design a architektura

09. října 2016 22:17
Online Garfie
28584 příspěvků moje polička 15. února 2024 22:35

0zero7 Mně se hrozně líbí, jak je to jiný než ten tvůj předchozí byt, jak vycházíš vstříc tomu prostoru. Mě ty různý styly taky hodně baví. 

Skleněnej stůl se mi tam překvapivě moc líbí, i když jim jinak nefandím. Ale já bych ho mít nemohla, jsem zvyklá si na stůl házet nohy!

moora Ono proti té původní by bylo lepší asi kde co, ale děkuju! Já se s ní moc nechlubím, ona je zase taková "mimo", není to vlastně kuchyň, celou si ji děláme sami, ten rám posvařoval muž...je to takové samodomo, problém u té domácí výroby je, že nikdy předem nevíš, jak to bude vypadat! 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 15. února 2024 23:37

Garfie Pamatujes starej byt? To jsem moc rada, ze to vidis, ten prostor a jak je to udelany, mam radost. 

Sklo taky nemusim na stolcich, tento se mi libi. Na nohy je ten bobek s morske travy prave! Presne jsem to resila, to se musi haha.

Online Garfie
28584 příspěvků moje polička 15. února 2024 23:43

0zero7 Tak to jo, to může být i sklo! 

No jasně že pamatuju, líbí se mi právě oba! 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. února 2024 00:08
Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 16. února 2024 04:40

0zero7 máš to parádne. Ten stolík je super. S farbami to vieš, je to krásne optimistické. Uplne sa usmievam.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 16. února 2024 08:56
Reakce na Victoria:

Tohle je moc pěkné téma! Ty fotky vlastních kuchyní ukazují ty odlišné styly, baví mě to. Já sem tedy úplně nezapadám, mám černou spodní linku, na tom černou tenkou desku a černé doplňky, dřez nerez, hodně potlačený, aby právě na sebe neupozorňoval, takže naprostý opak od toho vystouplého keramického, myčka plně vestavěná a nepřiznaná... určitě pro někoho ztělesněná estetická hrůza

​A mně by se to určitě líbilo

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 16. února 2024 08:58

0zero7 

Ty barvy fakt nejsou pro každýho, já bych v nich asi zešílela, zvlášť ještě když tam zasvítí sluníčko Ale takhle na pohled se mi u tebe líbí!

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 17. února 2024 12:42

Nedavno se tu řešily ty bytovky, co před ně jdou zaparkovat akorát dvě auta. Včera jsem šla ulicí, kde byly ty domy tak úzký, že by se tam ani dvě auta nenacpaly. Auta tam teda nejezdily, na začátku ulice byl parkovací dům. 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 17. února 2024 13:57

0zero7 ty kresilka jsou fakt pohodlny, ja na nem v ikea celkem dlouho sedela a telefonovala a byla jsem velmi mile prekvapena. Brala bych ho na balkon, ale bojim se, ze exterier neda a mohlo by zacit reznout

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 18. února 2024 12:29

0zero7 máš to krásne a klobúk dole, ako vieš skvele všetko skombinovať.  Ako píše barbucha , tiež by som u seba z toho asi zošalela (príliš veľa vecí, farieb,...), ale inde sa mi to páči.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 18. února 2024 12:31

Lama_z_Lana kuchyňa,  ktorú si si uložila ako inšpiráciu je krásna, úplne by sa k Tebe hodila. Som zvedavá na výsledok. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. února 2024 14:43

pecka no já jsem taky zvědavá. Dneska jsem zase probíhala po inspiracích, v týdnu jdu do jednoho studia, uff...z celýho toho mentálního vyčerpání jsem si musela koupit svetr a šaty

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 23. února 2024 19:37

Asi blby dotaz, ale nevite, jak se rychle a efektivne zbavit cca 5 let stareho nabytku v Praze? Koupili jsme zarizeny byt, od kolaudace do prodeje v nem tech necelych pet let zili najemnici a byt se ted prodaval i s nabytkem. Skleneny jidelni stul a konferencni stolek, ctyri zidle, kozenkova pohovka, skrinka na televizi a postel dvojluzko s nocnimi stolky. Neni to zadne extra terno, je to asi nejaky mix xxxlutz a asko, ale na vyhozeni taky ne, je to vsechno v dobrem stavu. Jeste nemame klice, ale uz zjistujeme moznosti, co s tim. Potrebujeme byt vystehovat, aby se tam mohl dat nas nabytek. Takze dat to na bazar a cekat, jestli si to nekdo treba koupi, asi neni uplne reseni.

Netusite, jak rychle to muze zmizet, kdyz to nabidneme za odvoz treba na nejakou lokalni fb skupinu? Nebo treba do nejakeho azyloveho domu? Prinejhorsim to do toho odpadniho dvora odvezeme, ale kdyby to nekomu poslouzilo, bylo by to fajn. 

Offline bubak
29 příspěvků moje polička 23. února 2024 19:40

Zuzuli nábytková banka, pokud je toho víc, tak si jsou schopný pro to přijet, neberou čalouněný nábytek a matrace, hlavně kvůli štěnicím. https://www.csspraha.cz/nabytkova-banka-praha 

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 23. února 2024 19:42

Zuzuli co treba nabytkova banka: http://nabytkovka.cz/

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. února 2024 19:43

Zuzuli Swap té které čtvrti tam nemáte?

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 23. února 2024 19:47

Zuzuli

Za odvoz nedávej... : https://medium.seznam.cz/clanek/alf-nepotrebne-veci-rozdat-zadarmo-ani-napad-bud-za-prachy-nebo-vyhodit-46781

I kdybys měla nasadit nějakou mimimální cenu, tak radši tak. Podivná je lidská psychologie.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 23. února 2024 19:48

Kan predpokladam, ze jo. Ale treba ta nabytkova banka, co by mohla vzit vsechno najednou, by byla o dost pohodlnejsi a rychlejsi.

Ginger bubak diky! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. února 2024 19:56

Zuzuli To každopádně,jedním vrzem. U nás je fb skupina swap nábytku a spotřebičů a dost se to tam točí.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 23. února 2024 20:02

Samantha dobra poznamka. Tomuhle se prave chci vyhnout. Ono to vypada, ze nakonec asi budeme mit cca 14 dni na prestehovani a vyklizeni bytu, kde bydlime ted, takze se toho inzerovani a jednani s lidmi celkem bojim.