Lama_z_Lana Dost dobrý! ![]()
design a architektura
Jinak světlo jsem vybrala tohle Nordlux, bílý,černý a šedý už by bylo moc. Tohle si myslím to pěkně zútulní.

Lama_z_Lana Kuchyně je skvělá a svítidlo se mně taky líbí. Vybrala sis oboje moc dobře.![]()
Lama_z_Lana krasny to mas
Lama_z_Lana to světlo bude vypadat skvěle
Děkuju ![]()
Akorát jak na to koukám, měla bych vyměnit ty zásuvky/vypínač nad linkou, tyhle původní už jsou pěkně zažloutlý. Kde se dají sehnat nějaké pěkné?
Lama_z_Lana Vypadá to dobře a hlavně si musím poznamenat do světlo, to se mi líbí moc.
Lama_z_Lana je to paráda ta bílá neposubi mohutně, když je to až do stropu.
Lama_z_Lana Máš to pěkný, tak ať kuchyně dlouho dobře slouží :)
Lama_z_Lana No ale dobrý a to světlo úplně skvělý! Takové by mě vůbec nenapadlo a přitom tam sedne. Výběr zásuvek mají normálně i v nějakém větším bauhuasu poměrně dost a hezké.
Lama_z_Lana Zásuvek a krytů na vypínače se dá sehnat tolik, že budeš potřebovat týden na rozhodování
to bude horší než samotná kuchyň
Lama_z_Lana mně teda na tý fotce nepřipadá, že by ty zásuvky nějak razily... skutečnost může být jiná
Lama_z_Lana mas to fakt krasny![]()
Lama_z_Lana to je fakt povedene. ![]()
Děkuju všem, hlavně za ty věčné konzultace ![]()
Já sem pro srovnání dám dám ten stav před/po. Já se v průběhu toho stavění na chvíli zhrozila, že to tu místnost smrkne. Ale jak teď koukám na tu původní tmavou, tak tomu prostoru to vytažení až nahoru fakt pomohlo.

Lama_z_Lana vypadá to super!
PS: Začala mi tu vyskakovat reklama na vypínače.
Lama_z_Lana jOjo, vždycky nahoru:D Všude;-).
Lama_z_Lana krásný to máš, opravdu moc.
Lama_z_Lana krásne je to!!!
Lama_z_Lana máš to moc pěkný, dát to až do stopu byla dobrá volba a líbí se mi i světlo nad ostrůvek. Těším se na další projekt![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY