Já myslela, že tohle už je pryč. ![]()
Přiznání
999 Šiši, proč tam teda jezdí a nekoupí si raději dětskej bazén a nenasypou do něj sůl?![]()
domenica Já taky, úplně mi to vyrazilo dech.
Zu no protože tím by neudělali dojem na sousedy ![]()
999 tjo, my takhle jezdili do kempu s velkym stanem pujcenym od ROH, plynovym varicem, lavorem a kempinkovym stolkem a zidlema.. protoze jsme na nic vic nemeli penize. jakmile to slo tak jsme to vsichni slastne radi zapomneli
ja si ted uzila uplne suprove dovolenou na tech samych mistech.. v hotelu se snidani a v uzasnych bistrech a hospudkach co byly na kazdem kroku... v chorvatsku jsem bohuzel nikdy nebyla a muz tam nechce, protoze ma presne predstavu ze by to bylo jako s temi vasimi znamymi
viktorka_od splavu Já tomu nerozumím, jako že si myslí, že do Chorvatska se jezdí jenom s plnou polní? :-)
paktofonika U nás se to jedlo ve skautu na výpravách, kolinka s grankem nebo s kecupem, naštěstí bylo na vyber
Doma teda ne, tam ty fleky s ořechy
brrr Já si myslela, ze to byl Jarda, on k tomu má design jihočeskýho chasnika, takže nepřekvapí, když tahá z batohu domácí tlacenku
viktorka_od splavu ty nebo kdo manzela nuti jet do Chorvatska s autem plnym proviantu? Nebo co ho vede k myslence, ze by to tak bylo?
My jsme kdysi taky leccos k jidlu vezli a spali v kempech pod stanem, ale presne, kdyz to jde jinak, tak neni duvod si to neuzit.
999 Kokoska jo, on si to myslí, prostě má určitou představu (počínající tou cestou, teď nedávno jeli známí 15 hodin
o tom jak by to vypadalo a tudíž se mu tam nechce. já po tom nijak extra netoužím takže ho nenutím, ale jednou bych se tam podívat chtěla, ideálně slovinsko+chorvatsko takový "putovní" se zastávkama a ubytováním po cestě
viktorka_od splavu tak nezbyva nez si to vysvetlit a nechat ho udelat plan cesty tak, aby byl spokojenej a tesil se. Aneb kdyz uz ma luxovat, tak aby luxoval rad ![]()
plán cesty musím udělat já a zařídit to komplet, páč teď jsem se dozvěděla, že na dovolené nechce nic řešit, že ho to unavuje a stresuje. ufuf. já jsem teda dost neřešič taknějak čekající že to prostě dopadne, když netrefím cestu napoprvé tak se klidně dvakrát vrátím, potěším se výhledem v místě zbloudění a ještě si na druhé zkratce dám kafe.. ale to sem se se zlou potázala, tak to budu muset vymyslet líp a/nebo to dostatečně prokládat allinclusive bezstarostným válením
viktorka_od splavu jo valeni, to se u nas nevede. U nas to nakonec nejlip funguje tak, ze tam, kam se muzovi nechce, jedu s nekym z rodiny nebo s kamaradkou. Na spolecnych cestach se vzdycky dohodnem, krome toho Vietnamu nebyl problem. Tam se mi nechtelo, nakonec jsem souhlasila a "privolala pandemii", abych se tomu vyhnula ![]()
Tak ono ne vždycky je to o penězích nebo nějakém premahani, někoho kempovani proste prachsprostě baví.
Jsme už více jak týden ve Francii, nakupovat jsme byli jednou na začátku, restaurace nula
A ano, spoustu věcí - takový ten základ - vezeme z Čech, nechci na dovolené trávit čas nakupováním, takže dokupujeme jen pečivo, ovoce atd.
my jsme už týden v Chorvatsku Tucepi. Restaurace v pohodě na každém rohu. Jen ty roušky do obchodů. Ale mě roušky neobtěžují.
Potrefenáhusa Hele a víš, že ten jihočeský chasník je už docent?
Zdravím vás z výletu![]()

Sweet Potato fuj! Ale výlet si užij ![]()
Pinot Noir Moc fuj. A díky.
viktorka_od splavu chorvatsko je nadherny. Mne se tam nikdy nechtelo, mela jsem hrozne predsudky - jedou tam vsichni, zadne gastro zazitky... ale pak jsme vyrazili i s dvouletym ditetem na cestu po nem, od severu po split, pak jsme na tyden zakotvili na Hvaru a bylo to skvely. Krasna zeme, super jidlo, prijemni lide. Pred 3 lety jsme zase projeli Cernou horu a jih (Peljesac, Dubrovnik) a to bylo jeste hezci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí