme jenom dva dospělí a minimálně tři dny týdne jsme jinde. Já už nechtěla nic předělávat.
Tak Betty A tak budete měnit jen sprcháč nebo něco víc?
Já jsem nechala v koupelně udělat, takovej debilní vymysl.....takovou niku na zdi. Sambo mi říkal, že je to kravina, tchán mi říkal, že je to kravina...no musela jsem to mít, ted pokaždý, když jsem na wc, přesně na to koukám, říkám si jaká je to kravina a uplně jasně vidím všechna ta negativa, o kterých mluvili a jak by to bylo perfektní bez toho. Jako člověk se rozhodne blbě razdva, ale když mu to ještě druzí říkají?
Karja potesi te, ze ja tu niku udelat nenechala a ted mame sprchace a sampony na zemi? Do obkladu vratat nechci a ani jsem nesehnala peknou policku.
Ja bych vlastne potrebovala i poradit. Kde sehnat policku donsprchy ale aby sla jakoby polozit na zem?
Karja niku na šampony nebo zeď na sprcháč?
Měla jsem obojí a přišlo mi to dost praktické.
Candance Tak tady se s tebou pověsim a budu sledovat tipy. Já pak budu potřebovat něco na ručníky, ale ne topné těleso, asi koupím takový ten opírací žebřík....No my to máme u vany,takže šampony můžu dát na vanu... Jenže fakt to zbytečně ubralo prostoru (ta vana se celá posunula), vznikly tam docela hnusné rohy, plus v těch vnitřních se bude držet špína, prach a celkově to není hezké jak je ta stěna rozdělená.....
Karja my máme teď s vaničkou, a to už bych nechtěla. Má to spoustu míst kde se drží nečistoty. Přijde se na to podívat technik jestli by to šlo bez bourání cele koupelny. Je mi jasné, že se tam bude muset dát jiná dlažba a obklady, ale mohlo by to vypadat dobře. Nechci aby to bylo jako z nouze ctnost. Chtěla bych to nějak takhle a cestou nejmenšího odporu.

Tak Betty no a ted mi rekni, kam si polozis sampon.
continuity Jo, u nás je to fakt liché, může to být na vaně a u sprcháče máme tu zeď.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.