MP Meri ten druhý je super.
design a architektura
MP Meri mně u toho druhého přijde ten úložný prostor nešikovně řešený. Ten stůl má sloužit i školákovi? Třetí bude nejlepší!
MP Meri oba jsou malý a ten úložný prostor ze strany mi přijde blbej. Vybírej dál :)
MP Meri A potřebuje stůl? Moje děti dostaly stůl až v první třídě (a i to bylo brzo, hahaha). Jako přiznávám jeden neúspěšný pokus o stůl v předškolním věku, ale prostě tam jen stál jako odkládací prostor, stejně všechny aktivity (včetně psaní úkolů v první třídě) dělaly v kuchyni nebo obyváku.
MP Meri ja som zaobstarala ten prvy s policovym nadstavcom tj ulozny priestor bude hore. vyber v pomere cena/vykon/dizajn pri rastucich stoloch bol dost slaby. dalsi ulozny priesor je dostupny v kallax polici aj to bude potrebne
uz su tam nadivoko ulozene pracovne zosity ale mam nachystane kancelarske stojany na dokumenty kde bude cast na stole a s pribudajucim poctom ucebnic a zositov bude zvysok akoby za chrbtom v kallaxe

MP Meri vybirej stůl, který má tu přední hranu, o kterou si dite opírá ruce, zaoblenou. Je to takový základní ergonomický požadavek, který se dost opomíjí.
Úložný prostor vyřešíš dodatečným nábytkem, my máme doma stoly od Mayer. Cena vyšší, ale nedám na ně dopustit, jeden má deset let a vydrží určitě až do maturity a pak je s nima vypakuji, protože jak mám ty děti malé, tak dospělý stůl je na ně příliš vysoký i teď.
Do toho šuflíku pod se vešly věci ještě ve druhé třídě.
Garfie to je tím, že máte pokojíčky v patře (jestli se nepletu). U nás stoly oba používají denně, staršímu už malinký nestačil, takže už má stůl, který bude mít i "do školy"
continuity myslíš jen do takového toho mělkého šuplíku pod deskou? Ten má právě syn (má rostoucí stůl z Lidlu teda, ale ségra ho měla aspoň 7 let a byl jak nový), ale na školní věci mi to přišlo málo a právě jsem si říkala, že bude potřebovat kontejner.
Evaeva ten Mayer má ty šuflíky překvapivě prostorné. Doteď tam mají více méně všechny sešity + to, co je v tašce.
continuity aha, ten náš má tak maximálně 4cm na hloubku, je teda pod celou deskou, ale spíš mi přijde na pastelky a papíry než sešity. Ale stůl je jinak super, rostoucí a s náklopnou deskou (to jsme synovi zatím neprozradili a je otázka, jak to bude využívat)
GarfieJo, určitě potřebuje. Syn je dost takovej výtvarně zamerenej, má nonstop rozdelane nějaké vyrabeni, jako nedělám si naděje.c ze by se mi podařilo to úplně vymistit z kuchyně, ale tak aspoň částečně by pomohlo ![]()
Ted má třeba pro mě rozepsanou knihu, vůbec nevím, co to obsahuje, ale vyrabi ji už několik dni ![]()

MP Meri Ta knížka! Celá bude poklad ![]()
MP Meri syn taky vyráběl knížku, ze samé radosti, že se umí podepsat
Opsal tam k tomu ještě pár názvů knih, které neumí přečíst a namaloval, jak letí k moři.
Tak jaký stůl a židle tam mám prosím prasknout? Já jsem úplně bezradná. Ten co tam je, je do pracovny ze zbytků, ale myslím, že docela ilustruje že to stejne barevné dřevo se tam nehodí,že je tam jakoby už toho dost, a chce to něčím rozrazit, ale možná se mi to jen zdá, protože tam ještě nic neni. Líbí se mi právě především dřevěné, bílou moc nechci, to máme teď a člověk aby to pomalu obden myl i zespoda. Nějak nemám nápad, po obchodech se mi už nechce, ale ráda bych tohle někam posunula a nestěhovala ty staré krámy. Zatím mám ideu, že koupim 3 dubové ingolf IKEA židle, jednu dětskou židlí máme a pomalu je budu doplňovat do toho mixu ktery jsem chtěla něčím postupně, co mě fakt zaujme. Ale nějakej jednodušší nápad by byl lepší;-)
![]()
Možná je ještě tím nedovybaveným prostorem, ale působí to na mě moderně a minimalisticky. Ten stůl co tam je, se podlě mě tam hodí velmi dobře, akroát je malý.
Židle Ingolf bych k tomu nedala. I když my je máme a jsou velmi kvalitní,po víc jak 10 letech jsou pořád jako nové. Hledala bych něco moderního, minimalitického, co bude korespondovat s linkou, digestoří např. od tonu merano nebo z Ikea nordmyra
Evaeva ta naklopna deska je super, když jsou malí a čtou tam nebo píší. Právě Mayer měl někde obrázek, jak to zlepšuje ergonomii a držení těla u těch úkolů. Teď už se při čtení hrbí v posteli a už je to jedno.
continuity jo, my to pak určitě vyzkoušíme. Jediná nevýhoda zrovna tohohle stolu je, že pak nezbyde žádná rovná část, takže musíš mít všechno v tom šuplíku
I ten lidlovy vypadá dobře. ani ty výklopný uši nepomůžou?
Jinak ten suflik vyzkoušej, vypadá to podobně. Nejsou úplně hluboké, ale sešit taky nemá 5cm tloustku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.