Zu jsem v podobné situaci, přeju hodně sil a ať se brzo najde nějaké východisko :)
Přiznání
AprilTwelve Děkuju
Zu všechno má svůj smysl..jsem si párkrát říkala. A fakt že jo! Držím palce, ať se dari![]()
Říkám si, že v práci prostě člověk moc nemá čas najít si práci a když bude prostor, tak prostě něco najdu. Kamarádka se ocitla bez práce trochu dřív a přivedla mě na myšlenku páchání dobra, ale ... Ti lidé jsou andělé (plat v Alzheimer centru v krajském městě) ![]()
Zu gratuluji k novemu životu.
Zu život je moc krátkej na to,aby ses trápila v nějaký praci,ktera ti nevyhovuje/stresuje tě...jasně,doba je blbá,ale uvidíš,ze se neco najde-a do důchodu tam prece zistat nemusiš...je čas jít dál![]()
...říká někdo,kdo z různých důvodů práci měnil (a ne,nejsem fluktuant![]()
Jsi moc statečná! Přeju jen to nejlepší a ať se daří!
Dneska si dám televizní volební maraton a fakt jsem napnutá jak struna. Přála bych si, aby Trump dostal "na prdel"...
Šla jsem koupit mrkev, cibuli a půlený hrách a přinesla jsem mrkev, cibuli a rum![]()
tina Šiš díky! Rum! Rum musim koupit, chci péct jablečnej koláč.
andulka01 neni zač
Já chtěla dělat hrachovou kaši, tak zítra druhej pokus![]()
tina "Opravdu budou brambory s rumem?" rozzářil se otčím. "To bych mohl pozvat i hrobníka." "Toho? Nikdy!" rozhodla matka. "Brambory vždycky nechá a cpe se jen omáčkou."
![]()
tina taky jsem na výsledek zvědavá. myslím si ale, že biden prohraje.
Bowle taky se bojim...
Aranel z ceho to je?![]()
tina Z povídky Šimka a Grossmana - "Můj první klobouk" myslím
Zu dievca ked si to urobila urcite si na to mala padny dovod. Myslim ze si urobila dobre. Nieco saukaze a bude to lepsie. Verim ze to tak ma byt, nepoznam v mojom okoli nikoho kto dal vypoved apotom lutoval. Vzdy to bolo lepsie ![]()
No já bych si vsadila na Bidena
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí