design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 10:16
Reakce na continuity:

Já jsem teda vyhazovač

​chci s tebou bydlet! Ja jsem taky vyhazovac, ale prohravam na vsech frontach, tady kolem jsou sami hromadici, jeden vetsi nez druhej

akorat v lete jsme podnikli vykydani synova pokoje, z kteryho si tak v prubehu let udelali vsichni odkladiste (nejdriv se odstehovala jedna sestra, jak jinak nez s igelitkou, pak druha, pak se prvni vratila, pak znova prvni... do toho ruzna umrela elektronika...) k tomu kontejneru jsme sli 15x !!! A dvakrat do sbernyho dvora. Tak krasne jsem si nezavyhazovala leta. Ja moc neznam miru a prebirani neni nic pro me, hrnu to bagrem. Ziju z toho jeste ted.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 10:36

Kan Tady je to ale strašně přísný a turisti z toho bývají dost v šoku. Vem si, že na ulici nenajdeš odpadkový koš nebo popelnici, jako vůbec!!! 

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 10:44

moora

Se čtyřma dětma to musí být úplně jiný level hromadění. 

Jinak tohle udělala jedná příbuzná. Odešla s jedním kufrem a zakazala koholiv vyhodit. Jejich byt podle toho vypadá - všude jsou hromady něčeho. Teď mají další(!) velký dům, který využívají jako víkendové sidlo, a za par měsíců zvládli zakramarit i ten. Ale ji to očividně nevadí. Na některé věci ani nepocita s úložným prostorem. Prostě jsou pohozené v prostoru.

Já nejsem žádný minimalista, ale z tohoto by mě trefil šlak. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 10:55

continuity To už může jít i o nějakou poruchu. Já nesnáším tisíc věcí na kuchyňské lince.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 11:38
Reakce na RoSa:

jinak u nás ve čtvrti to funguje tak, že když někdo něco nepotřebuje (drobnost, žádný velký krámy), dá to na podezdívku plotu nebo postaví na popelnici před domem - většinou to do pár hodin zmizí

​Přesně tak, dávám to na zídku ke kontejnerům a mizí to tak do hodiny

Na velký krámy (křesla třeba, koberce apod.) máme v baráku dole místnost, která se jednou za čas vyváží - vůbec nevím kdy a kdo to dělá, patrně náš předseda, mně stačí že to funguje

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 12:37

Aaaaaaaa...měsíc čekám na psací stůl. Když konečně přijde, 4 vady, jedna teda hodně viditelná

Jsem nas***a, protože se mi fakt líbí, nestál taky pětikorunu a na další budu čekat zase měsíc i dýl, než se vyřídí celá ta reklamační anabáze. Těším se moc. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 18:46

Nastává čas Č, chci udělat vstup. Prekopala jsem už asi 4 svoji ideu. Teď to musim zařídit než to zase padne. Ale mam dotaz. Misto klasicke předsíňové stěny dám jen hlubokou skříň a naproti chci dat asi černé kovove věšení na kabáty a pod to čalouněnou volně stojící lavici. Ta stěna se mi asi bude špinit, že?  Omyvatelná barva je nějak lesklá?

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 18:54

Candance

Máme to stejně, není to o zas takové neštěstí. dej si tam Dulux omyvatelný, je to lesklé asi jako hedvábí. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 18:55

continuity dekuji. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 20:46

Candance Tak to ti hned poradím:-D Ted má skvělou předsín kamarádka. Na jedné straně zabudovanou šatní skřín, normálně ikea, ale nějak jí to tam přesně padne, nám to vždycky někde chybí a na tý druhý straně má udělanou světle šedou stěrku a věšáky má jen takové ty ikea "zabodáváčky" do zdi...ono to vypadá, jak nalepené. Vypadá to moc hezky, jak je to takové jednoduché. A ta stěrka je boží, ona teda má malé děti a hodně pracují na zahradě, takže různé bahno, bláto v ruzných směsích a v různých výškách:D. Jako dávám si to taky, hned jak jsem to viděla, říkám to chci taky.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 20:59

Potřebuju vyhazovat, ale neumím to! Tak snad se tu nakazím aspoň trochu :)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 21:38

Karja super dekuji. Dnes me to napadlo a najendou jsem si byla jista oproti tem resenim pred. Ted jeste ti lavici nekde objednat nebo nechat vyrobit

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 21:49

Candance Doufám, že budu mít taky brzo nějaký ten nápad:-D Já chci vymyslet právě asi 2,50 m stěnu předsínovou a nevim.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 21:51

Karja nechtela jsi jenom skrine? 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 22:00

Candance No jako nevim právě:-D. Ted tam máme 1m skřín a do toho se vejde věcí..nevím, jestli do toho nehodit i lavici,jak hluboký, jak členitý..no nechávám to asi uzrát:-D

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 22:44

Karja tak zkus nekde na pinterestu kombinaci skrine a zapusteneho sezeni s vesaky. Mne se libi u toho sezeni lamelova stena. 

Nebo na kraji sezeni a dal cista skrinova sestava. 

Co se mi libi a osvedcilo se na byte, je police/prostor pod skrini (skrin neni az na zem, takze tam zasunes prave nosene boty, nejake kosiky s cepicemi a tak). Pusobilo to i docela odlehcene. Ale pokud mas dlouhou stenu, tak nevim.

Ten prostor pod skrini mel tu vyhodu, ze se boty nepovalovaly pred ni nebi botnikem-proste je tam zasunuli nohou pri zouvani.

Coz ted asi nebude fungovat, kdyz to bude ma opacne strane.

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 22:50

Karja Jestli necháváte dělat stěnu na míru, tak to určitě nech uzrát podle provozu. My sice máme předsíňový prostor mnohem menší, ale stejně mě furt štve, že jsem se od muže nechala dotlačit, abych to navrhla dřív, než jsem si to stihla pořádně rozmyslet a jak je to dělané na míru, tak to holt předělávat nebudem.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 22:53

Candance Jj, to mám docela prohlidnute, ale nějak jsem si ještě o ničem neřekla to je ono. Ty boty pod skříni mi přijdou fajn, taky bych to ráda někam uklidila a zároveň to měla ale otevřené, ne je zavírat někam do botníku. Lavici jsem teď udělala provizorní, kvůli dětem, máme tam položený kalax, dovnitř dávám boty, nahoře že budou sedět. Dokonce mi to pochválili i truhláři, že je to moc pěkná sestava (Pax a Kallax co nám zbyly:D). No tak na té ,,lavici,, ještě nikdo neseděl, děti si radši sednou na zem.

Ad lamely, já myslím, že to bude užuž co nevidět out, a nevím kolik vyjde malý kousek, ale kamarád si chtel udělat stěnu za posteli a to jako bylo úplně nemyslitelné, tolik dát za ,,hezkou zeď,,  

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 22:57

DruIUrčitě, a to mám i lidi co to udělají úplně s VIP termínem, ale já to budu vymyslet fakt dlouho. Ono to není zas tak velké tam, aby to mohlo být nepromyšlené. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 08:09

Karja u nás taky lavice slouží jen k odkládání věcí ale stejně někam musíš dát ty mikiny a kalhoty