Potrefenáhusa je to toto Pro kočičího hajzlíka jedině nějaký čínksý zlepšovák z Ali tipu krytky na drápky
(vtip a v eu je to zákonem zakázáno, ale je to fakt zmar. Soucítím)
design a architektura
MPLee tak to je hustý, to by fakt mohlo pomoct!
sedivej hajzlik má i docela často ten molitan napichnutej na drapech!!!
Potrefenáhusa já k tomu byla dost skeptická, ale je to zaražený mezi sedákem a opěradlem, vidět to neni a fakt to drží dobře ten potah i podložku.
Potrefenáhusa Já jsem ten natahovací potah s válečkama koupila kdysi taky. Jako funguje to, blbě to nevypadalo, ale kočka nám to rozkuchala úplně děsně...
Potrefenáhusatiež budem potrebovať poťah na sedačku z Ikea, ktorá sa už nevyrába a bola mi odporučená firma dekoria.sk, ale ešte to nemám vyskúšané (a ani rozhodnuté, či toto alebo ešte vydržím a potom vymením sedačku...).
Potrefenáhusa jen upozornění, u našich mají takový potah na křeslo s tím válečkem, jednou při úpravě to zmerčily děti a brzy bylo po válečku ![]()
Asi koupím mamce nový aby ho instalovala vždy až odjedeme ![]()
slniecko ta dekoria je i u nás a prave nový potah začíná někde na 7 tisících.koukam tam v pravidelných intervalech, ale musela bych vybrat něco a co nejmenší strukturou a stejně kvůli psovi házet deku....
Potrefenáhusa Naš Vigo začal drápat sedačku až v roce. Byla teda už stará a uvažovali jsme tak rok o nové. Když jsem jí kupovala, tak jsem k tomu rovnou vzala teflonové potahy a nakonec odjinud i ty válečky. Přecejen občas tam i jíme, nékdo to poleje a oni jsou i takové odolnější, není to jen látka, jde to sundat a vyprat a hned se to drápem neroztrhne, ale dokonce si toho ani nevšímá. A ještě je bonus, že chlupy setřu vlhkou rukou. Když dojde návštěva, tak to sundám, protože vrchol vkusu to nikdy nebude. Méla jsem strach, jestli to v létě nebude třeba nepřijemné, ale naštěstí pohoda.

Potrefenáhusa kromě zvěře, ta je natazena fest![]()
stes jo, to máme místo těch utemovávacích válečků
Renusatko myslím že z fotky je zřejmé, že na tu pohovku nikdo jiný nesmí, tedy řešit potahy je bezpředmětné ![]()
Potrefenáhusa právě, že tohle je pohoda. Válí se po tom zvířata, puberťáci, ale ono je to vzadu natažené až za nožky a všude jsou ty válečky, ty to udrží. Tady jsou po sedačkách závody a dobrý.
Renusatko u vás verim, nám pod to leze a neustále to z toho stahuje odrostlý batole
Potrefenáhusa my mame stejnou sedacku a nedavno jsem koukala, ze nekdo prodava nahradni potahy na sbazaru a neco bylo i na marketplace
Zuzuli dík, na sbazar občas koukam, ale už jsem docela dlouho nic neviděla, teď tam není nic
Teflonový potahy
to je to šedivý vespod, nebo to bílý navrchu?
barbucha Měli to tak pojmenovaný. Barvy mají asi všechny, na povrchu je látka. My máme smetanový na tmavší sedačce. Vespod je nějakej materiál, asi ten teflon
, působí to trochu igelitově, ale nešustí to, třeba při sednutí. Teď v teple to není nijak nepřijemný, že by se člověk potil. To je spíš proti polití nebo počurání zvířatama. Já sem to chtěla kvůli kocourovi, aby nedrápal sedačku. Deky se stahovaly, takový ty potahy na celou sedačku byly okamžitě roztržený. Tohle drží, nikam se to neposouvá, ty válečky udrží potah na místé, kocoura to nezajimá, není to pevný a zvedá se mu to, tak nic nenabrousí a omylem to nerozthnou, to je silnější materiál. A když dojde návštéva, tak to sundám.
Já jsem si na sezení koupila na Shein "obaly". A fakt je to super. Doporučuji na záchranu staré sedačky. Stojí to pár šupů a mají strašně moc nejrůznějších typů, barev. Vzorů. Podle mě se to fakt vyplatí.
Potahy na pohovku
Např.
Donatřu, až se ochladí. U nás je 37° ve stínu.. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.