design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. července 2023 20:54

Mrakoplas Tak to máte stejnou koupelnu jak my. Asi taková klasika paneláky a starší bytovky. My máme dveře uprostřed, takže ještě na jedné sraně umyvadlo, na druhé uzkou pračku a ve zbytku prostoru už se ani dva nevejdeme. Zase ta vana se zatáhne celá a nic neuklízím, jestě teda máme neprůhledné sklo, takže ani to se nemusí pořád řešit

Takhle, bez koše na prádlo, fakt pračka od zdi k vaně

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. července 2023 21:03

Renusatko asi mame ten priestor mensi. Dvere sme museli posunut trocha mimo stred, aby sa zmestilo umyvadlo a tym padom na druhu stranu uz pracka nevosla. Nalavo mam uzku vysoku skrinku, vedla nej akurat vysli schodiky z ikei (pouzivaju deti ako stupienok a ja na sedenie ked si umyvam zuby alebo lakujem nechty ). Vpravo je umyvadlo s odkladacou plochou a nic viac tam nevoslo. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. července 2023 21:05

Renusatko tak som to presne chcela ale priestor nedovolil. :( 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. července 2023 21:16

Mrakoplas My máme malinké umyvadlo a pračku jen 44 cm nebo tak nějak. Jedinou, která byla úzká s předním plněním a na 8kg, s dětma. Ale že je ten prostor malinkej, o tom není pochyb.

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 25. července 2023 22:00

Renusatko no takto to presne nám, akorát skříňka je nad košem na prádlo a nad prackou ten sušák na ručníky. tam se nic jiného vymyslet ani nedá, když chce člověk vanu. 

A na WC se vešlo umyvatko, tak nějak jde. 

Offline Myrtila
5353 příspěvků moje polička 26. července 2023 07:22
Reakce na Karja:

viktorka_od splavu Jo, no víš jak kdyby to bylo na tom okruhu tak samozřejmě jo, ale zapínat to a vypínat, určitě zapomenu, ale třeba už je nějaký časovač na to...nevím, ale takhle do zásuvky mi to nepřijde moc ekonomické. V jedné koupelně teda ten klasický žebřík napojený na topení máme.

​Dočítám zpětně, tak nevím, jestli to už někdo nezmínil, ale právě elektrický žebřík a časovač máme my, nastavili jsme si ho, že topí asi 1,5 hodiny večer, takže na něm uschnou ručníky po večerní hygieně. Měli jsme to i v předchozím bydlení, je to docela praktické. 

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 26. července 2023 07:57

Myrtila No, jako budu o tom uvažovat, zkusím jednu zimu bez. My tam teda máme docela hnusně danou zásuvku nahoře, nikoliv dole, jak už jsme s tím nepočítali, tak to elektrikář (sambo) tam prostě nedal a zjistila jsem to, až po obložení:-D. Jako v té koupelně se to nějak sešlo, že projektant (já), vodař((táta) i elektrikář(sambo), udělali každej botu, to je fakt místnost, která sebrala všechny naše zatmění. Taky se to mohlo rozložit nějak plynule na tom domě a nesoustředit se na jednom místě:-D.

Offline Myrtila
5353 příspěvků moje polička 26. července 2023 08:04

Karja Možná by šel pověsit vzhůru nohama, drátem k zásuvce

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 26. července 2023 08:12

Myrtila No, to si nejsem jistá, on tam ten drát dosáhne, ale nebude to zrovna vrchol estetiky. Ale ono až ta koupelna bude v provozu, plná věcí, tak se to ztratí bych řekla.

Offline Myrtila
5353 příspěvků moje polička 26. července 2023 08:30

Karja No, a oko si zvykne. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 26. července 2023 09:18

Renusatko presne ako vy to majú naši, vrátane slim práčky. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. července 2023 14:35

Měsíc po nastěhování můžu slavnostně prohlásit - máme hotovou kuchyň. Až na ten nevymalovanej strop a starou mikrovlnku teda

Offline Jimik
příspěvků moje polička 28. července 2023 14:44

MP Meri Ale ta se vám tedy moc povedla

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 28. července 2023 14:47

MP Meri super

Offline AprilTwelve
1027 příspěvků moje polička 28. července 2023 14:56

MP Meri ta je krasna

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. července 2023 15:13

MP Meri ta barva je super! A ta podlaha se moc povedla.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. července 2023 15:54

Díky. Vtipný je, ze od moji původní představu se dost liší, třeba nikdy jsem nechtěla černou baterii, obklad za linkou, bezuchytkove skříňky ... ale všechno to tak nějak vyplynulo postupně a ve výsledku jsem spokojena moc Kdyby někdo uvažoval o te barvě, tak teda varuju - opravdu se to hooodne špatně čistí. Ale miluju ji i tak, holt mám teď větší spotřebu nanohoubicek
Naopak ta podlaha je fantastická bez výhrad, za tu dam ruku do ohně

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 28. července 2023 16:24

MP Meri vypada to skvele a podlaha je fakt bozi! 

Offline Janulik03
20307 příspěvků moje polička 28. července 2023 16:39

MP Meri tak kuchyňa vyšla skvelo. Krásna farba, krásna podlaha.

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 28. července 2023 16:41

MP Meri Ta barva kuchyně i ta podlaha jsou fakt skvělý. To by mě nenapadlo, že ty fejkove parkety můžou vypadat takhle dobře. A bez úchytek to máš jen nahoře, však to by jinak nešlo pekne.