MP Meri kuchyna vyzera super!!!!
design a architektura
MP Meri veľmi pekne ![]()
MP Meri Nadhera! A zavist, my to porad nemame. Vcera muz sestavoval digestor a dnes ji budeme instalovat. A na zadni desky jeste porad cekame....A ten vzor ala terraco je teda parada. Ja mam lehce podobnou podlahu a miluju ji, nejlepsi napad.
Kdyby někdo uvažoval o te barvě, tak teda varuju - opravdu se to hooodne špatně čistí. Ale miluju ji i tak, holt mám teď větší spotřebu nanohoubicek
To chce parní čistič! Moje záliba ve vaření a pečení a černá kuchyň ve vysokém lesku je odvážná kombinace, ale s parním čističem není problém. ![]()
Hele, zrovna jsem to s ním přesvištěla. Jak zrcadlo bez námahy. Konec reklamního sdělení. ![]()

Pinot Noir On je to takovej specifickej materiál, prijemnej na dotek, ale drží se na něm mastnota. Nevím, jestli by to parním čístičem šlo. Naštěstí u nás je kuchyň používaná spis jako "ohřívárna", tak snad nebudu tolik trpět ![]()
Jinak dík všem za pochvaly, fakt jsem spoko. Ještě bych se rada pochlubila koupelnou, ale tam je to zatím přehlídka chyb a nedodelku
Sterka místo pískový stříbrná, protejkajici sprchac a tak.
MP Meri paradni ta kuchyn
MP Meri myslím, že jo. Ale teda radši nejdřív půjčit a vyzkoušet, než rovnou investovat.
Ale nanohouba taky dobrá. ![]()
Díky. Vtipný je, ze od moji původní představu se dost liší, třeba nikdy jsem nechtěla černou baterii, obklad za linkou, bezuchytkove skříňky ... ale všechno to tak nějak vyplynulo postupně a ve výsledku jsem spokojena moc
Kdyby někdo uvažoval o te barvě, tak teda varuju - opravdu se to hooodne špatně čistí. Ale miluju ji i tak, holt mám teď větší spotřebu nanohoubicek
Naopak ta podlaha je fantastická bez výhrad, za tu dam ruku do ohně
Závidím všem, kdo mají prostornou kuchyň!
Co je s tou barvou? Myslela jsem, že nejhorší na čištění (hlavně otisků prstů apod.) je ta moje tmavá!
Nemate niekto z ikea tie vonkajsie runnen skladackove dlazdice v motive fejkovej travy? Chcem to dat na zaskleny balkon celorocne a zaujima ma zivotnost. 

eless my sme kedysi mali na balkone ten koberec ako umelá tráva a vydržal všetko. Fakt nezmar, stačilo povysavat.
MP Meri mas nadhernu kuchynu!
MP Merikrásná kuchyň ![]()
eless na zasklený balkon v pohodě. Máme to teda chvilku, ale myslím, že se tomu nestane nic, protože to dřevo drží už tretí rok, akorát to olejuji.
Janulik03 nahodou si nespominas kde to bolo kupovane? pozerala som aj rozne hobby shopy s tymto tovarom na metraz
eless mám na balkoně metrážovou umělou trávu z Breno (ten je i u vás), má delší "chlup" a vypadá docela věrohodně... vydrží uplně všechno: vítr, sníh, kroupy, slunce... po letech je pořád stejná... možná ta Giardino? už fakt nevím... ale vybírala jsem si ji u nich v obchodě, chce to předem vidět
eless vobec, neboli to tieto kocky, ale metrazovy koberec. A myslim že terz to bude tiež všade a kvalitnejšie ako vtedy.
MP Meri kuchyn je skvela a muzes mi rict, co mate za podlahu? Vypada vyborne.
eless continuity rodiče mají na lodžii ty dřevěné a rozpadá se ten spodní plast, kterým se to spojuje. Nevím bohužel po kolika letech to nastalo. Takže jsem moc nepomohla, ale slabší článek bude tady (u akátových dlaždic určitě).
pripájam sa k bublifuk , mali sme na balkone odložené v krabiciach 6 rokov tie drevené kocky, a teraz sme položili, plast to nevydržal, väčšina plastu sa rozpadala ešte pri ukladaní. Teraz zvažujeme, čo ďalej, či skúsime vyrobiť nový podklad, alebo kúpime nejakú inú podlahu.
dakujem vsetkym za odpovede. ten plast pod tym bol prave dovod pochybnosti a potvrdilo sa. asi to vyriesim kobercom z umelej travy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.