design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 09. července 2023 21:31

Potrefenáhusa je to toto Pro kočičího hajzlíka jedině nějaký čínksý zlepšovák z Ali tipu krytky na drápky  (vtip a v eu je to zákonem zakázáno, ale je to fakt zmar. Soucítím)

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 09. července 2023 21:36

MPLee tak to je hustý, to by fakt mohlo pomoct! 
sedivej hajzlik má i docela často ten molitan napichnutej na drapech!!!

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 09. července 2023 21:55

Potrefenáhusa já k tomu byla dost skeptická, ale je to zaražený mezi sedákem a opěradlem, vidět to neni a fakt to drží dobře ten potah i podložku. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 09. července 2023 22:07

Potrefenáhusa Já jsem ten natahovací potah s válečkama koupila kdysi taky. Jako funguje to, blbě to nevypadalo, ale kočka nám to rozkuchala úplně děsně... 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 09. července 2023 23:06

Potrefenáhusatiež budem potrebovať poťah na sedačku z Ikea, ktorá sa už nevyrába a bola mi odporučená firma dekoria.sk, ale ešte to nemám vyskúšané (a ani rozhodnuté, či toto alebo ešte vydržím a potom vymením sedačku...).

Offline JankaM
3109 příspěvků moje polička 10. července 2023 05:09

Potrefenáhusa jen upozornění, u našich mají takový potah na křeslo s tím válečkem, jednou při úpravě to zmerčily děti a brzy bylo po válečku

Asi koupím mamce nový aby ho instalovala vždy až odjedeme

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 10. července 2023 08:10

slniecko ta dekoria je i u nás a prave nový potah začíná někde na 7 tisících.koukam tam v pravidelných intervalech, ale musela bych vybrat něco a co nejmenší strukturou a stejně kvůli psovi házet deku....

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. července 2023 09:26

Potrefenáhusa Naš Vigo začal drápat sedačku až v roce. Byla teda už stará a uvažovali jsme tak rok o nové. Když jsem jí kupovala, tak jsem k tomu rovnou vzala teflonové potahy a nakonec odjinud i ty válečky. Přecejen občas tam i jíme, nékdo to poleje a oni jsou i takové odolnější, není to jen látka, jde to sundat a vyprat a hned se to drápem neroztrhne, ale dokonce si toho ani nevšímá. A ještě je bonus, že chlupy setřu vlhkou rukou. Když dojde návštěva, tak to sundám, protože vrchol vkusu to nikdy nebude. Méla jsem strach, jestli to v létě nebude třeba nepřijemné, ale naštěstí pohoda.

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 11. července 2023 10:25

Renusatko mate to krásný! 

u nás bohužel nic viditelne natazenyho nevydrzi

Offline stes
9288 příspěvků moje polička 11. července 2023 16:08

Potrefenáhusa kromě zvěře, ta je natazena fest

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 11. července 2023 16:20

stes jo, to máme místo těch utemovávacích válečků

Offline JankaM
3109 příspěvků moje polička 11. července 2023 16:27

Renusatko myslím že z fotky je zřejmé,   že na tu pohovku nikdo jiný nesmí, tedy řešit potahy je bezpředmětné

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. července 2023 16:40

Potrefenáhusa právě, že tohle je pohoda. Válí se po tom zvířata, puberťáci, ale ono je to vzadu natažené až za nožky a všude jsou ty válečky, ty to udrží. Tady jsou po sedačkách závody a dobrý. 

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 11. července 2023 16:46

Renusatko u vás verim, nám pod to leze a neustále to z toho stahuje odrostlý batole 

Online Zuzuli
3802 příspěvků moje polička 11. července 2023 16:52

Potrefenáhusa my mame stejnou sedacku a nedavno jsem koukala, ze nekdo prodava nahradni potahy na sbazaru a neco bylo i na marketplace 

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 11. července 2023 17:22

Zuzuli dík, na sbazar občas koukam, ale už jsem docela dlouho nic neviděla, teď tam není nic 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 12. července 2023 10:31

Renusatko 

Teflonový potahy to je to šedivý vespod, nebo to bílý navrchu?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. července 2023 19:14

barbucha Měli to tak pojmenovaný. Barvy mají asi všechny, na povrchu je látka. My máme smetanový na tmavší sedačce. Vespod je nějakej materiál, asi ten teflon, působí to trochu igelitově, ale nešustí to, třeba při sednutí. Teď v teple to není nijak nepřijemný, že by se člověk potil. To je spíš proti polití nebo počurání zvířatama. Já sem to chtěla kvůli kocourovi, aby nedrápal sedačku. Deky se stahovaly, takový ty potahy na celou sedačku byly okamžitě roztržený. Tohle drží, nikam se to neposouvá, ty válečky udrží potah na místé, kocoura to nezajimá, není to pevný a zvedá se mu to, tak nic nenabrousí a omylem to nerozthnou, to je silnější materiál. A když dojde návštéva, tak to sundám.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 15. července 2023 10:49

Já jsem si na sezení koupila na Shein "obaly". A fakt je to super. Doporučuji na záchranu staré sedačky. Stojí to pár šupů a mají strašně moc nejrůznějších typů, barev. Vzorů. Podle mě se to fakt vyplatí.

Potahy na pohovku

Např.

1pc Solid Color Sofa Seat Cover, Army Green Polyester Sofa Seat Cushion Slipcover, For Living Room Objevil(a) jsem úžasné výrobky na SHEIN.com, prohlédněte si je! http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=VcsjVDhvDvV&localcountry=CZ&url_from=GM7402707281064435712

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 15. července 2023 15:06

Donatřu, až se ochladí. U nás je 37° ve stínu..