Děkuju ![]()
monisdalší projekt....to abych začala v ty kuchyni vařit hlavně perník ![]()
No další projekt (jestli se tu do tý doby nezblázním) bude příští rok ložnice. Tam je hotovej zatím jen pracovní kout.
Děkuju ![]()
monisdalší projekt....to abych začala v ty kuchyni vařit hlavně perník ![]()
No další projekt (jestli se tu do tý doby nezblázním) bude příští rok ložnice. Tam je hotovej zatím jen pracovní kout.
Lama_z_Lana
na druhou stranu kdo jinej nez ty, kvalifikaci mas...![]()
711990že? ![]()
Lama_z_Lana výborně to vypadá, na mě możná příliš bílé, ale ještě tam přijdou věci. Dáš ješte pak fotku zabydleného?
Lama_z_Lana
na druhou stranu kdo jinej nez ty, kvalifikaci mas...
To byla i moje první asociace ![]()
Prosím vás, sháním nástěnné hodiny. Asi nepředpokládám, že mi je tu někdo najde, i když by to bylo super
ale nemáte tip na nějaký eshop? Probírám to, a zatím mi přijde, že ten eshop vidím pořád jenom jeden, akorát se jinak jmenuje, mají tam všude úplně stejné zboží ![]()
Představa je taková, že budou v obýváku, nástěnné, s rafičkami a čísly, jednoduché, malé, kulaté. Vedle nich visí černá televize a pod nimi malý obrázek v jednoduchém ošoupaném zlatém rámečku. Hledám něco, co nebude razit, a zároveň na nich bude jednoznačně vidět přesný čas. (Kdyby byly řízené signálem na dálku, byly by úplně dokonalé).
andulka01dám, ono tam ještě pár věcí chybí...v pravo tam nebude díra v ostrůvku, ale nechám si ji z druhé strany, bude to super schovka na schůdky, budou pěkně při ruce. A samo tam ještě přijde podlahová lišta.

Ještě chybí sokl pod ten hlavní korpus a led světlo pod skříňky, zásuvka do ostrůvku... A to hlavní světlo, ale to bude asi až za 14 dní ![]()
Co ještě řeším, jsou police nad ostrůvek. Barvu hlavne. Bílou už asi neee, tak nevim jestli šedivý, nebo dub? Chci je tam na bylinky, kytky...já tam musím mít něco zelenýho
na ostrůvku pak bude stát kávovar (zatím můj starej, časem nějaký pěkný).
Lama_z_Lana dubové prkno, aby ladilo s podlahou? Ale varuju, je to magnet na bordel
hlavně ne laminát, nám to tak původně udělal kuchyňář, protože nepochopil, že si tu polici uděláme sami z masivu, a vypadalo to hnusně...
Myrtila jestli nepospícháš, tak zkus westwing. Je to takový ZL pro nábytek, ale nejsou moc dobrý na zákaznickou podporu. Ale pár věcí od nich mám a za mě spokojenost
Lama_z_Lana já bych tam zkusila něco z kovu, ovšem v černé barvě a masivnější (ne však rustikální, něco jednoduchého, Bonami teď nabízí i slevy)
monis na bordel mám naštěstí spoooustu skříněk ![]()
jasny, že pokud dub, tak masiv, když už je dřevěná i podlaha.
No vlastně mi došlo, že další projekt jsou vlastně dveře do koupelny - chtěla bych posuvný. Tady bude oříšek najít někoho tak šikovného, protože je tam asi milion "ale", který to celý limitujou (proč tam předchozí majitele nedali pouzdro, škoda no
) no chtěla bych je stihnout do Vánoc, nejpozději na jaře.
Jsou tam kovový futra (60 cm), který si myslím nepůjdou vybourat aniž by se podělala dlažba v koupelně. Když tam obložku, tak nevyndam v případě nutnosti pračku, která je v nejužším místě 59. Protože takhle se budou muset uříznout ty kovový panty, což nebude velká krása pak. No jsem zvědavá, jaký mi nabídnou řešení.
Samanthačernou už tam určitě nechci, už takhle tam bude černý TM, konvice, kávovar...už by to bylo podle mě moc. A ani pocitově se mi tam ten kov jako materiál nehodí...
Chci sprchu s termostatickou hlavicí? Pokud ano, podle čeho vybírat?
(Znám je jen z hotelů, takže všelijaké.)
Lama_z_Lana ja bych dala polici ze stejného materiálu jako desku na lince.
chceš, jen počítej s tím, že se kartuše víc zanasi kamenem než běžná, takže doma máme za 15 let myslím druhou. ty umyvadlové pákové pořád drží. Ale má to cenu akorát do sprchy.
Ale za mě je to super věc, když někde natrefim na pákovou tak s tím docela bojuji.
Sweet Potato Určitě chceš
je to prudce návykovy![]()
asi bych vybíral podle vzhledu je to úplně jedno já mám teď z Lidlu a funguje stejně dobře jako ty drahý. jediný co mě občas štve a štvalo mě to teda ina grohe, asi to mají úplně všechny, Že když máš namydlený ruce nebo ideálně od kondicionéru, Tak to Ovládací kolečko je prostě skoro hladký a nejde pořádně chytit
Lama_z_Lana dala bych police bílý, barvu dodaj ty věci a kytky, co na nich budou
viktorka_od splavujá mám kolečko v takovými jakoby prohloubeními a je to v pohodě.
Sweet Potatovybrala bych podle vzhledu, měla jsem nějakou drahou v původním bytě a tam byly fakt špatně trubky a moc toho nevydržela.
Samantha Díky, podívám se, to jsem neznala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.