Zuzuli ještě bys to mohla udělat jako přijďte v sobotu od 14 do 16, kdo dřív přijde. Ale jestli si pro to z té banky přijedou, šla bych do toho.
design a architektura
Evaeva se te rovnou zeptam, mas tip na nejakou lokalni skupinu? ![]()
Zuzuli v jedné jsem, ale moc to tam nefrčí:( Pošlu ti sz. Ale koukni se, jestli nemají něco i Řeporyje (určitě jo).
Zuzuli jednou jsme prodávali nábytek z půlky bytu, ceny nízké a do týdne bylo všechno pryč.
Zuzuli můžeš zkusit swap prague nebo swap praha a okolí. Případně napsat i do Šatníku, nábytek inzerují docela často...
Zuzuli Taky doporučuju Swap prague na fb, nábytek se tam inzeruje často a pokud vím, vždycky rychle zmizí.
Tak tu nudnou fasádu Máje je prý třeba trochu voživit... ![]()
Svítící motýl s tělem stíhačky. Magistrát kontroverzní sochy na Máji povolil
luciole ach jo
Severské světlo má 20% slevu na všechno s kódem Velikonoce20
Mám malý dilemátko. Nechala jsem si udělat botník podle tohodle vzoru (bez úchytek), protože tenhle měl hrozně malou hloubku.

Moje původní idea byla taková, že i ty boky budou v dekoru dřeva (to jsem vybírala k dlažbě, aby se mi tam těch dekoru už moc netlouklo, stačí už ty dva dubový prahy), předek a šuplík bude v světle zelene.

S truhlářem jsme se asi nějak nepochopilii a udělal mi i ty stěny zelený, ale říkal, že než to sestavíme, nemá problém je dodělat v tom dřevě. Jenže teď nevím, co bude lepší ![]()
Botník bude viset tady.

Lama_z_Lana mně se líbí tak, jak je na té fotce. Dřevěné boky bych nedělala.
Lama_z_Lana nechala bych zelený, ty svislý dekory dřeva mi přijdou moc retro a nepřirozený
Lama_z_Lana Taky bych to rozhodně nemixovala. Asi věděl, co dělá:-D
Lama_z_Lana Já bych to brala jako znamení a nechala boky zelený :o)
Lama_z_Lana tyjo dreveny boky neee, udelal to dobre!
Lama_z_Lana Jo a ty jo, co to je vlastně za barvu? Jaký je to odstín?
Karja jako ta zelená?
Lama_z_Lana no jasný:D
Karja je to neja tahle. Původně to měla být nějaký Mint od Egger, ale přestali dělat, haha. Tak jsme vybrali tuhle. Taková chci i do té kuchyne pak.

Mně to ukazuje "Bílá papyrus". Asi jsem chlap.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí