design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 27. března 2024 13:46

LadyMary jo ale cekala bych, ze po nich nekde v byte budou stopy:-)

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 27. března 2024 13:49

viktorka_od splavu Dívám se, že mají 16 a 18 let....to už se hračky nikde povalovat nebudou :-)

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 27. března 2024 14:04

Ehm, já si to představuju takto

Fotograf: Sry, voe, sem tady na čtvrtou a vy ještě nejste vykecaný, já to musim tejknout, mám od pěti focení v baru... 

Herečka: Tak počkejte, já jenom spláchnu to nádobí a trošku ten ranní bordel urovnám...

Redaktorka: Nene, Petruško, to nechte, ať lidi viděj, že i herečky normálně žijou a mají doma špinavé nádobí, ono to bude takové přirozené...

Herečka: Tak aspoň to nádobí...

Fotograg: Ženský, já na todle nemám čas, jestli to teda chcete fotit, nebo si to udělejte mobilem, tohle mě ale vážně s... 

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 27. března 2024 14:11

Samantha Nemyslim si. Podle mě přišli, ona udělala všem bylinkovej čaj, nasmátá a neřešila to. Vždyt má doma oltář se žijící osobou, je to prostě jinej gang;-)

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 27. března 2024 14:16

Karja Proč by to řešila, když to řeší jiní

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 27. března 2024 14:18

Samantha věta "mám tu bordel, ale tak to vyřeší někdo za mě", má hned novej význam

49374 příspěvků moje polička 27. března 2024 14:23

mne teda v te hruze prijde spinavy nadobi to nejmensi. a kdyby mi bylo 16 a mela bych v tom zit, tak asi zdrhnu z domu:-))

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 27. března 2024 14:25
Reakce na Karja:

Samantha Nemyslim si. Podle mě přišli, ona udělala všem bylinkovej čaj, nasmátá a neřešila to. Vždyt má doma oltář se žijící osobou, je to prostě jinej gang;-)

​Taky si myslím, že to neřeší a nepovažuje za bordel. Moje jedna teta žije dost podobně. Bych řekla, že by si holky u čaje a jointu náramně rozuměly

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 27. března 2024 14:27

notna hele moje jogínka říká, že máš klid a pořádek hledat především v sobě, nikoliv v okolí:D

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 27. března 2024 14:29

viktorka_od splavu Bydlení se mi nelíbí, ale proč by kvůli tomu měla děcka zdrhat z domu? Klidně jim tam může být fajn. Každej nežije konvečním způsobem života.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 27. března 2024 14:31
Reakce na Karja:

notna hele moje jogínka říká, že máš klid a pořádek hledat především v sobě, nikoliv v okolí:D

​Svatá pravda! 

49374 příspěvků moje polička 27. března 2024 14:31

Karja jj proto ja bych v tomhle zit nedokazala ani tydennotna =vubec nejde o konvence ale ten chaos, preskocilo by mi v tom, nebo bych musela byt imrvere zhulena, pak asi jo:-P

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 27. března 2024 14:31

viktorka_od splavu 

Neumytýho nádobí jsem si snad ani nevšimla, zato ta polepená lednice a polička narvaná pytlíkama s nudlema je něco úděsnýho A ten "obývák", vzor útulnosti!

Offline stes
9293 příspěvků moje polička 27. března 2024 16:21

Bordel jde plus mínus úklidit,ale vkus tam prostě není. Ty miliony věci by mě znervoznovaly i na návštěvě,ale tak kazdej to má jinak. Ji by hrálo v minimalistickejch domácnostech. Ale nádobí před návštěvou prostě umýt mohla, vo tom zadna.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. března 2024 16:22

barbucha Přesně, ta lednice a čajová skříň je strašná! Ale zas paní je v pohodě, což je fajn, mít doma bordel a bejt pošuk už by bylo moc. :D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. března 2024 16:40

Achjo. První březnovej týden mi měli měli dovést gauč. Nic, zpoždění ve výrobě. OK. náhradní termín 20-24.3. Nic. V pondělí tam volím, tak že mi dají vědět. Nic. Dnes píšu email, ale zatím se neví, kdy mi to doručí. Aaaaaa. 

Do tý doby se mi ani nechce sestavovat botník, aby mi ho nevorvali, až se s tím gaučem budou motat v chodbě. Mám to kvůli tomu všechno všude roztahaný. 

Začínám mít pocit, že dřív budu mít tu kuchyň, než ten gauč

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 27. března 2024 16:43

Lama_z_Lana prosím tě, jakej gauč, si neviděla interiér výše? musíš dát matraci na zem;-)

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. března 2024 16:45

Lama_z_Lana My na dvere cekame uz pres pul roku (to mel truhlar dodat), pokazde ma vymluvu. Gauc mel tehdy zpozdeni asi jen mesic. V krabicich mame nektere veci uz 7 let . Krome Ikey a podlaharu nebylo nikdy nic v terminu. Strasny. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. března 2024 16:46

Karja na to je moje duše asi nějak málo osvícená

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 27. března 2024 16:48

Lama_z_Lana moje povaha začíná. My třeba nemáme hotovej ani jedinej pokoj:D. Minulý týden se mě už dcera ptala, kdy bude mít pokojíček a že odpoledne si tam už začne stěhovat nějaký věci teda sama no:-D.