Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline carries
1143 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:04
Reakce na Janulik03:

Bože, Jánošíka sa snažím vytesniť z pamäti! Poslednú trištvrte hodinu som strávila so zavretými očami a nepozerala na plátno. To bolo hrozné. Nebyť zvukov, bola by som si fajn zdriemla.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:06

Ale chcela som tým povedať, že dnes si ludia už telefonujú aj o tom, že sedia na záchode. Proste riešia každu blbosť , tak moc neverím, že v čase mobilov niekto nezavola (pre kontrolu , alebo len tak) ako to prebieha?. Ako sa máte? čo porábate?

Len im to nepríde divné.  A vo filme predsa išlo o nadsázku, tak prišli a videli, no

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:06
Reakce na Janulik03:

"Neznášam , fakt neznášam pozerať filmy od Jakubiska, najhoršia zo všetkým je pre mňa Bathorička"

Ha ha, slovenskej Fellini!  Každej plagiátor je trapnej.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:20
Reakce na Janulik03:

no jasně, je to nadsázka, je to komedie, nedá se to brát vážně... ale trochu mě to irituje;-) jak dělají z bab totální magorky a z chlapů blby. většinou ale tyhle filmy prostě vytěsňuju, sem tam mrknu na nějaký známý fór, mezitím dělám něco jinýho/myslím si na svý věci. kameňák se mi teda ještě nikdo pustit neodvážil;-P

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:24

Ale zas ten film sa točil hodne dávno. Tak to tak beriem Pozerám aj mušketierov a tiež sa nerozčulujem, že ženy tam vtedy nemali takmer žiadne práva.

49376 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:27
Reakce na Janulik03:

pravda

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:30
Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:33
Reakce na Janulik03:

Hroutily. Strašně se jim stýskalo. Jinak by se tam přece vůbec nerozjely. Ale toje jedno, diskuze už je koukám o několik stránek dál, honem běžím dočítat, hořím zvědavostí, jak to s tím Švejkem a spolteda vlastně je.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:37

Včera jsem si pustila Teorii tygra, vím, má to být humor, nadsázka, ale iritovalo mě to úplně stejně.

49376 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:45
Reakce na Sweet Potato:

nadsazku chapu, humorny mi to neprislo ani trochu. podobna kategorie (i kdyz ne uroven) jako ti homolkovi. stejne teda vnimam treba vratne lahve. proste u toho trpim

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:57
Reakce na carries:

súhlasím s tebou vo všetkých bodoch Neznášam Perinbabu aj Mrázika, a všetky Jakubiskove filmy. Z Jánošíka som odišla z kina (donútil ma na to ísť ex, lebo veď ako Slovenka som povinná si pozrieť slovenský film) Viem, že to nie je slušné, ale nemohla som inak.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:58
Reakce na Mutziputzi:

Jo, tak to už je dobrej příklad. Cimrman mě subjektivně taky baví daleko víc než Švejk a spojuje pro mě jak lidové, tak umělecké.

Mně jenom prve nepřišlo úplně adekvátní srovnávat knihu Švejka zrovna s provinčními Troškovými filmy Slunce, seno. Ty dvě věci jsou obsahově i významově fakt nebe a dudy.

Ale už to asi nemá cenu dál rozebírat, protože koukám, že než jsem stihla zareagovat, tak se diskuze už posunule úplně někam jinam.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 12:59
Reakce na Mutziputzi:

ja teda pivo nepiju, ale muj muz jo a ceske pivo ma vsude ve svete vynikajici povest, rozhodne ne z duvodu ceny (casto je hospodach uplne stejne drahe jako jakekoliv jine). dokonce nektere znacky exportni piva delaji z ceskeho chmelu, (ktery je jednim z nejkvalitnejsich) a pivo pro tuzemsky trh z dovezeneho nemeckeho. takze ta exportni cena je casto dost vyssi nez cena pro tuzemsky trh. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:02
Reakce na continuity:

Já jsem zas slyšela, že slovutnost českého piva končí metr za hranicema, česká je terminologie, resp. typ piva, otázkou je kolik lidí si to spojí s Plzní. Cenu jsem měla na mysli místní v hospodách, jakožto význačný magnet pro turisty.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:03

a keď už sme v priznaní, musím sa priznať k obľube komédie Účastníci zájezdu. Pokaždé sa na tom strašne smejem

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:07
Reakce na betsey:

To je oblúbený film mojho muža. Moj ani nie, lebo ked boli deti malé, išla som s nim sama busom do chorvatska s kamoškou a jej detmi. A prisahám, že takmer to v tom filme trafili. Akurát sme nespievali. Moja nočná mora. Ten film ale natočili až po našej "dovolenke". Jeden by si myslel, že s nami autor bol. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:09
Reakce na betsey:

Konečne sa necítim byť iná

Inak ja som na ten film šla presne z toho istého dôvodu, kvôli bývalému. Avšak odmietol sa preniesť cez tú hanbu, že vyjdem z kina v polovici, tak som tam sedela až do konca... Moja blbosť, teraz by som sa už zadržať nedala.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:10
Reakce na Lumi:

Aha, měla jsem dojem, že něco ještě pak přibylo, že jsem něco slyšela. Ale možná to byly jen nějaké ty úvodní "vědecké rozbory" nebo nějaké takové mluvené slovo.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:21
Reakce na carries:

Bože, Jánošíka sa snažím vytesniť z pamäti! Poslednú trištvrte hodinu som strávila so zavretými očami a nepozerala na plátno. To bolo hrozné. Nebyť zvukov, bola by som si fajn zdriemla.

To je ta Československomaďarskopolská koprodukce? Na to se fakt fyzicky dívat nedalo. Většina filmu bylo točená na handycam a kameraman byl v pokročilém stádiu Parkinsna. Viděno na velkém plátně v kině, bohužel.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:38
Reakce na Sweet Potato:

Včera jsem si pustila Teorii tygra, vím, má to být humor, nadsázka, ale iritovalo mě to úplně stejně.

Teorii tygra jsem nadávno vydržela sledovat silou do konce v tv. Dost hrůza. No, v každém případě, Poledňáková má v Bajgarovi zdatného nástupce. Přišlo mi to hodně podobně přihlouplé, plné nesympatických postav s nepochopitelným až (nejspíš nezáměrně) idiotským jednáním, a to především u ženských postav. 

Ale přiznám se, že ve filmu S tebou mě baví svět me ovšem jedna scéna opravdu baví. Jak si holky, utržené z řetězu, vyrazí večer do nějakého podniku s muzikou a začnou je tam svůdnými pohledy a posuňky balit seladoni od nedalekého stolku, a pak jsou tam s nima dvě vteřiny ve víru tance... Tak jeden z nich je můj tatínek, neherec,  netanečník (muzikant), ale tohle vystřih docela dobře.