Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 17:13
Reakce na Jiná Realita:

přiznávám, že konec tohoto článku mě docela vyděsil.

země jako bělorusko by neměly mít jaderné elektrárny.

Ako nad Bieloruskom tu už krútime hlavou dlho, ale že majú aj jadrovú elektráreň som si uvedomila až teraz.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 18:15

slniecko A to já ještě četla, že je nějaký obrovský požár pár kilometrů od Černobylu, který se nedaří uhasit. Naštěstí teď už to vypadá, že to je pod kontrolou, i když známe ty zprávy z těch oblastí. 

tady

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 18:20

Renusatko Takovej zmutovanej radioaktivní koronáč panečku, to bude teprv něco

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 18:31

Sweet Potato Ale tak co už. My tady teď čteme o otvírání provozoven...tak kadeřnictví až po fitku mě pobavilo. Fitko bez sprch bych chápala, ale bez šaten

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 18:40

Candance Ja si ho dala taky davno po premiere a dost me to vzalo. Ale dalsi serie uz mnohem horsi, divim se MP Meri , ze to mela naopak..

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 18:44

Pavlena ja nechci slyset, ze to bude horsi

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 18:44

Kokoska Na to jsem taky narazila, ale má to prý dost ale, tak to odmítám brát vážně.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 18:47

Candance No pro me byla asi nejvic desiva 1.serie. Ty dalsi mely taky dost fuj momentu, ale zaroven xy nelogicnosti, postupem casu uz byla hrdinka naprosto neomalene nesmrtelna, takze des nejak ustoupil do pozadi...

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 18:54

Renusatko ano, to datum kdy budeme moct otevřít kadeřnictví je fakt daleko. Ale od chvíle, kdy to datum vyhlásili, mi chodí nepřetržitě sms s objednávkama. A teď něco do přiznání : bojím se, že bych všechny ty objednávky musela zase přesouvat, protože to datum třeba zase posunou

Offline Kora
příspěvků moje polička 14. dubna 2020 18:58

Renusatko fitko bez šaten mě taky zarazilo. Musím už přijet převlečena,  nebo se prevleknu v autě, v parku..

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 19:19

Kora Tak hlavně to asi vymyslel někdo, kdo ve fitku nikdy nebyl. Já to mám vedle domu, ale ani tak si neumím představit, kam si dám věci, boty, kde si třeba i ty ruce umeju nebo WC v šatně, jestli tam se bude moct, když do skříňky ne. 

EDITH4B Nezávidím ti. Vůbec všem těmhle profesím. I když i u nás se objednací termíny posunou ze dvou měsíců na čtyři, takže to taky bude zajímavé. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 14. dubna 2020 19:24

Renusatko já to vidím tak, že zrealizuju objednávku cinek a nějakého náčiní a budu to ještě chvíli provozovat doma. Stejně teda v rousce bych to asi moc nedávala 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 19:26

Renusatko no, taky si nezávidím, i když se na práci strašně těším.Měla jsem tam objednaných přes osmdesát lidí a ti všichni chtějí přijít hned jak budu moct otevřít Se z toho víme co...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 19:38

Renusatko to viem , to bielorusko mi nedoplo.

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 20:12

Sweet Potato nojo, vim, jen mi to v te souvislosti s tvym prispevkem naskocilo. Ono vubec je potreba vsechny ty zvesti trochu filtrovat, jinak by se z toho clovek brzo zcvoknul. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 21:23

Candance PavlenaMně ta hrdinka strašně lezla na nervy a u té první série mi strašně vadila roztahanost. Ten děs se u mě nějak nedostavil. Ty další série už byly akčnější, tak se to dalo. Taky hlavních postav přibylo, to tomu v mých očích dost pomohlo. June je asi moje top nejvíc nanervyjdoucí hlavní hrdinka, sesadila i Ragnara, kterej si ten trůn držel dost dlouho

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 22:16

MP Meri me spis vystrasilo to, jak nenapadne to zacalo - najednou jim neslo platit kartou a zeny nemohly mit bankovni ucty. 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 22:19

Já jsem to nejdriv četla, a to už před lety, takže jsem si do toho seriálu dosadila tu podprahovou (i zjevnou) hruzu z knihy  

dalsi série už jsem neviděla 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 22:20

Candance no nenápadně, mě to bylo jasné hned a spíš mě fascinovalo, že dost dlouho mysleli, že to nějak vyřeší oklikou.