Lama_z_Lana To zní výborně! Držím palce, ať vše dopadne podle tvých představ!
design a architektura
Lama_z_Lana To bude hrozně super!
Díky! No je to poprvé v životě, co se do něčeho takového pouštím, tak mi nervy pracujou. Ale ty okna miluju ![]()

Jsou na vychod, v bytě je celý den krásné světlo. A díky těm dveřím je krásně prosvětlená i chodba.
Dlažba na fotce vypadá vždycky hnědá, ale je taková. Myslím, že tam nepůsobí nijak rušivě.

Lama_z_Lana to je velka vyhra mit okna po rekonstrukci. Byt vypada krasne, dlazba me nerusi i kdyz bych vybrala jinou. Dej jeste fotky pokoju.
Ginger Kdybych si vybírala já, taky by tam byla jiná - ale zase, mohlo to být mnohem horší, když člověk vidí některé "rekonstrukce". Časem i jiná dlažba bude. Ale vzhledem k tomu, že na počáteční rekonstrukci není neomezený rozpočet, je ta dlažba něco, do čeho se mi primárně investovat nechce (když je nová). To je taky důvod, proč zatím dělám jen dvoje dveře v těch pokojích, chci aby byly hotové ještě před novou podlahou. Ty zbylé troje jsou na té dlažbě, takže se mohou dodělat později. Prostě všechno nějak postupně. 2024-2025 bude nová fasáda, takže zatím nebudu ani nijak upravovat tu lodžii.
Lama_z_Lana Jo, já si myslím, že nepředělávat tu dlažbu je rozumná věc! Hele a jak budou ty dveře renovovat, jakože z nich a ze zárubní sundají barvu, dají nové kování a novou barvu? Jsou fakt moc hezký i takhle ty starý na fotce.
Karja jo, stara barva pujde dolu, obrousit, zatmelit na par mistech a znovu natrit. Mne nevadi, ze nejsou uplne dokonaly, davaji tomu tu "dusi", ale je videt, ze uz tech vrstev barvy je tam dost a jenom prenatreni by nebylo pekny.

Nemam tu i s dvermi, ale tady se ted doufam budou dit zazraky ![]()
Podlaha pak bude mezi pokoji bez prahu.
Nafotim to pak hotove.
Lama_z_Lana to je naprosto racionalni pristup.
Lama_z_Lana Uvidíš, že az sjednotíš tu podlahu v kuchyni a ložnici, že ti ta dlažba v chodbě taky bude připadat najednou hezčí, že toho nebude tolik různého a k tomu dřevu se i bude hodit. Ty prahy asi zrušíš ne, nebo to by asi nešlo, tam by byla díra, tak dáš jiné? To taky bude vypadat hned líp.At se dveře povedou!
Karja presne, az se ty pokoje sjednoti, bude to hned jine. Pokoje budou bez prahu, mezi dlazbu a drevo bude muset byt prah/lista, protoze podlaha sama o sobe ma 14 mm a pod ni pujde jeste korek, takze s dlazbou nebudou ve stejne vysce. Prah by sel do barvy s tou plovouckou.
Lama_z_Lana To je nádherný byt!
Lama_z_Lana ty původní detaily jsou krásné. S novou podlahou to bude parádní byt, dlažba v chodbě je úplně v pohodě (i když žádná stylovka).
Ginger Pěkný byt, držím palce, vizi máš dobrou.
Lama_z_Lana to je moc hezký byt. Mám radost, že se ti podařilo natrefit na takový.
Lama_z_Lana teda ten byt je nadhernej!
Lama_z_Lana To je nádhernej byt! Ať jde rekonstrukce podle tvých přání.
Lama_z_Lana máš krásny byt. A tie okná a dvere sú fakt výhra. Teším sa s tebou. ![]()
Lama_z_Lana nádhera, dveře na klíček máme taky, okna jakbysmet a nejvíc miluju ty naše dvoukřídlé dveře. Máš to moc krásný byt. Postupně to doladíš. Ať se ti dobře bydlí.
Lama_z_Lana Teda, ten byt vypadá dobře! Takhle podle fotek přímo trefa do černého. Ať se ti dobře bydlí.
Lama_z_Lana Catherinne jé, máme taky stejný kliky i dveře včetně těch klíčů :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.