Karja snad ne i ten tvuj?
Přiznání
Prosim te, to je uplne jinej level v tomhle! Vzdycky mame jednou za cas vaznou rozmluvu ze ktery vzejde, ze mu poradek a takova ta ,,nerozlitanost,, zabira hrozne moc mozkovy kapacity, ze to proste neni schopnej uhlidat. Zlatej hrnecek! (Jo, ale vzdycky se pak zacne snazit a jako chape, ze je to desny, ne ze by se na to vykaslal a rekl - nedokazu, to ne, ale stejne to po case zajede do starejchh koleji).
Karja Ses bozi! Nechces mimo kroniky psat i nejakou psychologickou literaturu? ![]()
Luna Radsi ani ne. Hele ja jako vsechny ty lidsky osudy dost prozivam. Jedna moje kamaradka se vlekle rozchazela, teda spis pritel s ni, ona ho furt nechtela pustit, desny to bylo, hele mne ty jeji narky vzaly kupu sil a uz ji ani radsi nevidam!
Já vám děvčata někdy vyfotím, co je schopen v dřezu nechat ten můj.
Já si tam kolikrát nemůžu natočit ani vodu. A zatím, co to to nám do myčky, on povida od počítače, nech to já to jdu hned uklidit.
Fakt zlatej hrnček, to bych si v tomto ohledu polepšila. ![]()
continuity Ja myslim, ze v tomhle se netreba predhanet, radeji mlcet. Ale ja si furt rikam, ze na me nejaka ta spravna zenska nekde ceka. A blizim se, minuly tyden se mi zacala docela libit jedna moje kamaradka, takze zarna a cista budoucnost me jiste ceka!
"Hrnecek" je symbol, výčet toho, co asi muzsky mozek nevnima a co se chlapovi asi nechce resit, by byl dost dlouhej. Za to on prece nemuze, ze ME to stve, vzdyt si tech ponozek uprostred obyvaku nemusim vsimat, ne, kdyz vcera rek, ze si je za chvili uklidi. Pravda, nerekl, jak dlouha chvile to bude, ale na detailech netreba bazirovat.
Potrefenáhusa Pinot Noir Ounz dezinfekci taky nepouzivam, ale mam rada uklizenou kuchyn a vim o sobe, ze celkove uklizim vic... znate dil z Pratel, jak Moniku na chvili schovaji do koupelny a ona ji uklidi? Tak to jsem ja.![]()
Lamicka já jsemteda celkem bordelar, scénu neznám. ale než se nudit v koupelně, taky tam nejspíš uklidím. ![]()
continuity Ja myslim, ze v tomhle se netreba predhanet, radeji mlcet. Ale ja si furt rikam, ze na me nejaka ta spravna zenska nekde ceka. A blizim se, minuly tyden se mi zacala docela libit jedna moje kamaradka, takze zarna a cista budoucnost me jiste ceka!
Dávej si pozor na to, co si přeješ! Největší zanechávač symbolických "hrnků" co znám je moje bývalá spolubydlící. Je to taková duchovně založená bytost, co nejenže nevidí bordel na lince, ale ještě je schopná do kuchyňského dřezu oškrabat brambory, šlupky tam nechat a začít na ně skládat špinavé nádobí ;o)
Kokoska To je přesný!![]()
continuity Hele, stokrát lepší plnej dřez, než obsedantní puntičkář, co si před sexem složí oblečení do komínku! Never ever!
Sweet Potato povídej a prehanej
Makara No to je tak nějak celý![]()
Sweet Potato no vzdyt ja si zas tolik nestezuji.
Jednak má jina pozitiva a po druhé jeden Monk mě vychovával a souhlas, chlap posedlý pořádkem je učiněné peklo. To radši budu ponožky sbírat hrabema.
Ale před chvili jsem zjistila ( 10 minut po zavření samosky), že mi vyzahl zbytek Proseka na Aperol. Tak to si teda polepil dost. ![]()
A ve věci hrnků jsem asi chlap u nás já ![]()
JankaM to je taky dobré řešení. ![]()
JankaM
i když my si spíš, co se týče pořádku, nemáme co vyčítat
JankaM Naprosto souhlasim s ostatnimi. Uzij si to a nenech to zajit dal. Pripadne pomaha si uvedomit, ze nechces ztratit co mas doma (teda kdyz to tak je
).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí