barbucha a proto si cvakám lístky! ![]()
design a architektura
No jo, ale voni tu legitku chtěj například i v knihovně... Bych tu Krndu zabila. Si měla tyhle móresy zavádět v Blavě.
barbucha jakože kdo nejezdí MHD, ten nesmí do knihovny? ![]()
To nevim jestli se to dá i jinak, po mně ji vyžadovali.
RoSa ne, muzes mit specialni karticku do knihovny jako ja. A na MHD muzes mit "papirovy" kupon, taky jsem to tak doted mela.
Myrtila jé, a já to propásla, nemůžeš aspoň naznačit nějakým ilustracnim fotem?
Já bych se s dovolením připojila.Také řešíme terasu a zastínění. Děkuju
No, litacka mi teda vadi furt dost, ale pouzivam
No, kvůli tomu hnusnýmu názvu mám stále papírový kupón.
kocoureksuggy Pošlu ti sz.
No, litacka mi teda vadi furt dost, ale pouzivam
souhlas, připadá mi to, jako bych označovala nějakou střevní příhodu a nikdy jsem to slovo v souvislosti s legitkou do mhd nepoužila .. jen tu kartu (a od té doby, co jí mám, mě nekontrolovali)
Děkuju, máte to moc pěkný, super nápad!
kocoureksuggy Díky ![]()
Jupijou, jupijou
Dorazily spotřebiče!

Lama_z_Lana Pěkně máš zajištěnou tu podlahu. Kdybys ještě měla ty kartony, od těch spotřebičů, tak to nevyhazuj a udělej tam pro truhláře nějakou pěknou podložku pod jeho práci. Nám podlahu na jednom místě docela zrasili řemeslíci.Jakože měli nějaký ty kozy na nichž pracovali, a z toho tam pak byla taková odřenina.
Karja jo, já jsem si včera večer říkala, že tam radši něco dám, páč ty spotřebiče jsou prostě těžký, tak jsem všechny místa, kde se nebude stavět, zakryla. Už se mi takhle osvědčilo při stěhování.
A už se začíná něco rodit i na dílně
Já se fakt snad nakonec dočkám ![]()

Lama_z_Lana Jojo, dobře děláš, ono by se to poškrábalo hned. Plus bych zkusila dát kartony ještě pod tu jeho práci. Jako ti naši jsou šikovní, fakt jako řešej všechny detaily, ale tohle jim stejně uteklo:-/.
Mně si při montáži kuchyně donesli takovou tlustou gumu, kterou měli položenou pomalu od vchodových dveří. Tu pak vysali, smotali a zase odnesli.
Dávali jste si někdo do dřevěných balkónovek zavírací síť proti hmyzu? Doporučili byste kdyžtak někoho, kdo ji umí na míru? Dveře jsou rozměry atyp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí