design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:30

Tak Betty Jo, to je nejlepší řešení (až doladíš tu poličku teda:-D). Takže to vezmete teda z gruntu celé nové obklady a dlažbu....

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:35

Karjajá tu zídku nad vanou mám i doma, protože to jinak nešlo a vyhovuje mi to. Je fakt, že by těch šamponů asi byla jinak polovina. Z té vany to padá a tak, nikdo to tam nedává. A myje se to stejně (blbě) jako vana. 

Ale já mám uzpusobenej i obklad, takže jsem s tím v pohodě. V koupelně jsem naštvaná na vodáře, který nám dál baterii na blbou stranu. 

Když nad tím přemýšlím, u nás se bez výhrad povedl asi jen záchod.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:39

Candance no resim totez, navic mame podomitkovou baterii, nejde tam ani dat takovej ten kosicek co se povesi na ni...takze stojej sampony na zemi:D existujou v tchibu ruzny kosicky s prisavkama, ale ty nedrzej na nasich dlazdickach

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:39

continuity Já jsem v koupelně taky naštavná na vodaře, dali nám baterie uplně taky každou o půl metru jinam než měly být, k vaně i umyvadlu. Blbý je, že ten vodař byl můj táta a udělal to přesně, jak jsem mu řekla, jen jsem nad tím dostatečně nepřemýšlela a on taky ne:-D. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:43

711990 v ikee jsou nejake taky. Ty planuji zkusit. 

Ja bych idelane jeste cernou. Nelip se mi hodi nejake stojan na zem ale to je asi nonsens na druhou

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:43

Tak Betty prave premyslim, jakou zivotnost tak koupelna ma, mame kamenem sezrane bocnice dveri sprchoveho koutu a i baterie jsou takove divne flekate, reknstrukci delali jeste predchozi majitele, takze se taky blizime k 20 letum

sprchac mame bezvanickovy, ale mame tam schodek a dvere sklenene a policku na stene taky sklenenou na sampony, tady bych se bala, ze ta voda bude vsude

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 08:43

continuity my máme ve sprcháči trojcestnou baterii místo dvou, už to nechápu, jak se jim povedlo koupit, když měli zadaný přesný typ. Na ní jsou tři obrázky - vana, ruční sprcha a hlavová sprcha, ani jeden není zapojený dobře A to je jen jedna z perliček z našich koupelen.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:44

Tak Betty mě se to taky líbí moc, ale zrovna tahle koupelna je úplně špatně. Ty poličky budou imrvere mokré a podlaha plná vody. Ségra to má podobně a k Vánocům ji jdu z recese pořídit tu stěrku, co mají na bazénech. Kdyz ten odpad nezvládne pobrat vodu nebo to není úplně vyspadovane, voda si cestu už najde a teče pak po koupelně. 

Jediné funkční co jsem na cestách viděla, je přehradit celou zeď, mít sprcháč 120x80, dát tam co nejdelší sklo a na zem ještě lištu. Všude jinde jsem řešila vyplavenou koupelnu. 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:46

Evaevatrojcestná baterie existuje? 

Já bych to potřebovala na vanu. Dítě potřebuje sprchu, co nemusí držet v ruce, když si je vlasy a tohle by to řešilo. 

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:46
Reakce na Karja:

Tak Betty Jo, to je nejlepší řešení (až doladíš tu poličku teda:-D). Takže to vezmete teda z gruntu celé nové obklady a dlažbu....

​ja právě doufám, že vyboura sprchac a nová dlažba a obklady budou jenom tam. Nějak aby se to hodilo ke stávající. Už teď vidím, že to je utopie. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 08:47

baltik všechny tyhle věci (sprcháč, baterie, okna,...) se navrhují na dvacet let. Což samozřejmě neznamená, že se to úderem 21. roku rozpadne.

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:47

baltik Moji rodiče by ti řekli, že celoživotní:-D. A já to mám po nich, já jsem říkala, že rozhodně nic nerekonstruuju:-D

continuity S tou lištou je to dobrej point. My máme v obou sprcháčíš prostě ten žlábek se spádem, tak jsem zvědavá, co to bude dělat. Myslím, že budeme kupovat tu lištu.

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:48

Tak Betty Tak uvidíte, ale zas proč by to nešlo, bude to třeba trochu jiné, ale zrovna kolem toho sprcháče by to nemusela vadit. Rozumím, že se ti do toho nechce....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2023 08:49

continuity jo, máme obyč Ravak podomítkovou, ale určitě není jediná na své světě.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:50

Karjanebo tu stěrku, co je na tyči jako metla. 

Ségra to má v domě a umíš si predstavit jak to vypadá, když se v tom vysprchuje šest dětí. Vlastně ještě můžeme být rádi, že voda neteče po schodech. 

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 25. července 2023 08:55

continuity :-D Jo ono hodně věcí není praktických, prostě je to třeba myšleno tak pro jednoho, nebo třeba do kuchyně, kde se nevaří a tak. No jako musím se nad tím zamyslet, u nikoho jsem právě tu lištu neviděla, ale většinou mají malé děti a chodí do vany ještě

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 25. července 2023 09:46

Karja tak tohle něco na ručníky, co není topení jsme taky řešili a nic pořádnýho jsme nenašli. Tak jsme koupili otopný žebřík, co se nám nejvíc líbil a zapínáme ho tak desetkrát za zimu

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 25. července 2023 10:18

monis No právě:-D. My tam otopný žebřík nemohli napojit na běžný topný okruh aniž by to neudělalo problémy jinde, takže by tam byl na zásuvku a to je takové zbytečné, když topit kvuli teplotě vzduchu tam nemusíme, byla by to elektřina pro ručníky:-D

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 25. července 2023 10:21

Karja ja bych teda elektrinu pro rucniky brala vsema deseti, v takovym tom obdobi  kdy se uz/jeste netopi ale je sychravo a kdyz se vecer vysprchuju tak rano je ren rucnik jeste mokrej

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 25. července 2023 10:25

viktorka_od splavu Jo, no víš jak kdyby to bylo na tom okruhu tak samozřejmě jo, ale zapínat to a vypínat, určitě zapomenu, ale třeba už je nějaký časovač na to...nevím, ale takhle do zásuvky mi to nepřijde moc ekonomické. V jedné koupelně teda ten klasický žebřík napojený na topení máme.