design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 22. března 2024 11:22

Lama_z_Lana ta je moc pěkná, bude tomu bytu slušet

Sedmá z devíti není bílá jako bílá

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 22. března 2024 11:48

Lama_z_Lana A tohle není eggerka? Ty jo, já chci právě taky něco barevného do předsínové stěny, takže by se hodilo to okopírovat. I když u nás je to hrozně nepraktické, máme všechno hrozně zapráskané a prostě ten dřevodekor všechno schová, ale už by to i se skříněmi bylo u nás moc. Ted jsem viděla nějakou krásnou dřevěnou skřín u známých, což mě trochu přesvědčilo, ehm než řekli cenu toho materiálu:-D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. března 2024 12:20

Karja eeeeh , děvče, to jsou složité dotazy. Nevím, přiznám se. Ale můžu se zeptat, pod tou barvou jsem na Eggeru nic nenašla. 

Jako mně by se taky líbilo mít spoustu věcí, ale zjistila jsem, že to pro mě nemá moc smysl, páč všechno (neúmyslně, haha) zničím nebo jinak podělám. Stůl jsem si zničila, podlaze dávám taky zabrat...no prostě . No ale vono už ani to lamino není žádná láce, taky se u toho botníku kroutily palce u nohou, ale když člověk potřebuje specifický rozměry, co mu zbejvá. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. března 2024 12:23

andulka01 DruI 711990 Evaeva hmm..to je teda dost jednoznačný. No truhlář řekl, že jako "omylný mi udělá i ty dřevěný, takže budu mít na výběr a uvidíme. Když mi to přivezli tak jsem si říkala že mi to vlastně nevadí, že to nebude tak tmavé, ale pak mě nahlodala máti . Takže jsem zapojili i zdejší vox populi

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. března 2024 12:26

andulka01 Mně se tahle zelená líbí moc, ještě víc než ta mint, ta už je asi moc studená. První volba byla bílá, ale té už mi tam přijde moc. Zatím ladím kuchyň-jídelna do dřevo-bílo-zelené, ložnici s pracovnou do dřevo-bílo-růžové. V té chodbě už nic kromě botníku a nějakého velmi nenápadného decentního věšáku nic, chci jí nechat prostornou a světlou, to se mi totiž moc líbí, že když otevřu dveře, je tam prostor a světlo

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 22. března 2024 12:29

Lama_z_Lana Tak se neptej, to se dá jednoduše vygooglit a můžu si to udělat:-D.. Jojo, jako to zničení, to je takové, tomu třeba nezabráníš. Spíš jsem to myslela, že prostě některý věci pro určitý životní styl nejsou praktické, tak je lepší se jim vyhnout než se rozčilovat;-)

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 22. března 2024 13:04

Lama_z_Lana mě se ta zelená také moc líbí, skvělý výběr a pokud se hlasuje, tak jsem pro boky botníku v zelené barvě

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 22. března 2024 13:23

Lama_z_Lana v podobných zelených jedu vybavení na chalupu (teď je ostatně hodně v módě, tak můžu nakupovat do alelujá). Je krásně uklidňující, chladivá a zároveň optimistická.

A jsem moc zvědavá i na tu tvou růžovou kombinaci. Ten byt si přímo o něco takového říká.

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 23. března 2024 00:40

Lama_z_Lana ta je moc pěkná, bude tomu bytu slušet

Sedmá z devíti není bílá jako bílá

​Aha, tím se se vysvětluje ten hučák. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 23. března 2024 08:26
Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 23. března 2024 09:34

Lama_z_Lana děkuju  teď se v centru skoro nevyskytuju, tak nemám přehled

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 23. března 2024 09:35

A věděly jste že existují i velikonoční baňky? A krásný

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 23. března 2024 10:57

JankaM Tak když budeš mít cestu kolem, nakoukni, mají krásný věci. Za mě s Voňkou nejlepší v HK. 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 27. března 2024 08:59

LadyMary

sama nebydlim nijak výstavně. Ať si každý bydlí, jak se cítí dobře. Ale co ty lidi pudí vyfotit kuchyňský bordel do časopisu?

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 27. března 2024 09:00

continuity asi peníze na další kaktusy a nábytek z Indie;-)

Online viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 27. března 2024 09:10

LadyMary

aa.. kde jsou ty deti?

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 27. března 2024 13:35

continuity To je přesně to, co mě zaráží. Chápu, že stylově se můžeme míjet na míle daleko, ale ten bordel v kuchyni? To prostě nepochopím. Občas to samé vídám v inzerátech na reality, což je snad ještě horší.

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 27. března 2024 13:35

viktorka_od splavu Doufám, že mají samostatný pokoj, kde jim nikdo s foťákem neleze :-)

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 27. března 2024 13:37

LadyMarytřeba si myslí, že to je uklizené, ač nechápu jak k tomuto závěru může dojít někdo s plným dřezem nádobí.