Myrtila tak my sme si chceli kúpiť taký set, ze sa to poupravi na mieru. Potom som si prečítala recenzie a rozhodli sme sa na mieru u firmy s oknami. Bude to drahé, ale aspoň to bude fungovať spoľahlivo. Chceme teda supacie, nie otváracie
design a architektura
Janulik03 No, právě jsem koukala u firmy, co nám dělala okna, s těmi jsme byli moc spokojení, ale sítě nedělají, jinak bychom se obrátili na ně. Takhle to bude výběr podle recenzí na netu, tak kdyby měl někdo konkrétní zkušenost, byla bych za ni ráda.
Myrtila Já bych napsala do té firmy, jestli neví, koho doporučit.
Myrtila my máme okna plastová, ale jak v bytě, tak v domě nám dělal sítě pan Kamen a byli jsme spokojení, doporučili jsme ho tu v okolí několika lidem a všichni nám pak děkovali za dobrý tip.
Karja No, to bych mohla, to mě nenapadlo ![]()
Pinot Noir Ti jsou pro nás docela z ruky, asi jsem měla napsat, že by měli být z okolí Brna. Jde jenom o jednu síť, tak aby nebyla moc drahá doprava.
Myrtila aha, no tak to je jasné.
Už to pomalu roste
Už se fakt těším.

Lama_z_Lana moc se těším na finální stav ![]()
Lama_z_Lana aj ja teším na final, a zaujíma ma, ta modrá je fólia ochranná, alebo budeš mať takto na kombinované skrinky?
Janulik03 Folie
Nakonec jsem upustila od nejakych baravnych kombinaci a necham vse bile. Chtela jsem v tom rohu mistnosti zachovat svetlo.
Lama_z_Lana super. Budeš to mať krásne ![]()
Máte někdo stěrku? A mohla bych ji vidět? Ne vidět ji nepotřebuju, ale spíš jaké s tím máte zkušenosti a tak... Ale budu si nechávat dělat předsínovou stěnu a myslela jsem, že bych si tam do celé předsíně tu stěrku dala nějakou světlou (sambo se z toho počůrá nadšením, prý je to jen 6 vrstev:-D) nebo alespon na tu stěnu, kde jsou ty skříně a botníky a je to tam na umazání nejvíce náhlé. (zmatlaný to už máme i za ten rok....:-D)
Lama_z_Lana bílá je stejně nejlepší :) nikdy se neomrzí, barvy lze dodat jinak Já mám názor, že věci, které jsou vestavné/stálé/tak často se nemění - povrchy, kuchyňská linka, vypínače, topení, vetavný nábytek - mají být co nejnápadnější a v nejvyšším možném/dostupném standardu
Držím palce, ať vše vyjde jak má !
Mini je to tak. Já jsem si řikala, že v té bílé to bude víc "neviditelné" (no ale jak to jde uz do výšky, tak to neni žádenj drobek, haha). Myslím, že i tá šedá deska bude OK, já už hlavně nechtěla žádný nalší dekor dřeva kvůli podlaze. Třeba i ten ostrůvek jsem pak udělali tak, že do té jídelní/obývací zóny to nebude vypadat jak nějaká recepce (časem tam bude ještě vinotéka). A taky jsem ráda, že jsem se nechala ukecat na větší ten ostrůvek - už mám zasazenou indukci i dřez a když tam hodím TM a konvici, tak by se tam nedalo připravit vůbec nic. V něčem musela estetika ustoupit praktičnosti (posazení trouby třeba) a hlavně budgetu ![]()
Lama_z_Lana podlaha - přesně ! je to jediná dřevěná věc v našem bytě a úplně to stačí :) zkombinovat dva druhy dřeva je fuška, takže pak už máme jen tu bílou všude
Budget - to je jasné, však píšu, co si kdo může dovolit. Já budu radši sedět déle na židli z ikei, než abych si dala na topení plastové ventily a koupila si drahou židli hned. Už jsem prostě taková a ještě se pohybuji převážně mezi architekty/designéry. Hrůza toto :)
Lama_z_Lana A já si říkala, teda to je obrat o 180 stupňů, modrá kuchyň. Jsem zvědavá na výsledek a držím palce!
Karja já jsem stále nadšená :)

Karja Ale měla jsem udělat bílý stěny a z něčeho špínuvzdornýho linku, protože ta bílá a samobovo vaření nejdou dohromady ![]()
A v koupelně mám i černou, taky spokojenost.
Ale dělal nám to profík teda, nedělali jsme to svépomocí.
Já dám asi nějakou nejsvětlejší, potřebovala bych vidět nějaký vzorník a hlavně aby to nebylo nějak lesklé.
Lama_z_Lana bila s sedou deskou se neomrzi. A drevena podlaha staci
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí