Ounz Tolik příspěvků jako ileus by to určitě nevyvolalo :-)
Přiznání
notna v Přiznání možná ne, ale ve Vinárně... :D
Neblázněte s tím ileusem. Kdyby vám Ounz napsala, že alkohol zpusobuje demenci, taky se začnete bát ho pít? :-DD
![]()
Mě omejou, nejdřív bedly nejedlý, teď ileus z pomerančů! Už sem nevlezu! ![]()
přiznám se, že jsem si myslela, že ielus je nějaká nestvůra, co na tebe přijde, když sníš hodně pomerančů
. Něco jako Šmikmalík ![]()
notna ja se bojim, ze oranzovy klaun pro vitezstvi udela cokoli, treba zpochybni volby
Lamicka Vypadá to tak. Už vyrukoval se soudem /podle idnes /
notna On se jistí na obě strany. Slaví vítězství a zároveň si stěžuje, že je to podvod. Bohužel to vypadá spíš na to vítězství.
Mulen ja si predstavovala, ze ileus je nejaky obrovsky citrus co neznam
neco jako ted jsem snedla 4 mandarinky a za dvermi ceka jeste pomelo
notna o soudu mluví už docela dlouho, teď má na nejvyšším soudu docela zpriznene soudce, no ještě to bude zajimavy. ještě uvidíme, co to zas udělá s akciemi. Ať to dopadne jakkoliv, nejhorší z všech možností bude nejistota.
continuity tak s akciemi to neudela nic. Toho bych ae opravdu nebala. Mozna bude chvilku panika a pak se to opet stabilizuje. Jako vzdy ![]()
Ráno jsem se v šest probudila a šla na záchod. Když jsem si v koupelně myla ruce, koukám na sebe a říkám si, to obočí už by chtělo zásah profesionálky. Pak jsem dostala nápad, sáhla do šuplíku, vytáhla depilačni pásku a vystrihla oblouček. Přiložila pod obočí, poladila tvar, přistřihla, nahřála fénem, nalepila pod obočí a škubla. Výsledek perfektní, 6,05 jsem byla zpět v posteli.
Život v době covidové...
999 Takhle krotím obočí pravidelně. Ale v šest ráno mne to teda nikdy nenapadlo. Naštěstí, nedopadlo by to dobře![]()
Sweet Potato Fakt? Já poprvé a byla jsem mile překvapena výsledkem :-).
999 Super, viď? Mne to naučila moje předchozí kosmetička - je to rychlé a proti pinzetě téměř bezbolestné. Pak už stačí doupravit.
Sweet Potato Fakt super :-).
999 no ešteže mi stačí na obočie siahnuť tak raz za rok, sa neoplatí za to ani platiť! :D
continuity Naštěstí teď žádné akcie nedržíme, tak alespoň doma není stres
. Jinak to manžel řeší pořád, tak jsem ráda za chvíli klidu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí