Keď nemčina, tak jedine Gerhard Schröder - Der Steuersong ![]()
(Hundesteuer, Tabaksteuer, KFZ- und Ökosteuer
Habt ihr echt geglaubt mehr kommt nich'?
Umsatz- und Getränkesteuer machen zwar das Bierchen teuer
Doch das ist mir noch zu wenig)
Keď nemčina, tak jedine Gerhard Schröder - Der Steuersong ![]()
(Hundesteuer, Tabaksteuer, KFZ- und Ökosteuer
Habt ihr echt geglaubt mehr kommt nich'?
Umsatz- und Getränkesteuer machen zwar das Bierchen teuer
Doch das ist mir noch zu wenig)
Isca Tuhle verzi neznam, budu si ju muset v klidu poslechnout.
Magráta To bude Värttinä
Sweet Potato Tak krokodyl je taky silny kandidat na otravu roku..!![]()
Sweet Potato Hus, ja to hned vypla a ty takto..! ![]()
Ono šlo o to, že měsíc a půl po narození mého muže tchán oslavil patnáctiny...
Proto ty tajnosti.
Čtu pozdě, ale jako!!! To je top historka!
Čtu pozdě, ale jako!!! To je top historka!
ma oblibená hláška "poprvé jsem se opil v patnácti na oslavě otcových tricatin".
tv
teďs to dorazila!
tv Synovi je dnes 14 a neumím si představit, že bych měla za rok být babička. To jde úplně mimo moje chápání![]()
.
Renusatko mimo me taky. Jenže tchán byl prostě na svůj věk hodně vyspělý. V sedmnácti dvě deti, bydleli spolu a staral se. A taky si nenechal do ničeho mluvit, úplně ho vidím, jak rodiče postavit v patnácti před hotovou věc: mami, tati, to je váš vnuk, stěhuju se, cao.
tv Naštěstí náš je vyspělý jinak
a tak doufám, že mě tohle nečeká ani v 18. Jinak je tchán dobrej, že to vše zvládl a postaral se. Běžné to určitě není, ale zase si myslím, že mohli mít se synem dobrý vztah.
dzizisketa a další, to neznáte?! To je zlatej fond Parfu/MP!!! Karja zapiš jim důtku.
Dala jsem výpověď. V nejhorší době, v nejhorším věku, bez vyhlídnuté budoucí práce a je mi - smutno, že by to mohla být práce zn. ideál, ale znemožňuje to mnoho faktorů, strach a beznaděj a i úleva, že s tím cirkusem na kolečkách nebudu mít nic společnýho
Zu to bude dobré, vždycky si rikam, ze to kvůli něčemu tak být musí, jen to jeste člověk neví ... a myslím tím kvůli něčemu, co se ukáže být lepší/správný. drzim palce
Zu přeju ti, ať si užiješ aspoň trochu volna než narazis na místo, kde to bude opravdu zn. ideal.
Renusatko no zvládl, on byl fakt "drsný". A já si z tchýně dělala srandu, že ho zneužila na pionýrském táboře..časově to nevychazi, muž je narozen na začátku července, ale ráda to takhle vykládám.
ale na pionýrském tabore se potkali, to zase jo!
Zu Několik mých známých je v podobne situaci, resp. to zvažují. Občas může být ten tlak už nepřijatelný. Zase ta úleva za to stojí!
Drzim palce, situace se může obrátit velmi rychle :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.