Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 13:41

Karja hele, já mám čistou jen tu kuchyň, protože tam furt jsem. Ale do některých místností už radši ani nechodím, jakej je tam čurbes! 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 13:45

Pinot Noir Dik! Ja vubec nevik, cim bych mela.zacit, to je nejhorsi:-D. Navic je to takovej ten bordel se jterym ti nikdo ani nepomuze, takze nemuzu litovat, ze nemam uklizecku. Proste takovej tej vsude veci ruzne zprehazeny! A pod tim teda uz ten bordel pro uklizecku:-D

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 13:46

Karja Pinot Noir u nás detskej pokoj je strašnej, strašnej. Vubec nevim, jak tam muzou existovat. Jak si v tom binci budou dělat úkoly už vůbec netuším. Letos se mi zdá ta morálka extrémne poklesla, už jsme půl roku buď doma nebo na cestách a není to dobře. 

Navíc se všude válí prádlo. Ani to uz neskladam do skříní, jenom sypu z tašky do pračky a ze sušáku rovnou do kufru.

Online 999
19828 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 13:48

JankaM Karja ti to napsala skvěle, ta holka je poklad, měla by vystudovat psychologii. Motýli v břiše, umýt si každý ráno hlavu, přemýšlet, co si vezmu na sobě dobrý :-). Ale kdybys měla chutě na sex, tak tedy ihned šlapej na záchranou brzdu. Mohla bys skončit s dětma a dědkem :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2020 14:03

Karja s tím bordelem mi mluvíš z duše. Já už intenzivně přemýšlím, jak to řešit, protože od září to bude ještě horší.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 14:07

JankaM Úplně ti závidím, užij si to!! :-) Nevím teda jestli máš partnera nebo ne, ale platí to v obou případech!! Jen v tom prvním případě doporučuju ponechat platonickou rovinu a v tom druhém přísně zvažovat, abys nedopadla jako pečovatelka, jak vidí vědma 999 :-)

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 15:00

continuity Dcera takový pokojíček ozačuje za útulný, já mám pocit, že tam bouchla atomovka.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 15:17

tzaziki když je občas přinutím tam uklidit, tak normálně cítím, jak se tam lehčeji dýchá. a když se jich ptám, tam oni nevidi žádný rozdíl?

během prázdnin to neřeším, jenom všemi silami bráním tomu, aby utulno zamořilo celý byt. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 15:22

Renusatko mne ted o dovolene zalejvala kytky kamaradka a taky to brala velice poctive. Nic teda neuhynulo, ale u zamiokulkasu, kterej zalejvam tak jednou do mesice, mi vyrostly houby. i s kloboukama

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 15:27

continuity Jenze u nas je to tak vsude! Ale hodne mi pomohlo, kdyz jsem mela dost zarizovavich restu (urady,nakupy atd atd) si napsat seznam na lednici a najednou to bylo do tydne hotovy, i co stalo nekolik tydnu. Asi to tak udelam i s tim nasim bincem;-)

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 15:47

Karja jdeme fotit?

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 15:59

continuity to by som vyhrala

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 19:39

Garfie 999 Karja 

právě že mám samba, dvě malý děti, ve vztahu jsem spokojená. Asi je to to kritické období, po rodičovské do nové práce. Nebudeme se tedy vídat denně, žádné laškovaní u kopírky a v kuchyňce. Hlavně mailový a telefonický kontakt, bydlíme daleko. Můžu se od něj hodně naučit do budoucna. A na kafi jsme už byli

S chlapama nemám skoro žádné zkušenosti, před lety jsem potkala samba a s ním jsem doteď. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 19:47

JankaM No tak vidis, co bys ted na stary kolena chtela dohanet:-D jen si pohon ego misto zehleni a je to;-)

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 19:50

Karja presne tady je takový bordel ze nevim co driv a tak radsi nedelam nic... Plus teda stavba, vsude polystyren a tak.. 

Online 999
19828 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 20:02

JankaM  Karja to napsala za mě, má pravdu. Pohonit ego a dost. Ty jsi krásná, mladá a zároveň po mateřské snadná kořist.Vyspat se s ním by byla velká blbost.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 21:08

rasaNori Jojo, ale tak vy aspon neco delate! My nic nedelame (jen o detech, jako pece o ne myslim), krome rekonstrukce bytu, ale to je furt radove v tydnech, jinak se furt placame o detech a kde nic tu nic. Za vama je videt aspon kus prace, poradek budete mit az budete mit hotovo!

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 21:13

JankaM No to je kriticky obdobi, kdyz po MD nastoupila do prace moje segra, tak se ji normalne zacal libit i muj bejvalej, kteryho jinak vecne hanela, jak vzhledove, tak charakterove a to po dobu naseho chozeni i pak tak jako normalne kontinualne i po rozchodu. A najednou mi vypisovala, ze neni vubec spatnej, je s nim legrace, co ji ten den rekl.....Tvl, asi nadsena ze vidi nejakyho chlapa! Cimz nechci rict, ze je to tvuj pripad, ale proste se to nejak vic proziva v tom obdobi bych rekla.

No ja v praci balila hodne chlapu, vzdycky tak co tri mesice nejakyho jinyho, a dost jich balilo me (v moji hlave:-D:-D). Je fajn se proste podivat a tesit se do kuchynky (hahaha, to zni uchylne).

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 21:22

JankaM trocha flirtu v platonicke rovine neuskodi, ale kdyby se ti zacalo zdat, ze ON je daleko zabavnejsi nez sambo, vic te ocenuje a urcite by nenechaval spinavy hrnky vedle drezu, tak te ujistuju, ze by se ti to fakt jen zdalo

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 21:33

Kokoska Nenechaval spinavy hrnky vedle drezu:-D:-D:-D To je dobry:-D