Karja hele, já mám čistou jen tu kuchyň, protože tam furt jsem. Ale do některých místností už radši ani nechodím, jakej je tam čurbes!
Přiznání
Pinot Noir Dik! Ja vubec nevik, cim bych mela.zacit, to je nejhorsi:-D. Navic je to takovej ten bordel se jterym ti nikdo ani nepomuze, takze nemuzu litovat, ze nemam uklizecku. Proste takovej tej vsude veci ruzne zprehazeny! A pod tim teda uz ten bordel pro uklizecku:-D
Karja Pinot Noir u nás detskej pokoj je strašnej, strašnej. Vubec nevim, jak tam muzou existovat. Jak si v tom binci budou dělat úkoly už vůbec netuším. Letos se mi zdá ta morálka extrémne poklesla, už jsme půl roku buď doma nebo na cestách a není to dobře.
Navíc se všude válí prádlo. Ani to uz neskladam do skříní, jenom sypu z tašky do pračky a ze sušáku rovnou do kufru. ![]()
Karja s tím bordelem mi mluvíš z duše. Já už intenzivně přemýšlím, jak to řešit, protože od září to bude ještě horší.
continuity Dcera takový pokojíček ozačuje za útulný, já mám pocit, že tam bouchla atomovka.
tzaziki když je občas přinutím tam uklidit, tak normálně cítím, jak se tam lehčeji dýchá. a když se jich ptám, tam oni nevidi žádný rozdíl?
během prázdnin to neřeším, jenom všemi silami bráním tomu, aby utulno zamořilo celý byt.
Renusatko mne ted o dovolene zalejvala kytky kamaradka a taky to brala velice poctive. Nic teda neuhynulo, ale u zamiokulkasu, kterej zalejvam tak jednou do mesice, mi vyrostly houby. i s kloboukama![]()
![]()
continuity Jenze u nas je to tak vsude! Ale hodne mi pomohlo, kdyz jsem mela dost zarizovavich restu (urady,nakupy atd atd) si napsat seznam na lednici a najednou to bylo do tydne hotovy, i co stalo nekolik tydnu. Asi to tak udelam i s tim nasim bincem;-)
Karja jdeme fotit? ![]()
continuity to by som vyhrala ![]()
právě že mám samba, dvě malý děti, ve vztahu jsem spokojená. Asi je to to kritické období, po rodičovské do nové práce. Nebudeme se tedy vídat denně, žádné laškovaní u kopírky a v kuchyňce. Hlavně mailový a telefonický kontakt, bydlíme daleko. Můžu se od něj hodně naučit do budoucna. A na kafi jsme už byli ![]()
S chlapama nemám skoro žádné zkušenosti, před lety jsem potkala samba a s ním jsem doteď.
JankaM No tak vidis, co bys ted na stary kolena chtela dohanet:-D jen si pohon ego misto zehleni a je to;-)
Karja presne tady je takový bordel ze nevim co driv a tak radsi nedelam nic... Plus teda stavba, vsude polystyren a tak..
rasaNori Jojo, ale tak vy aspon neco delate! My nic nedelame (jen o detech, jako pece o ne myslim), krome rekonstrukce bytu, ale to je furt radove v tydnech, jinak se furt placame o detech a kde nic tu nic. Za vama je videt aspon kus prace, poradek budete mit az budete mit hotovo!
JankaM No to je kriticky obdobi, kdyz po MD nastoupila do prace moje segra, tak se ji normalne zacal libit i muj bejvalej, kteryho jinak vecne hanela, jak vzhledove, tak charakterove a to po dobu naseho chozeni i pak tak jako normalne kontinualne i po rozchodu. A najednou mi vypisovala, ze neni vubec spatnej, je s nim legrace, co ji ten den rekl.....Tvl, asi nadsena ze vidi nejakyho chlapa! Cimz nechci rict, ze je to tvuj pripad, ale proste se to nejak vic proziva v tom obdobi bych rekla.
No ja v praci balila hodne chlapu, vzdycky tak co tri mesice nejakyho jinyho, a dost jich balilo me (v moji hlave:-D:-D). Je fajn se proste podivat a tesit se do kuchynky (hahaha, to zni uchylne).
JankaM trocha flirtu v platonicke rovine neuskodi, ale kdyby se ti zacalo zdat, ze ON je daleko zabavnejsi nez sambo, vic te ocenuje a urcite by nenechaval spinavy hrnky vedle drezu, tak te ujistuju, ze by se ti to fakt jen zdalo ![]()
Kokoska Nenechaval spinavy hrnky vedle drezu:-D:-D:-D To je dobry:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí