Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline carries
1143 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:40
Reakce na Krehutka:

Je to film z r. 2009 natočený Agnieszkou Holland a Katarzynou Adamik.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:40
Reakce na Krehutka:

Ja doteraz mám pred očami scénu, ako sa jánošík váľa v snehu s Aničkou? A tam som aj skončila a potom ešte chvíľu trpela. 

Ešte som si zmyslela na film Pokoj v duši. Ten bol na mňa zas strašne ťažký a padla na mňa hrozná depresia z neho. Už by som si ho viac nepozrela. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:50
Reakce na Janulik03:

Tak touhle scénou to začíná, ne ? Já si z toho filmu moc nepamatuju, jen že to měl být konečně pravdivý příběh. A pak tu nevolnost ( stejně blbé se mi dělá v imaxu u 3D).

Nejlepší Jánošík pro mě je verze Radošinského naivného divadla.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:51
Reakce na carries:

Jo, to bude ono.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:53
Reakce na Krehutka:

Jánošík Radošinského naivného divadla je naj

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:53

já vám to tu naruším přiznáním z jiného soudku.

nechápu, jak o mně mohl kdy kdo prohlásit, že jsem ohledně mužů vybíravá  LOL.

http://www.playtvak.cz/slovenka-touzi-po-luxusu-panove-mate-na-to-f22-/najdi-lasku.aspx?c=A170410_133952_najdi-lasku_kuko

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 13:57
Reakce na Mutziputzi:

Co se piva týká, osobní zkušenost mám s Krakovem a Budapeští, kde fakt není problém narazit na české pivo, mají ho skoro v každé hospodě. Češi také pomáhali zakládat jeden z velkých pivovarů v Japonsku, dodnes jezdí japonští sládci do Čech, učit se a vykupovat český slad. 

Jinak já teda nejsem pivař, takže chuť moc neposoudím. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 14:05
Reakce na Garfie:

Ale jo beru, ale jsem přesvědčená, že stejně tak jezdí japonští sládci do Německa, USA, Irska a já nevím kam. Coby dcera restituentů na Žatecku a Lounsku vím, že český slad a chmel taky není nenahraditelný, Pilsner Urquell určitě lze koupit v každé metropoli, či větším městě, ale furt jsem přesvědčená, že svět se z českého piva na zadek neposadí. To je podle mě druhý extrém, na jedné straně, jak už jsem psala "nikoho nezajímáme" a "o nás bez nás" a pak druhá strana "zlatý český ručičky", já si tak pluju někde uprostřed a jsem bytostně přesvědčená, že Češi jsou národ jako každý jiný

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 14:06
Reakce na carries:

Já si teď musela pustit Milana Markoviča alias Tomáša Uhorčíka, nejlepší část . ( Ďuri, minca, aké i? Napíš groš!)

Pak je ještě klasika Lasica&Satinský. A kdysi jsem měla ráda i lord Norton a sluha James (Zednikovič/Dančiak).

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 14:06
Reakce na Krehutka:

carries ano radošínsky Jáááááánošík so starým obsadením je naj.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 14:08
Reakce na Mutziputzi:

Mně třeba více chutnají svrchně kvašená piva, když už spodkem, tak aspoň po bavorsku.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 14:08
Reakce na Krehutka:

Ja si zas púšťam na platni smiech Vlasty Buriana. To je tak pre mňa nákazlivé, že nejde sa nesmiať. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 14:10
Reakce na Krehutka:

Ja si zase cestou z práce pustím Čiernu ovcu, mám to v mp3 prehrávači. To bolo aj sfilmované, s Lasicom v hlavnej úlohe.

Radošinci sú výborní, ale mám od nich radšej staršiu tvorbu. Dva roky dozadu som bola na ich vystúpení v Londýne a nebolo to zlé, ale videla som aj lepšie Naviac sa tam pokúšali o rap, to bolo divné.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 14:13
Reakce na Mutziputzi:

"Pilsner Urquell určitě lze koupit v každé metropoli, či větším městě,"

Nejen plzeňský  

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 14:15
Reakce na Mutziputzi:

V Londýne sa dá bežne dostať fľaškový aj čapovaný Pilsner, Budvar, Kozel a Staropramen :)

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 14:17
Reakce na domenica:

Jenže Poledňáková myslím chtěla jen bavit, což asi víceméně jo, Tygra podezřívám ze snahy o nějaký přesah. takže na S tebou... klidně znovu kouknu (a od nynějška budu číhat na tvého tatínka), na Tygra leda by ses tam svůdně vlnila ty osobně

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 14:19
Reakce na Sweet Potato:

To nehrozí. 

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 14:22
Reakce na Mutziputzi:

Jojo, s tím já souhlasím, nemyslím, že jsme nějaká pivařská jednička, ale určitě patříme (u odborníků určitě) k těm známějším pivařským producentům. 

Třeba jednou jsme dělali homeexchange z Francouzem někde od Nantes a ten chtěl do Čech vysloveně kvůli pivu. Ještě jsem mu hledala tipy na malé domácí pivovary, protože jich chtěl obrazit co nejvíc, přímo mě o to požádal. :-)

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 14:39
Reakce na Jiná Realita:

já vám to tu naruším přiznáním z jiného soudku.

nechápu, jak o mně mohl kdy kdo prohlásit, že jsem ohledně mužů vybíravá  LOL.

http://www.playtvak.cz/slovenka-touzi-po-luxusu-panove-mate-na-to-f22-/najdi-lasku.aspx?c=A170410_133952_najdi-lasku_kuko

ona není vybíravá, ona je úplně blbá...... sorry 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2017 14:41
Reakce na martek01:

ona není vybíravá, ona je úplně blbá...... sorry 

Copak blbá, ale kdybych splňovala její požadavky, najdu si hezčí a na úrovni...