přiznávám, že konec tohoto článku mě docela vyděsil.
země jako bělorusko by neměly mít jaderné elektrárny.
![]()
Ako nad Bieloruskom tu už krútime hlavou dlho, ale že majú aj jadrovú elektráreň som si uvedomila až teraz.
přiznávám, že konec tohoto článku mě docela vyděsil.
země jako bělorusko by neměly mít jaderné elektrárny.
![]()
Ako nad Bieloruskom tu už krútime hlavou dlho, ale že majú aj jadrovú elektráreň som si uvedomila až teraz.
Renusatko Takovej zmutovanej radioaktivní koronáč panečku, to bude teprv něco
Sweet Potato Ale tak co už. My tady teď čteme o otvírání provozoven...tak kadeřnictví až po fitku mě pobavilo. Fitko bez sprch bych chápala, ale bez šaten
.
Pavlena ja nechci slyset, ze to bude horsi
Kokoska Na to jsem taky narazila, ale má to prý dost ale, tak to odmítám brát vážně.
Candance No pro me byla asi nejvic desiva 1.serie. Ty dalsi mely taky dost fuj momentu, ale zaroven xy nelogicnosti, postupem casu uz byla hrdinka naprosto neomalene nesmrtelna, takze des nejak ustoupil do pozadi...
Renusatko ano, to datum kdy budeme moct otevřít kadeřnictví je fakt daleko. Ale od chvíle, kdy to datum vyhlásili, mi chodí nepřetržitě sms s objednávkama. A teď něco do přiznání : bojím se, že bych všechny ty objednávky musela zase přesouvat, protože to datum třeba zase posunou ![]()
Renusatko fitko bez šaten mě taky zarazilo. Musím už přijet převlečena, nebo se prevleknu v autě, v parku..![]()
Kora Tak hlavně to asi vymyslel někdo, kdo ve fitku nikdy nebyl. Já to mám vedle domu, ale ani tak si neumím představit, kam si dám věci, boty, kde si třeba i ty ruce umeju nebo WC v šatně, jestli tam se bude moct, když do skříňky ne.
EDITH4B Nezávidím ti. Vůbec všem těmhle profesím. I když i u nás se objednací termíny posunou ze dvou měsíců na čtyři, takže to taky bude zajímavé.
Renusatko já to vidím tak, že zrealizuju objednávku cinek a nějakého náčiní a budu to ještě chvíli provozovat doma. Stejně teda v rousce bych to asi moc nedávala
Renusatko no, taky si nezávidím, i když se na práci strašně těším.Měla jsem tam objednaných přes osmdesát lidí a ti všichni chtějí přijít hned jak budu moct otevřít
Se z toho víme co...
Renusatko to viem
, to bielorusko mi nedoplo.
Sweet Potato nojo, vim, jen mi to v te souvislosti s tvym prispevkem naskocilo. Ono vubec je potreba vsechny ty zvesti trochu filtrovat, jinak by se z toho clovek brzo zcvoknul.
Candance PavlenaMně ta hrdinka strašně lezla na nervy a u té první série mi strašně vadila roztahanost. Ten děs se u mě nějak nedostavil. Ty další série už byly akčnější, tak se to dalo. Taky hlavních postav přibylo, to tomu v mých očích dost pomohlo. June je asi moje top nejvíc nanervyjdoucí hlavní hrdinka, sesadila i Ragnara, kterej si ten trůn držel dost dlouho ![]()
MP Meri me spis vystrasilo to, jak nenapadne to zacalo - najednou jim neslo platit kartou a zeny nemohly mit bankovni ucty.
Já jsem to nejdriv četla, a to už před lety, takže jsem si do toho seriálu dosadila tu podprahovou (i zjevnou) hruzu z knihy
dalsi série už jsem neviděla
Candance no nenápadně, mě to bylo jasné hned a spíš mě fascinovalo, že dost dlouho mysleli, že to nějak vyřeší oklikou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.