design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 21. října 2023 17:26

Lama_z_Lana mas to hezke 

Offline Janulik03
20310 příspěvků moje polička 21. října 2023 17:29

Lama_z_Lana ooo máš to už teraz veľmi príjemné. Závesy som teda zvedavá aké vyberieš, ale zelená by tam bola krásna, taká tá tlmena tmavšia. Ale v tvojom prípade si viem predstaviť aj tmavšiu ružovú. 

Offline Janulik03
20310 příspěvků moje polička 21. října 2023 17:31

Karja ja ti neviem, ten rebrík som videla u veľa kupelien a je mam dojem akoby to fakt bolo iba opreté. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 21. října 2023 18:28

Lama_z_Lana jj kvuli vytapeni

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 21. října 2023 19:19

moorauvidím. Ustřihnout se to dá i dodatečně

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 21. října 2023 19:35

Janulik03 Nakonec jsme se dohodli doma, že tam dáme topení. Ono totiž ten radiátor, co je napojeny na podlahovku nehřeje, on je jen velmi mírně vlažný, takže na něm ty věci taky tolik neschnou. Ale je otázka zda topit elektrikou třeba pro rozmachane detske obleceni:D.

My teda nakonec budeme dávat i ta kamna, kterým jsme se tak bránila, asi příští rok, teď počítám už žádné nekoupime:D. Tak pak to vlastně může schnout u toho. Jak pracuji z domu, tak to chce prostě teplo, pracovna je nejchladnejsi, tam se dá rozvod z těch kamen, teď jsem si vyměnila s dětmi hernicku, protoze v ni je tepleji, ale na pracovnu je zbytecne velký.

No ale prostě žebřík nebude:D

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 21. října 2023 19:36

Lama_z_Lana Já měla dlouhé a prostě jsem to v zimě dávala na okno:D

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 21. října 2023 19:58

Karjanemusíte tím topit pořád, mám takový pseudo rebrík v koupelně a v zimě ho teda občas zapnu. A když natě jenom podlahové topení, na ty mokré rukavičky něco potřebovat budeš. 

Ja vždy rostu na horách z moderních apartmánu, kde je jediný viditelný zdroj tepla v koupelně. Ty krámy nelze vysusit a to do lyzaku máme teplouše. 

Offline Janulik03
20310 příspěvků moje polička 21. října 2023 20:21

Karja a ake kachle chcete? Take aby viedli teplo prieduchmi?

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 21. října 2023 21:02

continuity Jo, my máme i jeden žebřík, ale ty žebříky napojené na podlahovku nehreji jako normální topení, jsou fakt jen vlažný. 

Janulik03 ano, ale dáme ten průduch jen do pracovny, ta je na sever a nejdál od rozvodu topení takže ta je nejchladnejsi a přitom by tepla potřebovala nejvíc. 

Offline Janulik03
20310 příspěvků moje polička 21. října 2023 21:14

Karja ono je to fakt super vec. A stačí to v pohode. 

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 23. října 2023 06:34

Lama_z_Lana Mě by se tam asi líbily místo garnyže jen kovové tyče, něco tenkého, třeba jako mají v  Ikea. 

Karja Tak a když tam nakonec chceš topení, co něco takového?  Zapíná se to na spínač, můžeš s tím snadno posunout, když je třeba a může stát rovnou u umyvadla. Máme podobný doma a je to fajn. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 23. října 2023 07:31

Garfie Nakonec tam asi dáme to topení a na spínač, ono to kdyžtak poslouží dobře i bez toho přívodu tepla, přece jen to nezabírá tolik místa do prostoru a tak;-)

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 28. října 2023 23:12

Lama_z_Lana okná, dvere a nová podlaha vyzerajú super.

Mám v spálni tieto závesy z Ikey. Farba je veľmi pekná. Len teda netuším, či by sa Tebe taká zelená hodila k zvyšku. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 28. října 2023 23:27

pecka Lama_z_Lana Já jsem si teď objednala takove zelenkave z Reserved home, barva je pěkná, materiál nevím jaký bude, ale nebyly úplně levne, což mám odzkoušené, že ty vypadají většinou dobre:D. Sousedka má nějaké lněné zelenkavebz HM home, ale to je hodně slabe, to ani nemá cenu zatahovat

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 28. října 2023 23:44

Karja v hosťovskej izbe mám (myslím) tieto. V lete pred slnkom pomohli :) 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 28. října 2023 23:46

Já mám zatím v ložnici ty zatemňovací z MK lůžkoviny a slouží dobře. A i celkem příčetné vypadají, takže to tak zatím nechám :) 

Furt nemám  psací stůl (čekám na doručení)...no stejně k němu nemám židli

Dneska dělám celej den na dveřích, to je taky nekonečný. 

A jako největší prekerka je s prahem. Potřebuju specifické rozměr a všichni co se kasaji, že dělají Prahy na míru mi to nejsou schopny dodat, jedni teda možná na konci ledna. Krása

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 28. října 2023 23:49

peckajá většinou v těch eshopech ztroskotám na délce, protože když chci až na zem, tak potřebuju 280cm. A ty, co se mi líbí, dělaj vždycky max 250cm! 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 28. října 2023 23:53

Lama_z_Lana keď zoženieš stoličku, daj vedieť. Ja som síce kvôli home office kúpila písací stolík,  no sedela som a aj ďalej sedím na kuchynskej stoličke

Prácu na dverách nezávidím.  Zažila som to s kamoškou, ktorá si kúpila starší dom. Mal krásne drevené dvere a široké drevené zárubne. No potrebovali refresh, peňazí navyše nebolo, tak sa na to podujala sama. Výsledok je naozaj skvelý,  aj keď sa na nich narobila.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 28. října 2023 23:54

Lama_z_Lana tie z Ikey som dávala skracovať, mali 3 m. Ale verím, že to nie je ľahké.