design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 27. července 2024 08:29

Děkuju

monisdalší projekt....to abych začala v ty kuchyni vařit hlavně perník

No další projekt (jestli se tu do tý doby nezblázním) bude příští rok ložnice. Tam je hotovej zatím jen pracovní kout. 

Offline 711990
18338 příspěvků moje polička 27. července 2024 09:33

Lama_z_Lana na druhou stranu kdo jinej nez ty, kvalifikaci mas...

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 27. července 2024 09:39

711990že?

Offline andulka01
12889 příspěvků moje polička 27. července 2024 09:43

Lama_z_Lana výborně to vypadá, na mě możná příliš bílé, ale ještě tam přijdou věci. Dáš ješte pak fotku zabydleného?

Offline Myrtila
5530 příspěvků moje polička 27. července 2024 09:46
Reakce na 711990:

Lama_z_Lana na druhou stranu kdo jinej nez ty, kvalifikaci mas...

​To byla i moje první asociace

Offline Myrtila
5530 příspěvků moje polička 27. července 2024 09:52

Prosím vás, sháním nástěnné hodiny. Asi nepředpokládám, že mi je tu někdo najde, i když by to bylo super ale nemáte tip na nějaký eshop? Probírám to, a zatím mi přijde, že ten eshop vidím pořád jenom jeden, akorát se jinak jmenuje, mají tam všude úplně stejné zboží

Představa je taková, že budou v obýváku, nástěnné, s rafičkami a čísly, jednoduché, malé, kulaté. Vedle nich visí černá televize a pod nimi malý obrázek v jednoduchém ošoupaném zlatém rámečku. Hledám něco, co nebude razit, a zároveň na nich bude jednoznačně vidět přesný čas. (Kdyby byly řízené signálem na dálku, byly by úplně dokonalé). 

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 27. července 2024 10:06

andulka01dám, ono tam ještě pár věcí chybí...v pravo tam nebude díra v ostrůvku, ale nechám si ji z druhé strany, bude to super schovka na schůdky, budou pěkně při ruce. A samo tam ještě přijde podlahová lišta. 

Ještě chybí sokl pod ten hlavní korpus a led světlo pod skříňky, zásuvka do ostrůvku... A to hlavní světlo, ale to bude asi až za 14 dní

Co ještě řeším, jsou police nad ostrůvek. Barvu hlavne. Bílou už asi neee, tak nevim jestli šedivý, nebo dub? Chci je tam na bylinky, kytky...já tam musím mít něco zelenýhona ostrůvku pak bude stát kávovar (zatím můj starej, časem nějaký pěkný). 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 27. července 2024 10:29

Lama_z_Lana dubové prkno, aby ladilo s podlahou? Ale varuju, je to magnet na bordelhlavně ne laminát, nám to tak původně udělal kuchyňář, protože nepochopil, že si tu polici uděláme sami z masivu, a vypadalo to hnusně...

Offline Samantha
3308 příspěvků moje polička 27. července 2024 10:49

Myrtila jestli nepospícháš, tak zkus westwing. Je to takový ZL pro nábytek, ale nejsou moc dobrý na zákaznickou podporu.  Ale pár věcí od nich mám a za mě spokojenost  

Offline Samantha
3308 příspěvků moje polička 27. července 2024 10:52

Lama_z_Lana já bych tam zkusila něco z kovu,  ovšem v černé barvě a masivnější (ne však rustikální, něco jednoduchého, Bonami teď nabízí i slevy)

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 27. července 2024 10:57

monis na bordel mám naštěstí spoooustu skříněk

jasny, že pokud dub, tak masiv, když už je dřevěná i podlaha. 

No vlastně mi došlo, že další projekt jsou vlastně dveře do koupelny - chtěla bych posuvný. Tady bude oříšek najít někoho tak šikovného, protože je tam asi milion "ale", který to celý  limitujou (proč tam předchozí  majitele nedali pouzdro, škoda no ) no chtěla bych je stihnout do Vánoc, nejpozději na jaře. 

Jsou tam kovový futra (60 cm), který si myslím nepůjdou vybourat aniž by se podělala dlažba v koupelně. Když tam obložku, tak nevyndam v případě nutnosti pračku, která je v nejužším místě 59. Protože takhle se budou muset uříznout ty kovový panty, což nebude velká krása pak. No jsem zvědavá, jaký mi nabídnou řešení. 

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 27. července 2024 10:59

Samanthačernou už tam určitě nechci, už takhle tam bude černý TM, konvice, kávovar...už by to bylo podle mě moc. A ani pocitově se mi tam ten kov jako materiál nehodí...

Offline Sweet Potato
40736 příspěvků moje polička 27. července 2024 11:07

Chci sprchu s termostatickou hlavicí? Pokud ano, podle čeho vybírat?

(Znám je jen z hotelů, takže všelijaké.)

Offline continuity
43895 příspěvků moje polička 27. července 2024 12:00

Lama_z_Lana ja bych dala polici ze stejného materiálu jako desku na lince. 

Offline continuity
43895 příspěvků moje polička 27. července 2024 12:03

Sweet Potato

chceš, jen počítej s tím, že se kartuše víc zanasi kamenem než běžná, takže doma máme za 15 let myslím druhou. ty umyvadlové pákové pořád drží. Ale má to cenu akorát do sprchy. 

Ale za mě je to super věc, když někde natrefim na pákovou tak s tím docela bojuji. 

Offline viktorka_od splavu
49497 příspěvků moje polička 27. července 2024 12:10

Sweet Potato Určitě chcešje to prudce návykovy

asi bych vybíral podle vzhledu je to úplně jedno já mám teď z Lidlu a funguje stejně dobře jako ty drahý. jediný co mě občas štve a štvalo mě to teda ina grohe, asi to mají úplně všechny, Že když máš namydlený ruce nebo ideálně od kondicionéru, Tak to Ovládací kolečko je prostě skoro hladký a nejde pořádně chytit

Offline RoSa
10249 příspěvků moje polička 27. července 2024 12:18

Lama_z_Lana dala bych police bílý, barvu dodaj ty věci a kytky, co na nich budou

Offline continuity
43895 příspěvků moje polička 27. července 2024 12:19

viktorka_od splavujá mám kolečko v takovými jakoby prohloubeními a je to v pohodě. 

Sweet Potatovybrala bych podle vzhledu, měla jsem nějakou drahou v původním bytě a tam byly fakt špatně trubky a moc toho nevydržela. 

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 27. července 2024 12:21

Lama_z_Lana 

Dobrý to máš

Já se nejdřív lekla tý modrý, to bylo děsný retro! Bílá super.

Offline Myrtila
5530 příspěvků moje polička 27. července 2024 12:25

Samantha Díky, podívám se, to jsem neznala.